返回列表 發帖
其實好多歌, d街客都唔識, 佢地真係靜哂
我後面兩個大陸落黎既男仔, 又係無反應, 淨係識d 熱門歌 ...
aRh3i 發表於 2017-12-27 23:38

都明既 我自己去睇其他人 唔識既歌就算覺得好聽都係就咁聽
    好難有咩反應lol

今日d 人都仲係無反應, 係對自由行, 可惜我是水瓶座, 烈女果d 先大反應
Encore 唱完缺陷美之後, 反應先大d, ...
aRh3i 發表於 2017-12-27 23:30

痴線 冇諗過無反應到咁
D 人連encore 都懶得嗌
好彩今日比之前唱多首
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

D 實q 捉錄片嚴左好多, 今日無錄到片, 佢地全程係我後面
aRh3i 發表於 2017-12-27 23:40

仲諗住今晚可以j你d片架

可能啲街客預左黎聽華星大雜燴

youtube個狗仔頭今晚都去睇,希望佢有拍片喇

坤哥去左

今晚二汶去佐睇
Jacz 發表於 2017-12-27 23:37

At17,林奕匡好似仲有gin lee

你們沒有看子鈴施嬅跟千嬅合照咩??
晚晚唱完都同唔少人合照,我地都可以咁就正啦!

佢永遠都唱每天記得那天再流淚⋯
其實應該係每年這天記得再流淚⋯

仲有只因追憶不怕愛會終止⋯
不過今次 ...
Serendipity 發表於 2017-12-27 23:30

慘,我已經被人瑞洗腦到以為呢d就係歌詞
...

一千零一個同塔羅迷究竟幾時唱

今日唱得好好

仲以為有機會聽到一千零一個

Single到底會唔會有機會唱!

你們沒有看子鈴施嬅跟千嬅合照咩??
晚晚唱完都同唔少人合照,我地都可以咁就正啦! ...
河童妹妹~ 發表於 2017-12-27 23:51

我有幾個朋友分別入左後台影

我有幾個朋友分別入左後台影
joshua 發表於 2017-12-28 00:06

你沒有入去咩??點先可以影相要 aia內部飛??

你沒有入去咩??點先可以影相要 aia內部飛??
河童妹妹~ 發表於 2017-12-28 00:09

aia飛都無用 識人先可以lol

終於出債仔
雖然唔係睇今晚哩場
但至少知佢有READY

1001 咪走數呀佢

一千零一個同塔羅迷究竟幾時唱
gooloo 發表於 2017-12-28 00:04

塔羅迷我估佢唔會唱, 佢今日話淨係記得"男孩倒吊在捲曲的樹枝" 依句
Btw, 可以試下print 歌詞, 尾場遞比佢逼佢唱

aia飛都無用 識人先可以lol
eldrian710 發表於 2017-12-28 00:10

識你可唔可以 帶埋我入去

Utube啲片真係少到 有都係得encore個啲big hits

Utube啲片真係少到 有都係得encore個啲big hits
721AXA 發表於 2017-12-28 00:17

我估係d 人唔識首歌, 錄都唔錄
再者經過左第一場件事, 實q 真係捉得多左嚴左

咁多日encore有冇人嗌過笑中有淚

咁多日encore有冇人嗌過笑中有淚
myungwon 發表於 2017-12-28 00:22

好多人嗌野孩子二丁目狼來了

gooloo 發表於 2017-12-28 00:25

-____-
笑中有淚其實如果佢聽到人嗌嘅話,真係有機會,歌詞咁易記同埋佢又咁鐘意

Single 係完全無練

有家人做後台裡邊的,send 左個rundown
的stand by 歌差不多出哂
1001個係有練到,不過未唱而已,

仲有的 ...
gordon0807 發表於 2017-12-28 00:33

竟然有我等我在

竟然有我等我在
Kyle_ 發表於 2017-12-28 00:34

等肥佬y黎送俾佢? 佢好似好鍾意呢隻

仲有的 ...
gordon0807 發表於 2017-12-28 00:33

跪求尾場1001

-____-
笑中有淚其實如果佢聽到人嗌嘅話,真係有機會,歌詞咁易記同埋佢又咁鐘意 ...
myungwon 發表於 2017-12-28 00:31

好多時呢的都係假民主
都係一堆歌,練定,佢地叫做stand by list, encore part 用
之後現場有人剛好叫到就再自己叫一次做個起洪出來
無練的幾大聲都扮聽唔到

上次twins 同劉華都係咁

gooloo 發表於 2017-12-28 00:25

係..頭先我搭車, 有兩個人係隔離話:頭先係咁叫再見二丁目狼來了都唔唱
好彩都唱左首勇

仲有的 ...

我等我在 1001 尾場出現唔該!
如果係甘 既係冇 狼來了 愛人 如果東京不快樂,係就正
...

好多時呢的都係假民主
都係一堆歌,練定,佢地叫做stand by list, encore part 用
之後現場有人剛好 ...
gordon0807 發表於 2017-12-28 00:37

係, 依家d encore都係假既, 唯有係等尾場真encore先有機

stand by 歌差不多出哂

即係仲有幾首怨鬼

Jacz 發表於 2017-12-27 23:43

千嬅爸爸媽媽有去, 坐最前

好多時呢的都係假民主
gordon0807 發表於 2017-12-28 00:37

twins明明有練咖啡迷
然後扮有人點咖啡迷
但現場冇人畀反應

聽晚就一半了, 美千要繼續加油
BTW 千千開SHOW 真係CM 大事黎
冇一個歌手既POST 可以好似佢咁顛

Jacz 發表於 2017-12-27 23:43

一直有J狗仔頭.  ..啲片

下 我等我在都有
正呀
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

冇一個歌手既POST  ...
Kyle_ 發表於 2017-12-28 01:08

嬅粉係瘋狂既生物
SSN Chart (14 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 唞 - 陳柏宇 / Yellow!

坤哥去左
eldrian710 發表於 2017-12-27 23:46

坤應該真係嬅粉黎
係少數既嬅粉歌手!

應該會去嘅估有Eason Edmond 肥Y
話咗會去嘅有何超儀
Eason可能尾場去,佢而家唔係香港,佢學員又做嘉賓

Single 係完全無練

做咩del左,未睇啊
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

冇一個歌手既POST  ...
Kyle_ 發表於 2017-12-28 01:08

約會未完便掛念

應該會去嘅估有Eason Edmond 肥Y
話咗會去嘅有何超儀
Eason可能尾場去,佢而家唔係香港,佢學員又做嘉賓{:1 ...
swl 發表於 2017-12-28 01:16

唔好尾場啊diu 一陣又瘋狂talking cut encore
肥婆馬上收皮

塔羅迷我估佢唔會唱, 佢今日話淨係記得"男孩倒吊在捲曲的樹枝" 依句
Btw, 可以試下print 歌詞,  ...
aRh3i 發表於 2017-12-28 00:11

尾場坐得唔夠前

手信唱得堅好聽,點解咁正嫁,冇機會再入場睇喇...希望快啲出碟啦

好多時呢的都係假民主

上次twins 點唱環節有幾首真係即場加嘅,聽得出
反Ot 如果尾場好似minor classics 咁可以點唱就好啦,我坐BD幫大家轉達意見
其實咁早完場好處喺尾場encore可以唱多d 唔怕罰錢
肥婆馬上收皮

唔好尾場啊diu 一陣又瘋狂talking cut encore
fifty1205 發表於 2017-12-28 01:18

佢未必上台嘅

佢未必上台嘅
swl 發表於 2017-12-28 01:32

Minor Classics 由觀眾臨時變嘉賓
肥婆馬上收皮

佢未必上台嘅
swl 發表於 2017-12-28 01:32

AAL 我睇果場(第2場) 佢都係觀眾, 但最後都比人叫左上台

楊千嬅從來叫人點歌都係假架啦

永遠都係會唱番自己練好果D 慣左 lol

1001 應該唔會走數既 整定歌詞比佢自己睇啦

Single呢