返回列表 發帖

[Jun/2024] 新城唱好海洋公園音樂會 周禮茂作品展

新城唱好2024第一擊!
屈臣氏蒸餾水呈獻「新城唱好海洋公園音樂會 周禮茂作品展」

日期:6月8日(星期六)
時間:晚上7:00
地點:海洋公園‧怡慶坊

Today/ 好時辰/ 死心塌地 不是原唱
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

請到呢啲星都要開個細到咁嘅場
1000個位都無仲少過中學禮堂

請到呢啲星都要開個細到咁嘅場
1000個位都無仲少過中學禮堂
kwanie 發表於 2024-6-8 01:56

琪實得3粒大星

有接近一半係星夢/ 巨聲
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

Kelly第一個出場 準備好了
Life was a willow and it bent right to your wind.

琪實得3粒大星

有接近一半係星夢/ 巨聲
l00540 發表於 2024-6-8 09:48
往時都係會展搞,宜家要去海洋公園

想知美餃有無唱齊三首怨鬼

想知美餃有無唱齊三首怨鬼
阻住 發表於 2024-6-8 22:29

無多無少
https://www.instagram.com/reel/C ... Tl3dmI2Z2xqbnp2NA==
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

無多無少
ricnature 發表於 2024-6-8 22:47

新城第一次搞騷咩 個咪不停冇聲
賣國賊陳蕾勾結外國或境外勢力危害國家安全!

新城第一次搞騷咩 個咪不停冇聲
stephybest 發表於 2024-6-8 23:21

到底有冇試清楚, KELLY無聲之後千又冇聲
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

千千唱左傷信/乾脆(首唱)/三千六百五十夜
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

KELLY唱左一切很美只因有你/有福氣/風花雪
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

千千唱左傷信/乾脆(首唱)/三千六百五十夜
oreo 發表於 2024-6-9 01:00

想聽佢唱傷信啊
任我行 失憶蝴蝶

音響失靈玩死最老兩位阿媽

演出曲目:
01. 一切很美 只因有你(陳慧琳)
02. 風花雪(陳慧琳)
03. 有福氣(陳慧琳)
04. 沙沙的雨(林奕匡、胡鴻鈞)
05. 來來回回(林奕匡)
06. 你是我今生唯一的傳奇(黃明德)
07. 祝君好(胡鴻鈞)
08. 沒有你還是愛你(林奕匡)
09. 男人最痛(周吉佩)
10. 情來自有方(胡鴻鈞)
11. 傷信(楊千嬅)
12. 乾脆(楊千嬅)
13. 3650夜(楊千嬅)
14. Medley:我不是一個人住、Summer of Love 、笑說想、友共情、Today(鍾柔美、詹天文、林智樂、孫漢霖、黃明德)
15. 談情說愛(黃淑蔓、周子涵)
16. 夢中人(黃淑蔓)
17. 繾綣星光下(葉巧琳)
18. 沒結果(周子涵)
19. 李香蘭(黃淑蔓、葉巧琳,周子涵)
20. Medley:獨自去偷歡、狂野之城、煞科、忘情森巴舞(冼靖峰、鍾柔美、詹天文)
21. Medley:擋不住的風情、講多錯多、急色鬼愛出位、這麼那麼怎麼、熱愛島、情未鳥、破曉(周吉佩、林智樂、余宗遙)
22. 靜夜的單簧管(張敬軒)
23. 邊緣回望(張敬軒)
24. 只要我活過哭過(大合唱)

差不多間間大公司都有歌手演出 to pay respect to Thomas

TMG - 6
索 (HK + CN) - 3
球 - 3
蛋 - 2
華 (CN) - 1
寰 - 1

12. 乾脆(楊千嬅)

勁side
side到之前minor classic都好似無唱過

中間有一part似假唱…唔講邊個啦
Life was a willow and it bent right to your wind.

差不多間間大公司都有歌手演出 to pay respect to Thomas

TMG - 6
索 (HK + CN) - 3
球 - 3
蛋  ...
boy4dudes 發表於 2024-6-9 10:32

都要為年尾爭獎做d野既
難得天王天后都有來撐場
但音響真心唔得,呢個問題由會展帶到去海洋公園

12. 乾脆(楊千嬅)
勁side
masterdragon 發表於 2024-6-9 11:28
人瑞訪問話 乾脆 係首唱 live

12. 乾脆(楊千嬅)

勁side
masterdragon 發表於 2024-6-9 11:28

周禮荗根本冇咩寫過歌畀佢一係要唱三分鐘戀愛熱度
最愛林家謙❤️

路易 發表於 2024-6-9 22:44

有3隻
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

路易 發表於 2024-6-9 22:44

情願、乾脆、三分鐘戀愛熱度
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

演出曲目:
01. 一切很美 只因有你(陳慧琳)
02. 風花雪(陳慧琳)
03. 有福氣(陳慧琳)
04. 沙沙的雨( ...
hv8638 發表於 2024-6-9 06:07

Btw 21到做咩唔唱埋隨便坐,雖然唔明點解呢part唔搵女唱
最愛林家謙❤️

[url]https://m.youtube.com/watch?v=b8SV_fAsXtA[/url]
點解背後啲歌詞有啲係殘體字嚟既?
https://t.me/pump_upp