返回列表 發帖

[Jul/2024] ANSON KONG THE GAME OF LIFE IN MY SIGHT SOLO CONCERT 2024

演出日期:2024年7月29日 (星期一)
演出時間:8:15PM
演出地點:Asia World Arena
票價﹕$1080 / $880 / $580

Source: Press Con
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

MKV係咪真係當生生係啲國際歌手
係叱咤得豁達榜冠軍
演唱會得亞博禮拜一一場

點解會係星期一

MKV係咪真係當生生係啲國際歌手
係叱咤得豁達榜冠軍
演唱會得亞博禮拜一一場 ...
阻住 發表於 2024-5-10 15:04

AK:點解下弦都有叱咤冠軍歌
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

CM愛生力不再

喜歡Anson Kong
喜歡Alicia Keys
喜歡Alan Kwan
喜歡Aaron Kwok
DM多仔多到覆唔哂

喜歡Alan Kwan
mosesming 發表於 2024-5-10 17:07

AGA Kong呢?
「微笑之中 接受還未有 答案。」

點解會係星期一
mc) 發表於 2024-5-10 15:11

愛AK既星期幾都會睇
反正街客唔多, 到時一定會好感動

喜歡Alan Kwan
mosesming 發表於 2024-5-10 17:07

Ah Kelly? Ah Kay?

愛AK既星期幾都會睇
反正街客唔多, 到時一定會好感動
lorbat 發表於 2024-5-10 19:56

今次唔多街客
主要真粉入場
分分鐘超感動
個個都背負住外間壓力
真係"無後顧的追 無懼會粉碎"嘅情況
去到會有一種好團結嘅感覺

好笑啲生粉屌鬼話得一場侮辱佢
開arena幾場
賣唔哂係咪佢哋食哂啲飛先
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

開一場
離不開 留不低

其實AK 係咪得罪左人?

又冇人同佢爭取903/自己台冠軍歌,更加唔好話攞咩獎

而家開得一場,仲要星期一,好似玩佢咁

而家開得一場,仲要星期一,好似 ...
紅葉大祭司 發表於 2024-5-11 00:38

一路懷疑佢出道年發表過激嬲全部電台嘅言論
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

一路懷疑佢出道年發表過激嬲全部電台嘅言論
LushKillYourMus 發表於 2024-5-11 08:00

「你想做一個一年度event係冇問題,想搞一個盛事,等好多人來參與係冇問題。但是,你一定要admit自己做緊嘅呢件事。你一定要be true to yourself,你個宗旨一定要去實行。佢表達嘅message同要做嘅嘢不一致嘅時候,呢個就係不公平。」

「我係好尊重其他人,當我覺得佢係be true to himself嘅時候,我就會覺得,我尊重你的決定。但如果你嘅決定同行為,即你言行不一致嘅時候,我唔知應該尊重邊一樣先係啱。因為你係誤導觀眾,或誤導一啲接收嘅群眾,事情係咁,但你實質做嘅嘢又係完全另外一套。」

「比如我睇Grammy嘅時候,我就會覺得,嘩!嚟啲就係攞緊Grammy既人,你就會有呢個感覺係好勁,好有powerful成個表演,佢哋deliver嘅message,背後做嘅嘢嘅reason都係好令你敬佩」

呢個公司真係好廢
搞個show 係星期一 仲要係亞博????????

一場?

無哂街客,FANS自HIGH,
去返Neway新星秀大賽時代
都係好事
感覺佢今次好似想低調搞咗個show就算,連記招都冇開?街客都未必知佢賣飛
在這畢生不滅 無極的狀態

感覺佢今次好似想低調搞咗個show就算,連記招都冇 ...
losyes 發表於 2024-5-11 23:40
有 press con, it was on 10 May. Here's the link.

有 press con, it was on 10 May. Here's the .
boy4dudes 發表於 2024-5-12 04:09

不過近年香港觀眾睇演唱會都係一窩蜂,好多街客只係湊熱鬧。最明顯好似前幾年側田開,明明之前開親都唔會滿,嗰次竟然一賣就爆,純粹睇嗰期佢人氣谷得勁唔勁唔係啲歌hit唔hit。

而家開得一場,仲要星期一,好似 ...
紅葉大祭司 發表於 2024-5-11 00:38

同個 903 大阿姐唔鍾意嘅 DJ 成日去旅行 死罪

都係好事

鏡無哂街客好耐 有錢開show無錢造歌

都係好事

有一種世界將我包圍既感覺
Jason's Playlist 2024
Week 24 戀愛腦之死 - 陳健安

同個 903 大阿姐唔鍾意嘅 DJ 成日去旅行 死罪
hissorhk 發表於 2024-5-12 13:24

邊個大阿姐
我們的總和

邊個大阿姐
Wonders 發表於 2024-5-12 18:29

係咪姜糖Rita?

2場會展會唔會仲好

應該去胡李名靜開夠十場

應該去胡李名靜開夠十場
WZA111 發表於 2024-5-13 10:09

AK最後8月去紅館開十場
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

究竟係邊個人嘅fans咁想生生出醜
竟然出動埋娛壹話要集氣加場
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 24 冠軍歌:moon tang - 趁你旅行時搬走

身為跳唱男團成員,AK有感香港跳唱組合非主打,而自己聽歌領域很廣,接受融合曲風,他認為香港音樂作品不遜於外國,擅於玩結他、彈琴及跳舞的他,目標在三年後推出個人創作EP。

三年前訪問。。。係咪演唱會找數
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

身為跳唱男團成員,AK有感香港跳唱組合非主打,而自己聽歌領域很廣,接受融合曲風,他認為香港音樂作品不遜 ...
on07111 發表於 2024-6-2 08:12

叫AK嘅都特別鐘意走數

MKV見到KKBOX風雲榜張曬馬相連100個生粉都無,會唔會都係決定開一場算

AK全隊最靚仔,點解無fans????

加場未
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 24 冠軍歌:moon tang - 趁你旅行時搬走

買到側田區16*6尾五行可以全勤啦

買到側田區16*6尾五行可以全勤啦
阻住 發表於 2024-6-13 13:32

有得迦場 迦30/7 20/6賣霏
「微笑之中 接受還未有 答案。」

依家快達票任入但仲未公佈售罄
應該無得再迦場