返回列表 發帖
反而好奇嬋嬋得3首同佢合作過 (三分鐘戀愛熱度/情願/乾脆)
真係唱後面2首咁冷門?  定會唱其他人ge歌 ...
背山望海 發表於 2024-4-18 14:39

唱妄想囉
可能子膠會衝埋上台一齊唱

【拉闊2024.キラキラ】拉闊主角閃耀登場✨
正式宣布!2024年第二場拉闊音樂會會喺初夏閃耀登場!呂爵安(Edan)、陳凱詠(JACE)、魏浚笙(Jeffrey)及邱彥筒(Marf)相約喺《拉闊音樂會 Sparkleキラキラ EDAN x JACE x JEFFREY x MARF》,一期一會,以音樂重拾青春,閃耀住整個拉闊舞台!各位樂迷,are you ready?????

叱咤903主辦
拉闊音樂會 Sparkleキラキラ
EDAN x JACE x JEFFREY x MARF
日期:2024年6月22日(星期六)
時間:晚上7時
地點:亞洲國際博覽館 ARENA
詳情:https://bit.ly/3JwCOWn

密切留意商業電台網站 www.881903.com 、my903.com、「my903.com 商業電台」Facebook、「cr881903」Instagram、及叱咤903電台宣傳廣播之最新消息。

Edan Lui 呂爵安 陳凱詠 Jace Jeffrey Ngai 魏浚笙

#商業電台 #叱咤903 #拉闊音樂會 #拉闊2024 #拉闊Sparkleキラキラ #呂爵安 #EdanLui #陳凱詠 #JACEChan #魏浚笙 #JeffreyNgai #邱彥筒 #Marf #亞洲國際博覽館 #拉闊主題
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

拉闊音樂會
軟硬廣播道3號Fans殺人事件
日期:2024年8月3日(星期六)
時間:晚上7時
地點:亞洲國際博覽館 ARENA

Source: Softhard Project25 fb
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

老積可以入選年度十大live

場show冇咗Jeffrey好似都冇咩影響
Solo仲多過crossover
跳舞part除咗TXT OR CALL完全冇影 同Jace近乎零交流
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 24 冠軍歌:moon tang - 趁你旅行時搬走

跳舞part除咗TXT OR CALL完全冇影 同Jace近 ...
JayantL 發表於 2024-6-22 21:22

Jeffrey拉闊前幾日仲去左巴黎LV show

Jeffrey拉闊前幾日仲去左巴黎LV show
wing 發表於 2024-6-22 21:30

咁不如唔好接啦
三個跳完舞然後得佢自己一個出嚟連續solo成件事勁odd
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 24 冠軍歌:moon tang - 趁你旅行時搬走

咁不如唔好接啦
三個跳完舞然後得佢自己一個出嚟連續solo成件事勁odd
JayantL 發表於 2024-6-22 21:41

可能因為跳舞唔得所以主要唱歌

跳舞part除咗TXT OR CALL完全冇影 同Jace近 ...
JayantL 發表於 2024-6-22 21:22

都出黎同兒登跳左兩嘢膠舞嘅

老積可以入選年度十大live
梨胃言 發表於 2024-6-22 19:55

佢走完音fing頭嗰下令我諗起四季嘅so bad

佢走完音fing頭嗰下令我諗起四季嘅so bad
JayantL 發表於 2024-6-22 22:44

如還能 可妨再撐撐
諗起流離失所的一個

眼睛想旅行隻舞,我想問係唔係渣渣輝個版本黎?
睇黎又係edan呢條痴線佬諗出黎

Jace 原來大 marf 成 8 年

四個都幾有火花
老積真係林式難唱嘅歌
Jace 新歌 live 好聽過 CD ver
但 Jace 係咪冇錢請 stylist ? D 衫褲特別核突

比想像無火花

Jace 原來大 marf 成 8 年

四個都幾有火花
老積真係林式難唱嘅歌
Jace 新歌 live 好聽過 CD ver
但 Jace  ...
hissorhk 發表於 2024-6-22 23:43

我覺得Jeffrey 同其他三人欠火花,佢跳舞唔掂
場地音響真係差勁!
100%肯定隱形遊樂場拎硬全球華人至尊金曲獎!!賭幾多都得!!