返回列表 發帖
上年笑死 搵個現役903DJ 嚟幫港台頒獎

Tvb
十大:欣直,泳,Gin,炎,Hana,Jayfung,Jw,柏宇,姚,Mc
最男 柏宇VS Jay Fung
最女 欣直VS泳
最歌 ...
我等我在 發表於 2023-1-15 12:33

感覺 發明星夢台 頒十大的話,美菊 吾會有,可能俾其他野。最女 都似 月巴斤欠 >>>>>AIIIII,雖然都希望泳AIIIII 可以係 GIN后坐穩前拎1次

證明連港台呢D思潮大倒退嘅傳媒都承認IDK係一首好歌
SugarFree 發表於 2023-1-15 13:23

你估大台係完全唔想上剛好同虛榮咩?
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

甘米以後都TUNE 吾反? 真係上次米鬼搞仲好,好似4台最差係佢地 同 屎屎 ...
hkbaby 發表於 2023-1-15 02:02

lol 4個台都垃圾唔使比
Oh~Wo~Yeah~~~
Wk36 1-6 花見之酩 2-4 一了百了 3-2 日常事故劇場

欣宜係肥姐個女 153睇住佢大
kaman921 發表於 2023-1-15 11:41

但炎係tbb眼中既收視保證喎

港台20年有啲頒得好過903
All We Have Is Now/溝渠暢泳/一人之境十大
JF唱作金+Serrini唱作銅
幸兒 ...
梨胃言 發表於 2023-1-15 00:39

唔夠兩年,得番兩個仲派緊港台
Oh~Wo~Yeah~~~
Wk36 1-6 花見之酩 2-4 一了百了 3-2 日常事故劇場

唔夠兩年,得番兩個仲派緊港台
FoldCC 發表於 2023-1-15 15:38

派左都唔會播
港台十大禁播歌手:
黃耀明、何韻詩、RubberBand、C AllStar、達明一派、Dear Jane、方皓玟、Serrini、謝安琪、許廷鏗
大部分都係獨立歌手
Gin Lee 年度催眠悶作告別煤氣燈,現已霉棄登場!>_<

tvb快搞翻十大勁歌啦

宜家搞到港台都要4月先搞頒獎禮 真係好事多為
不過上年都話未必會再搞 so唔意外

Hubert/Pakho都離開左TVB,所以追風應該係TVB最男大熱了
Life was a willow and it bent right to your wind.

大家想多了,參考997,RTHK同TBB最男最女一定係張敬軒及鄭欣宜

RTHK十大(一定奶鏡吸注意):老派/賽勒斯/給缺席的人/早上37.2度/LMJ/Tomorrow/留一天/WAA/Justin/Glitterfalls 至尊:賽勒斯

TVB十大:老派/賽勒斯/給缺席的人/早上37.2度/Tomorrow/我地/Justin/有天/焰/FF 金曲金:賽勒斯

咁伍富橋、林穎彤可以繼續向最受歡迎男女歌星努力奮鬥喇

大家想多了,參考997,RTHK同TBB最男最女一定係張敬軒及鄭欣宜

RTHK十大(一定奶鏡吸注意):老派/賽勒斯/ ...
1d14 發表於 2023-1-15 22:43

發明星夢台吾係20大咩?

港台20年有啲頒得好過903
All We Have Is Now/溝渠暢泳/一人之境十大
JF唱作金+Serrini唱作銅
幸兒 ...
梨胃言 發表於 2023-1-15 00:39

比比鳥男金操作不明

RTHK請埋十休歌手上去咪睇下囉?

原來我開錯區,應該開返去CM娛樂新聞台,抱歉

香港金曲真係一個笑話嚟
Aliens,明荃之友