返回列表 發帖
ig照報元朗信義反超前排第一喎

樓上d人咁都要鬥DJ

討厭政治既DEAR JANE
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

騰訊系APP(QQ音樂、kugou)成首歌鏟咗,肉酸到
pv163 發表於 2021-7-8 15:05

內地線上全線下架

內地線上全線下架
我等我在 發表於 2021-7-8 23:25

陰功 變做禁歌咁款 何德何能吖

LM睇公司會點處理

班小粉紅focus on香港嘅程度仲著緊過自己樓下爆水渠

點解講嘅嘢唔同左嘅 會唔會又del㗎

我們將會嘗試聯絡你的學校作現場表演

其實果間學校一定會reject啦 都唔駛諗有咩花生食

其實果間學校一定會reject啦 都唔駛諗有咩花生食 ...
TimmyYan 發表於 2021-7-9 01:05

我諗喺第二個場搞,邀請班學生嚟睇就算

其實果間學校一定會reject啦 都唔駛諗有咩花生食 ...
TimmyYan 發表於 2021-7-9 01:05
校方:我哋批准你哋嘅表演申請,但係唔准唱銀河修理員、不許你注定一人、哪裏只得我共你⋯⋯(下刪萬字)
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

點解講嘅嘢唔同左嘅 會唔會又del㗎
Yan 發表於 2021-7-9 01:01

下次見到就直接cap低再report要求ban ac啦
唔好俾某啲人以為做troll冇代價

誰可怯場
47. Bring Him Home
week25
1 . 力臻 ChinkyEyes        跳跳虎

其實人哋話唔講政治係2014嘅事,2019佢哋表晒態,
話同Supper Moment一樣變做黃嘅過街老鼠可以摺埋先,
見到係咁鬥黃又係好笑,不過算,香港人係鍾意運動後同陣營互批鬥,2014同2019如是

Janice 真慘
俾某會員用佢頭像映衰晒
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

何德何能做禁歌呀。
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

話同Supper Moment一樣變做黃嘅過街老鼠可以摺埋先,
見 ...
wswong98 發表於 2021-7-9 11:17

同意
SSN Chart (21 Jun)  冠軍: 波希米亞(沒有)狂想曲 - 林奕匡  |  亞軍: 雙兒

見 ...
wswong98 發表於 2021-7-9 11:17

有follow DJ都知佢地咩立場 呢單news之後 佢地ig/fb都有出聲....

要唱票鳥
聽講拔萃有個 _ _ _
week25

傷台有無後悔舊年調走咗呢首個至尊歌曲
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

高雷第三
week25