返回列表 發帖
打算去睇inside out噶
Happy and Blessed.

前日睇左maze runner
以adventure黎講算幾好睇 好多高潮位
不過真係唔知同maze有咩關係囉sosad
同埋中間無啦啦走左去個淫亂派對唔知做乜9

有啲想捧j.arie場睇死開啲啦

最近睇左哪一天我們會飛同死開啲啦,兩套都好好睇,不過死開啲啦似上埋今個星期,套戲拍法好唔港產片,由he ...
joshua 發表於 2015-11-2 17:56

邊度仲有上死開啲啦?  得今個禮拜先得得地閒 但又好似落哂畫
哪一天好似又幾好睇 過兩日一定要仆去睇

呢期啲港產片真係幾吸引
頭先睇左王家欣
好好睇好滿意
有盛君寶寶

王家欣其實我當支持港產片先買早場飛去睇
無期望所以都無失望
但那一天就真係想睇嘅戲喇
尋晚睇完 我覺得自己都幾似故事入面個女主角
不過佢都叫有一個目標走到出黎 而又真係做到
我就... 要叫我整果一份夢想計劃書 我諗我最後會交白卷
同埋故事入面嘅校園情節都幾引人入勝
唉 睇到好心酸

呢套係一套幾用心做嘅電影
港產片 香港足球 粵語歌呢堆本土文化唔靠香港人撐咁靠邊個撐?

我仲未睇十年呀頂
點解連馬鞍山戲院都落埋-,-

有冇人睇左老笠??

第一次對喪屍片咁有興趣
harryharry 發表於 2016-10-6 23:04

一齊睇okay?

我覺得我依家先第一次睇FIGHT CLUB真係好失敗
點解可以咁正 我決定要煲曬Ed Norton有份做男主男配既戲 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-1-9 01:40

我早你兩個月第一次睇
套野其實想睇好耐但一直都冇時間
以為係勵志片但估唔到係cult片 :o

la la land
silence
assassin's creed
a monster calls
fantastic beasts
passengers
揀一套入場睇 邊套好{ ...
kel_kelvin 發表於 2017-1-9 02:37

assassin's creed 大伏

RVHOCPC 發表於 2017-3-3 22:08

快啲睇

有冇線上電影網推介
kel_kelvin 發表於 2017-3-4 14:33

Android機可以dl Terrarium

電影節片單已出, 估CM會員比較關心既

春嬌救志明
開幕電影 11/4 2145 文化中心

春嬌志明馬拉松
14/4 大會 ...
阻住 發表於 2017-3-14 22:06

原諒他77次有新一代鬼片天后雷深如

終於睇佐月黑高飛....
果然係BEST OF THE BEST.....

Fear can hold you prisoner. Hope can set you free ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-5-1 03:02

美板主喜唔喜出場幾分鐘就比人掃低嗰個小白臉

超人特工隊7月上第2輯
有啲想睇

呢排睇緊apocalypse now
睇到有啲亂