返回列表 發帖
啱啱睇完fifty shades of grey, 想請問下格雷果妹係嚟緊兩集係咪好重要
唔係我唔理解點解要搵Rita Ora嚟演 ...
阻住 發表於 2015-2-22 19:52

50 shades劇情同色情都唔夠

我只係想知今集chris evans
著得多唔多衫
屮SiU霖屮 發表於 2015-4-24 20:53

答案係多噶

La La Land輸Best Picture
仲要俾人咁玩法..

LLL同Manchester都好過Moonlight囉..

Sammi今年出四套,班底都好強勁,又關錦鵬又許鞍華,志在必得。
Serendipity 發表於 2018-4-15 23:41

最怕又係自己打自己分薄票源

係呀,所以咪話唔好自己打自己,睇牌面花椒之味似食糊作品,八個女人一台戲可能群戲多冇咁多發揮機 ...
Serendipity 發表於 2018-4-15 23:47

聖荷西謀殺案吹到好大
話行內一致好評好大機會問鼎影后
花椒之味同八個女人牌面又有許鞍華+關錦鵬
所以總結係套套都似食糊作
唔知會唔會又三個提名

轉佐人既MIB仲係唔係MIB
但變到咁靚仔就算啦
屮SiU霖屮 發表於 2018-12-21 23:08

短頭髮chris hemsworth真係好靚仔

Hemsworth > Evans > Pratt > Pine
綜合樣+性格

Irishman悶到...

睇Joaquin Phoenix攞獎睇佢啲表情諗起Joker入面殺Robert De Niro嗰幕
真心好驚佢攞支槍出嚟射現場啲人

聖荷西謀殺案終於要上
掙扎入唔入戲院睇好
影評so far都非常麻麻

終於睇咗聖荷西
真係如一眾評論所言
Sammi演技大爆發
演心機女人演得好好

由見到老公帶對大陸夫婦去佢屋企開始塊面黑到....啲臭四格出返晒嚟
害完人仲 ...
JasOh103 發表於 2020-10-17 14:48

YES!臭四格好正!
自己見到對夫婦都覺得好討厭
玲姐黑晒面仲害個女人睇得好心涼
I stan 玲姐!影后 is robbed!

終於睇晒今年Best Picture提名
點解可以悶到咁
唯一覺得比較好睇係The Father同Chicago 7

最佳女演員:鄭秀文(《流水落花》)

要哭了