返回列表 發帖

吳雨霏續約環球,2年8位數

估唔到咁快就定左
大家好,我系辛杖浩{:1_121:}
大家多多指教{:1_121:}

THANKS FOR FUN
BTW 支持美霏 2015要拎女歌手喔!

關有無錢咩事?係應使則使嘅問題。
你有錢會唔會用一千蚊買包公仔麵?千萬係頂級天后價,質疑有幾出奇。
...
kayzzz 發表於 2015-1-18 14:21

宜家明星求其接個廣告都攢返幾千萬啦,好易回本噶,又唔似我哋勞苦大眾

Kary 8位數2年
Gin Lee 2百萬3年

幾千萬好稀奇咩?香港人唔系大把錢嘎咩?
李范建 發表於 2015-1-18 13:14

關有無錢咩事?係應使則使嘅問題。
你有錢會唔會用一千蚊買包公仔麵?千萬係頂級天后價,質疑有幾出奇。
香港人鐘意審慎理財,唔慣土豪式揮霍。

樂壇實力派小天后吳雨霏(Kary)經常透露有顆恨嫁的心,今次終於如願以償!據知Kary與男友「網球王子」洪立熙(Brian)及雙方家長昨日已到達美國,在家人見證下日內求婚兼訂婚,並將於今年8月拉埋天窗,趕得切在三十歲前成為人妻。

Kary今年可算是「三喜臨門」,除了訂婚及做人妻外,所屬的環球唱片公司待Kary返港後,於下月初為她舉辦盛大續約儀式,並以8位數字的天價跟環球續約兩年,升呢環球一姐。問到唱片公司對於Kary訂婚及8月結婚一事,則不置可否回應:「由當事人同大家講。」

身為吳雨霏舊愛的余文樂昨日在台灣出席活動,問到會否受好友周杰倫影響而想結婚時,他說:「一直都有這念頭,身邊好友都結婚了,但目前還沒有對象,隨緣等朋友介紹,趕上進度生BB。」似乎他所指的好友結婚,是包括舊愛Kary。
Top 3
1.3AM - AGA
2.天敵  - 衛蘭
3.他狠過你(Live Version) - 容祖兒
3.
</strong>

1分先
Btw 霏妹努力d啦
State of mind 好正其實

Kary8位?,really??
verajayne 發表於 2015-1-18 12:52

幾千萬好稀奇咩?香港人唔系大把錢嘎咩?

Kary8位?,really??
Happy day

2年8位數
PUN
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

廢post
我估錯這個世界得到教訓

可以整好多條七色尾巴

讓世界艷羨
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

你对吴雨K真系真爱~
Pick me Pick me up
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

kary fans都覺得有點誇張
>3<

成千萬?!
會唔會呀

八位數續約?係咪往後兩年抽佣70%,順便包埋結婚人情、三隻碟既預算、打歌、演唱會製作同買女金既錢?如果係甘就買得過哦

8位數字-_-
吹都吹到咁大 一分~
Nick's Music Selection 2024 (Week 20)
1. Chosen Family - COLLAR  2. 一路以來 - RYOTA 片山涼太  3. 也許沒有未來神 - per se

Kary居然值8位數字

claps
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

假到呢

Source?

搶分先..佢值千萬??咁國際天后同香港天后呢??
martinki 發表於 2015-1-17 22:54

(亂噏)   
國際天后:一憶人民幣
香港(自稱)天后: 五億簽十五年
(亂噏)

kary值8位數嗎?
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

搶分先..佢值千萬??咁國際天后同香港天后呢??
還是會想念 時候沒太晚 和太早 正好
『剛剛好』 -
Eason X C.Y Kong X 林夕 X 美千

公司表示 若訂婚可以 加我薪

1分 thz

無Source無新聞咁都可以開到個Post咁好野既
而家啲香港人係咪唔識寫字
>吾
>甘
>米
>尼

funfun
真高興給你愛護過  根本你不欠我什麼

證實唔到嘅嘢講幾多都得架啦
好記得上年話雨僑五百萬
咁計Kary一千萬差唔多啦
宣傳技倆啫 ...
Crooks 發表於 2015-1-17 22:11

雨僑夜浦形象大陸吸好多金架...
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

證實唔到嘅嘢講幾多都得架啦
好記得上年話雨僑五百萬
咁計Kary一千萬差唔多啦
宣傳技倆啫

Kary叻叻豬
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 19 冠軍歌:陳卓賢 - Thank You Postman

kary真係醒,成千萬簽2年。
籌備結婚無咗半年,生仔又放9個月假。
2年中都唔知有無半年蒲頭,依家歌星錢真係易賺。

謝安琪(Kay)前日與環球唱片旗下的新藝寶唱片公司正式續約5年。問到續約酬金?她說:「能安居樂業,約6位數字。」經理人隨即緊張地更正是7位數字才對。

Kary正式擊敗過氣環球爆肺天后謝安琪
nicknicknick 發表於 2015-1-17 21:38

(鯨姐設計對白)哎喲喲,kay粉jelly呀???

999999.99

for fun!!
windyiiyy 發表於 2015-1-17 19:09

笑左出聲

謝安琪(Kay)前日與環球唱片旗下的新藝寶唱片公司正式續約5年。問到續約酬金?她說:「能安居樂業, ...
nicknicknick 發表於 2015-1-17 21:38

環球表示一姐薪酬與通漲掛鈎,扣除通漲率後kary 續約酬金約有6位數
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

環球真係錢多!
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

Yeah 1分
環球一姐………過多兩年就可能比gin Lee 取代
呢兩年努力啦
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

如果霏姐結婚之後光榮引退
環球會唔會用天價簽鄭傭李卓庭或者鄧穎芝頂替一姐寶座 ...
-Prince- 發表於 2015-1-17 21:35

做組合仲好啦,依隊野紅硬,叫「新斗記」

但環球經已付出一個天價
harryharry 發表於 2015-1-17 21:27

如果霏姐結婚之後光榮引退
環球會唔會用天價簽鄭傭李卓庭或者鄧穎芝頂替一姐寶座

真系唔值 無搵錢能力
小布丁 發表於 2015-1-17 21:27

可能kary"私底"下搵好多你唔知呢。

但環球經已付出一個天價
harryharry 發表於 2015-1-17 21:27

美穎又有一大筆錢學唱歌,搞結婚喇!!!!

佢值唔值咁貴呀lol
manchoi 發表於 2015-1-17 21:16

真系唔值 無搵錢能力

藝術品係唔可以用錢黎衡量
bagfgfcde 發表於 2015-1-17 21:23

但環球經已付出一個天價

我認我膚淺。除咗滴露真係唔見佢有咩廣告sor。
你見咁多人問kary有無咁值錢,就知環球買貴左好 ...
kayzzz 發表於 2015-1-17 21:20

藝術品係唔可以用錢黎衡量

好心你地唔好咁膚淺
kary上年代言左好多品牌 出左好多fashion show
而家睇tvb你除左見到天后祖,美之,就係得返kary
kary有千萬身價係理所當然 唔好拎乜野越難越愛黎眨低kary
jose 發表於 2015-1-17 20:06

我認我膚淺。除咗滴露真係唔見佢有咩廣告sor。
你見咁多人問kary有無咁值錢,就知環球買貴左好多啦。

佢值唔值咁貴呀lol

八位數好濕碎啫,倫伯做隻碟都唔止啦

當年kay有冇8位數

恭喜kary又多1千萬洗

多謝1分 ~