返回列表 發帖

下,我反而覺得佢好多野都系重複,雖然佢表演力同台風真系屌打同輩,但無論衣著同舞步咁多年一模一樣{:4_ ...
loowee 發表於 2018-4-16 22:22

認同,不過佢出歌同演唱成本都好高,食老本又好正常

bee又無啦啦出碟

第二單真係煩膠過很堅強,完全比唔上第一單

睇嚟佢都係超越唔到Dangerous Woman
nicknicknick 發表於 2018-7-13 19:32

MV可以

佢嘅歌唔係唔好聽,但係由頭到尾都好重覆,無乜驚喜

新碟咁正都無人提下

呢排聽返佢以前嘅歌,發現近來都有活動,唔知係咪生完B ok復出

B姐棄曲

失蹤人口回來

過往都有聽佢地嘅歌,但總結都係鬥嗌鬥嘈,結果首歌破壞晒
今次第五張碟就黎出,暫時兩首歌無晒以上幾樣野,聽得舒服
同埋佢地岩行型格條線

AG5 1st single 「Thank U, Next」is out
kingo515 發表於 2018-11-4 11:11

一年兩碟

是日重點 :
吳亦凡新專輯遭下架,被美國iTunes刪除銷售數據

「美國方面的iTunes在調查事件後,直接將吳亦凡新歌的數據清除。而 Lady Gaga 及 Ariana Grande重回銷量榜冠軍及亞軍地位。」

如果AG5係今年底前出到,更加係半年兩專

另外真·Breathin mv出咗啦,同時plug兩張專輯嘅歌 ...
kingo515 發表於 2018-11-8 03:40

成隻碟好聽果幾首都plug晒,再宣傳都無咩意義

覺得成件事都好荒謬 尤其是吳亦凡啲歌嘅數據清咗之後,佢啲fans刷榜唔成就似啲癲狗咁亂吠,仲 ...
kingo515 發表於 2018-11-8 19:11

呢半年來花邊新聞都係圍繞佢同男朋友同前男友,又過身又分手又寫首歌講男朋友
咁嘅氛圍下,next成績肯定好過 breathin架啦
差在AG5會唔會完勝AG4

*私心推

原來live咗,希望佢快啲出碟

有位年紀輕輕岩岩到 24 歲嘅女仔
今年先後有兩首歌打入B榜 100,成績方面我認為都優異

Ella Mai
今年憑 Boo'd Up 同 Trip 打入Billboard 100
分別得到最高第 5 同 11 位成績

Trip #11

而 Boo'd Up 雖然成績有向下

但係有 #5 成績同時留榜 33 星期,唔容易唔容易

呢排堆歌手做乜出咗碟無耐就上晒成張專上youtube

Ed Sheeran 四月亞洲巡唱加咗香港站
2019年4月17至18號(星期三至四)
迪迪尼停車場
票價:888-1288
1月1 ...
阻住 發表於 2019-1-10 11:02

上年開唔成補返一場,好良心

60萬負皮

感受到呢張先係AG4,但比人拆到咁嘅樣

BM萬年曲風不改

26-2-2019
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊