返回列表 發帖
睇見telephone個舞就真係咩feel都番曬泥

我自己又唔係話特別鍾意既 覺得去到後段長氣左太重覆
不過verse chorus music break都好正
呢首係super b ...
JasOh103 發表於 2017-2-9 01:27

仲等我以為TEOG唱硬可能真係本身個意思唔老黎掛

lordebb終於有新歌<3333333333333333

好期待呀<3333333333

個曲好熟
好洗腦
食糊啦應該

一次過出兩首??
近排好多歌LOOP呀<333333333333333

今日Nicki連出3首新歌,應該都係NM4嘅歌
No frauds好似diss返remy ma嘅shether ...
kingo515 發表於 2017-3-10 17:03

好野NICKI又有歌<3333

can we talk about this instead?
1:24-1:26, 1:38-2:23, 2:41-2:44, 3:12-

LORDE IS BACK! {:1 ...
JasOh103 發表於 2017-3-13 09:45

這部影片含有NBC Universal的版權內容,版權擁有者已經因為版權因素封鎖此影片。

WE DONT TALK ANYMORE

repost
JasOh103 發表於 2017-3-14 09:02

好掛住佢d勁舞

無勁舞就唔係lorde
最愛佢royals個期既舞 不過green light都唔弱 所有感覺返曬嚟 ...
JasOh103 發表於 2017-3-14 23:52

我都係咁話<3333個陣時睇佢GRAMMY表演就愛上佢<3333

avril都好似寫緊新歌咁
又係餓佐好耐

乜原來真係OFFICIAL MV泥.....
乜HEA到咁

My new single #MoBounce comes out next Friday! 3/24. Get ready.

JasOh103 發表於 2017-3-23 23:41

點解好似唔同佐樣咁既@口@

可唔可以重新拍番WATERFALL個MV呀?
其實我覺得可以搵Maddie Ziegler同埋PINK個女一齊拍嗄
成件事一定好好睇

iggy新歌出咗啦,好洗腦咁但覺得有D煩吾太好聽,不如fancy同work,
希望MV出咗會好聽D ...
kingo515 發表於 2017-3-24 19:14

我地一齊數下究竟成首歌有幾多個Bounce

第一次聽感覺上唔錯幾好LOOP

mv出佐啦<333
係香港拍嫁<333333333333333

好難聽咩~ 死啦我仲覺得好正TIM

你好似係歐美燈神
Waterfall flop到呢
Iggy fancy之後flop到呢
JasOh103 發表於 2017-3-25 13:03

死啦我都發現我係

回復  nicholashin

呢首同stupid hoe有得fight
    nicki x iggy = music legends lol
mc) 發表於 2017-3-27 02:59

stupid hoe 神曲地位無可取締

demi新歌?

期待咸嫂

雖然入場只係聽咪咀睇老舞....
但係畢竟佢都係情意結 由細聽佢歌大.....
陪住我過中學既日子....
唔去睇佢好似會後悔咁@_@

去啦去啦 睇到佢個樣都抵啦你可以買vip
stopzi 發表於 2017-4-12 12:13

想當年gaga我都只係買700幾
britney 如果真係入場睇
我諗都係買平飛算啦

勁唔鐘意THE CURE
點解VOCALS可以唱得得咁差
勁LOOP唔起LORRRRR
燈神忍痛發力

BTW我見UTUBE有人擺佐上去
聽完之後我仲以為係D人無聊唔知邊到搵首歌自己整出黎
跟本完全唔同風格

唱得差咩?  so far 成場我覺得只有MR 係真係唱得唔好
首歌Spotify 上左架可以聽住先 { ...
matthew1990 發表於 2017-4-17 13:00

睇番自己D戰績 我都係插佢好D

你鍾意Xtina 同Britney 搞到佢地雙雙flop左
matthew1990 發表於 2017-4-17 13:09

Britney其實我又吾係特別話鐘意
會聽佢歌睇佢show睇佢表演咁啦 好似美祖咁

Pink xtina lorde gaga 就真係鐘意啦

我見到個樣就已經唔想禁入去播

原來Lea Michele出佐新碟@口@"
碌下碌下先發現!_!

原來佢已經轉行拍電影
lmml4 發表於 2017-5-30 12:57

同美之一樣

首新歌都幾CATCHY呀<3
有新鮮感@_@
SUMMER SONG泥講都幾好LOOP<33

DEMI又加入戰團
好多歌LOOP

咁快又派多首 西利

Linkin Park's Chester Bennington Dead at 41

http://www.billboard.com/article ... -bennington-suicide

OMGGGGG.....

**** 本內容被作者隱藏 ****
真?
matthew1990 發表於 2017-7-25 00:59

期待<33333

Pink唔止有新單
新碟Beautiful Trauma 13/10推出!!
JasOh103 發表於 2017-8-10 07:57

終於出新碟

hihi 發表於 2017-8-10 20:49

更powerful既glitter in the air <3
好戀正 點算

HOTMAN 發表於 2017-8-16 23:36

choreography美到一個點
#GodBlessAmerica

期待聽朝美pink vma表演<3

LWYMMD個mv好正
舞都跳埋
rip taylor swift reputation
goodbye the old taytay

lordeBB is so smart 嗄
係其他人車禍live當中選擇齋跳吾唱
睇佢跳舞係種享受

Btw 播LP片段先泥去廣告so cheap

OMG 我家美PINK段SPEECH正到呢
Willow真係好可愛<333333

回復  屮SiU霖屮

係時候搞個估 Taylor 新單曲首周銷量 & Hot 100 #1週數既加分活動
好想睇下CM ...
matthew1990 發表於 2017-8-31 21:26

估下連幾多冠都好
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=13470&extra=page%3D1

Sam Smith is set to release highly-anticipated comeback single "Too Good At Goodbyes" on September 8 ...
matthew1990 發表於 2017-9-2 15:38

比JUDE LAW仲老仲殘

KELLY CLARKSON 9月7出新歌<3
期待嗄

光頭ZAYN想點

nicknicknick 發表於 2017-9-7 18:18

個MV終於唔係HEA拍

Kelly兩首新歌好好聽
P!nk cover Stay With Me少少衣不稱身,但都係水準之上 (What About Us live正啲)
Sam ...
hihi 發表於 2017-9-9 05:10

LSS一出已經聽到停唔到
一路聽一路UN真係好鬼爽

究竟佢有幾鐘意整爛屋企D野
繼SINCE YOU BEEN GONE 同 MY LIFE WOULD SUCKS WITHOUT YOU 之後
又多一間屋SUFFER

女金啦好嗎?

Beautiful Trauma >>>>>>> What About Us
JasOh103 發表於 2017-9-29 00:26
有啲Lorde嘅感覺
好正
hihi 發表於 2017-9-28 23:36

隻碟不敢想像