返回列表 發帖
好開心 終於約到人去唱redmr
我要練歌 挑戰fancy<3333
有冇人知有冇fancy同埋有冇lyrics

我唱開Chandelier(原key)
matthew1990 發表於 2015-3-24 15:03

痴線SO勁
我都有諗過去唱~
不過我都係廢事嚇死我班FD
平時普通高音都走曬既我
唱依首我真係

痴線我都唔明REDMR諗咩
有BLACK WIDOW PROBLEM連TROUBLE都有....
就係冇FANCYY

新歌黎架?
nicholashin 發表於 2015-3-25 20:09

係呀~ 所以咪搵極都搵唔到咯!!!
睇黎係時候要練BLACK WIDOW

真係可惜 雖然對佢地冇咩興趣
但佢都幾令仔x_x

睇仔先係重點 成個4月應該都係UF冠 好大機會破到16週冠紀錄 我諗5月中尾會換下一首 ...
nicholashin 發表於 2015-3-26 14:07

不嬲都係睇仔最緊要<3....
由得佢繼續冠~
我已經唔想理佢

係12連冠呀 美版主
nicholashin 發表於 2015-3-26 14:41

係咩
出左街 改吾到xd

有人掛住搞tour完全唔理Style
MV出完之後完全0宣傳
Live就系得VS一次
咁不如唔好攞黎做single啦_你 ...
nicknicknick 發表於 2015-3-26 14:39

正常呀 搵錢緊要呀

有咩新歌 ? 有無NICK JONAS :-0?
俊仔 發表於 2015-3-26 22:09

冇留意xdd
但其實好似可以dl 佢個apps
之後離線入去睇有咩歌

就好似 Red Mr 無 Rihanna 首 Umbrella
但 Neway 又離奇有 :O)
matthew1990 發表於 2015-3-27 01:31

原來真係冇lol 我仲奇怪點解唔覺見有umbrella
neway我都唱過幾次erererer

Untown Fuck 升番據說係因為有條Youtube跑步機片紅左

[1-1] *** 12 WEEKS *** MARK RONSON FEATURING BR ...
matthew1990 發表於 2015-3-27 01:33

真係痴線 咁多星期 賺死佢地-__-

買左麥當娜隻新碟
rubylovessss 發表於 2015-3-27 13:45

好意外!!!!!!
wuby姐多d入泥坐下啦

娜姐係樂壇天后喎....都想聽下嘅(唔係為左張環球會員卡)
rubylovessss 發表於 2015-3-27 14:26

不過都係之前行cd鋪見到先知佢出碟

點解UF Streaming條數可以屈機成咁....
nicholashin 發表於 2015-3-27 07:20

d人日聽夜聽唔厭既咩
首歌仲要極洗腦極loop
諗起係咁聽Don’t believe me just watch
之後又Uptown Funk you up
諗起都癲

Wrecking Ball同Anaconda無計video都唔會咁勁, 最慘係PSY, 當初計既話#1 20wks都應該得 ...
JasOh103 發表於 2015-3-27 20:17

其實當初點解唔計?

BB HAVE MY MONEY 好西利啊上左第一啦

我覺得好難聽
JasOh103 發表於 2015-3-28 13:36

仲未得閒聽

其實大概35-45%榜分就係黎自銷量, 30-40% 播放率, 20-30% 先係 streaming
不過好似anaconda, harlem sha ...
ymcaec 發表於 2015-3-28 15:51

即係有排冠
跟本痴線 咁多星期都可以仲係第一美國佬係咪真係咁鐘意BM

應該唔係Mars, 而係funk When I Was Your Man 咁正都係1wk加上仲要減價先登頂 我發覺 ...
JasOh103 發表於 2015-3-29 01:23

我都覺
跟本佢地就係鐘意依type

唔知會係邊個咁勁呢?
JasOh103 發表於 2015-3-30 12:59

係睇邊個咁好彩

其實BBHMM真係難聽到嘔
nicholashin 發表於 2015-3-30 14:36

完全唔知佢唱緊乜
但聽聽下好想繼續LOOP

iHeartRadio Music Awards performances
-----------------------------------------
Iggy Azalea feat. Je ...
matthew1990 發表於 2015-3-30 14:52

我鐘意個個IGGY DANCER又係到啦
聽完LIVE版之後 BBHMM又覺得幾OKAY 咁

"我鐘意個個IGGY DANCER又係到啦"
matthew1990 發表於 2015-3-30 15:05

http://www.dailymotion.com/video ... -performances_music

1:01 右手面個個
依段舞真係型死我啦
BEG FOR IT個時仲要露肉TIM

不如開個盤賭下究竟幾時轉冠 同埋邊首咁好彩

禾係男係女唔係重點嗄
別OT嗄

BRITNEYxIGGY 勁期待依首

其實我凈系中意距d快歌
有一排又we found love又where have you been真係好迷距

今次d style ...
nicknicknick 發表於 2015-4-8 22:12

同意嗄
佢d跳舞快歌真係一流
又易上口又易唱
we found love真係一流

報榜時間!

[18 April, 2015 Billboard HOT 100]

01  01  Uptown Funk
02  02  Sugar
03  04  Love Me Lik ...
antilegend 發表於 2015-4-9 03:18

我放長雙眼 睇下星期繼續冠
之後破埋紀錄

唔知有冇人識 不過好似好冷門 連BILLBOARD都上唔到
但真係好好聽 同埋好正能樣 我好鍾意

...
jose 發表於 2015-4-12 18:50

昅仔泥講都幾attractive首歌都幾好聽

歡迎大家開心SHARE一D唔太主流
但又好聽既歌上泥嗄

我仲諗住實會比佢破紀錄TIM

都估到下一首會係see you again
不過估唔到咁快

mika嚟香港開show喎
hihi 發表於 2015-4-16 19:14

我發覺MIKA真係幾鐘意香港
不過佢D歌好似都係HIT唔起咁~_~

想當年Grace Kelly喺香港都hit過下
可惜之後無以為繼
hihi 發表於 2015-4-16 21:50

我都係因為GRACE KELLY隻碟先識佢前幾年隻POPULAR SONG都算LOOP過下
但除左GK個年之外 佢都唔算真係HIT

原來Charli XCX泥左香港
開埋簽名會
早知我又去昅下啦

終於分手啦ariana 同big sean
多謝一句billion dollar pu**y

verse個頭開真係好似britney隻 perfume~_~
究竟jessie幾時先紅得起

Written by Sam Smith and Sia, Flashlight by Jessie J is the first single off the much anticipated mo ...
matthew1990 發表於 2015-5-2 01:42

唔怪之得咁sia啦
不過估唔到aSam都有份有套戲加持唔知上唔上到過億

Britney Spears & Iggy Azalea - Pretty Girls
matthew1990 發表於 2015-5-3 01:48

終於出啦
終於有新歌可以LOOP啦~3分鐘都唔夠真係短
首歌都幾gwen stefani feel

Jessie J 自從剃頭之後同埋歌路轉左之後
已經皮爾修
matthew1990 發表於 2015-5-3 01:50

其實佢本身係咩歌路
Xtina ?
不過佢第一隻碟真係冇得頂

暫時覺得Pretty Girls有d惡頂
希望聽耐咗會改觀

當年曾經覺得Till the world ends好難聽 ...
CBY0710 發表於 2015-5-5 20:27

TTWE一出個時我又係好唔鐘意LOL
好頂唔順佢D OOOOOOOOOOOOOOOH~
不過之後就覺得係佢近年最正既歌
WORK BITCH又係

講真TTWE已經係我上一個又鐘意又會loop既Britney歌 (之後既I Wanna Go同Criminal都係OK, 不過loop唔起)
如 ...
JasOh103 發表於 2015-5-6 00:02

Criminal其實真係唔錯幾好聽
但LOOP得多後期真係一聽到個INTRO就直飛

Scream & Shout 就因為個排經常落某D場所.
成日聽 聽到厭

上隻碟其實好鐘意PERFUME 個VERSE
相比起快歌 我鐘意佢依類型慢歌多D

[好爆] 我大學Choir有條友 入左媽媽今天不必擔心我嗰隊
matthew1990 發表於 2015-5-9 23:17

OT呀
係唔係曬肌激咀個個??

Leona Lewis強勢回歸
lmml4 發表於 2015-5-11 22:17

首歌好似rolling in the deep

白雪雪個個係咪et個MV個個男仔lol?
problem個個扭手扭腳個個係唔係都有份

紋身個條仔正到一個點.......
由其係佢最後自紋個下.......omggggggg好正呀

撞鬼咯 仲有幾日先考完試
依幾日一定上腦啦 首歌
今次慘啦
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

STYLE係唔係已玩完:-0?

BTW MAMA EASY 係唔係打算轉型!_!
俊仔 發表於 2015-5-12 14:15

正式攻入HEHE市場

見到 Sia
其實我想講佢同 Maddie 已經無哂效果 係 Big Girls Cry 已經見哂底

本身唔鍾意 Taylor
但佢今次 ...
賴爽 發表於 2015-5-13 08:54

elastic heart 有shia labeouf都叫做有新意
big girls cry都仲係單靠佢就真係好悶冇新意

Pretty girls mv is up

俾我想像中拍得差(以Britney Spears 既standard黎講)
matthew1990 發表於 2015-5-13 23:40

痴住IGGY算係咁嫁啦

佢而家留鬚好核凸
matthew1990 發表於 2015-5-17 00:51

我都覺

痴線 BB個MV真係勁SPEECHLESS
跌落樓擺POSE個下 好唔爭氣咁勁大聲笑左出黎
成個STORYLINE都唔知做緊乜
完全係笑死既MV

小道消息話gaga coming soon首新歌叫till it happens to you

即管睇下會唔會soon到2017 ...
nicknicknick 發表於 2015-5-20 20:52

係咪同ADELE BB個首

係就好
不過以佢一向作風都要2046或者katy出新single嘅時侯先有得聽 ...
nicknicknick 發表於 2015-5-20 21:33

諗番起個陣時APPLAUSE真係笑出黎
但點知最後ROAR HIT勁多