返回列表 發帖
Sam Smith well deserved
人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

原來澳門站prismatic無reflection section

同埋4月18號廣州都有一場,票價2280/1580/1280/980/680/480 ...
阻住 發表於 2015-2-9 16:03

冇鑽石台   
都係係外國睇最好

Omen好正!!! 餓左Sam都一段時間, 不停loop
JasOh103 發表於 2015-7-27 22:42

覺得Omen好過Latch
Sam把聲真係好靚

Sam Smith個首新ge James Bond 主題曲好正

直播緊Rock in Rio Brzail 2015
依家播緊Sam Smith, 11:15am開始係Rihanna
趕唔切可以睇倒帶

聽日11:15am ...
阻住 發表於 2015-9-27 10:42

今晚Katy個狀態認真麻麻

佢近年啲tour hea唱hea到一個點

同埋佢之前話下張專輯要整timeless music
點知最後45S普通hit, ...
matthew1990 發表於 2015-10-29 01:12

我要only girl, what's my name, umbrella 個D質素
BBHMM, FFS 個D真係
根本一聽就知唔會大hit啦 quality同以前差太多啦
好彩4年前有去睇Loud tour

佢咁懶應該唔會嚟香港/大中嬅地區

要睇live睇怕真係要出到去外國先有機會 ...
nicknicknick 發表於 2015-12-16 16:53

今日外國開賣真係搶票搶到痴線 搞到我好大壓力
Vancouver兩場3萬張飛10分鐘賣曬

你買左喇?
matthew1990 發表於 2015-12-18 16:16

yup! server overload之前買到三張飛

How much? (Sour grape)
matthew1990 發表於 2015-12-18 16:50

一張after tax 215 加幣!
佢有賣3種VIP package (300 - 500左右)
今次最平賣50一張不過應該最後個一兩行

隔黎都有人買到
睇黎都恨唔到佢黎HK
lmml4 發表於 2015-12-18 16:55

哇佢飛去Vancouver just for this show
我長期住係Vancouver所以先有得去

1200港紙咩位先?
前唔前?
matthew1990 發表於 2015-12-18 18:44

Vancouver seating plan
1200港紙 = all red (plaza seating)
其實前唔前已經唔緊要最重要係買到飛

終極葡萄

記住到時帶多幾包紙巾去
nicknicknick 發表於 2015-12-19 11:17

全場一齊喊

個紅色區咁大既
matthew1990 發表於 2015-12-19 13:23

係阿不過actually原來紅區最後個幾行係100加幣(~700HKD)
之前check返今次VIP最貴要1000加幣

Pillowtalk debuts no.1 on billboard this week

Adele talks about her Grammy performance

爆seed

其實打輸官司都係預期之內

Kesha 而家想用「俾Luke 侵害人生安全」為由 黎解除唱片合約
但咁多年前既事  ...
matthew1990 發表於 2016-2-22 01:03

最慘原來佢仲有6張唱片未錄

Meghan Trainor 首新歌麻麻地wor
希望next single好D

回復  賴爽

AMA unconditional 我次次睇都笑 lol

btw KP係咪話2018先出碟
mc) 發表於 2016-3-11 15:16

唔係話今年出碟咩? Prism已經3年前
佢話依家個plan係打算每隔3年先出一次碟
今年出完就要等到2019

其實係咪隻碟同單都係Dr. luke
依家風頭火勢hold住曬
JasOh103 發表於 2016-3-13 13:20

佢最近個訪問係話隻新碟其實仲係research+development phase所以新歌最快都應該要等到年中
不過佢一路用開Dr.Luke所以應該都係啦

Avicii 聲稱唔再出歌

係咪可樂廣告賺好多
賴爽 發表於 2016-3-29 17:55

佢唔係正係話2016係佢最後一年做Tour同show咩?

Calvin 終於出新歌

KP到底幾時先肯出歌