返回列表 發帖
好野有得聽chanderlier live

wow enrique so令仔

原來都係背鏡頭live

SONG OF THE YEAR
samsmith係咁掃獎

連RECORD OF THE YEAR都拎埋
sam smith真係

sia個頭真係

其實我覺得Stay with Me好悶…但係Sam Smith好似係靠佢掃獎囉
seeseetv 發表於 2015-2-9 15:53

我都覺....STAY WITH ME LOOP左陣已經唔想再聽-___-I AM NOT THE ONLY ONE仲正</3

雖然美國真係成日播Sam smith
不過我buy chandelier 多d
-Prince- 發表於 2015-2-9 15:05

點解咁正都冇獎拎嫁/__\

SO SAD 無 REFLECTION SECTION 即係無左個伸展台…佢又距離山頂多一大截/_\

BTW

見到呢張GIF 笑死了 ...
俊仔 發表於 2015-2-9 22:46

好正

咁Chandelier既人氣係Record/Song of the Year幾首提名歌曲係最低一首 雖然歌曲質素上Chandelier完勝 {:1_2 ...
nicholashin 發表於 2015-2-9 19:00

今日先留意到 原來chandelier utube突然過左5億x_x
過埋fancy....... 前個排先見佢仲係得2億幾.....

講人氣 chandelier未必會話太差

睇好TOL會冠嗄<333
可惜係TMTC最後都係冠唔到X_X
不過有第3已經好好<3

霖哥好唔鍾意FUNK -_,-?
俊仔 發表於 2015-2-12 14:01

唔係~
只係想快D轉TAG LOL

如果TOL真係上到冠的話
應該最多一兩個禮拜之後又要換TAG了吧~

不過講開又講 兩三個禮拜之前真係完全冇 ...
antilegend 發表於 2015-2-12 17:55

應該都係
但講真 UF其實真係聽到厭X_X

回復  nicknicknick

個男主角既眼真係好特別啊, 兩個色真係好殺死人, 尤其係右眼既色, 好靚好似海既 ...
JasOh103 發表於 2015-2-14 03:16

兩隻色我諗起28周後
我都係鐘意BLANK SPACE個個多D<3

回復  屮SiU霖屮

What's 28周後? 鐘意Space既video或者男主  
    其實video入面咁多木/樹 ...
JasOh103 發表於 2015-2-14 11:00

喪屍片個解藥係兩個兩隻眼唔同色既細路既DNA

痴線 kellyclarkson FB段片佢真係肥到一個點= =

兩個HEHE<3333333333

花車bgm竟然有wind it up lol

XTINA真係好勁
扮咩似咩 唔睇樣真係以為BRITNEY同SHAKIRA泥左

[7 March, 2015 Billboard HOT 100]
01  01  Uptown Funk
02  02  Thinking Out Loud
03  06  Love Me Like ...
ymcaec 發表於 2015-2-26 05:58

仲等我已經諗好TOL個TAG=_=乜仲係UF

呢首都唔知有無得冠
nicholashin 發表於 2015-2-26 09:23

可能最後比LMLYD ZIP上泥

做咩事TVB衝線個廣告係咁播MAROON5 D歌
比左錢@_@?

Iggy 隻 Trouble 個MV 終於出黎

又係JAIL BREAK
條仔好令仔 3分鐘短得制~

BTW 幾鐘意J Hudson個VOCAL 好有POWER<333

睇來睇去都睇唔出劇情同Animals有咩關係 lol
nicholashin 發表於 2015-2-28 14:58

TBB成日都係咁嫁啦
上年唔知邊套士WEET愛情劇播SOMEONE LIKE YOU
真係唔方唔SWEET

原來kelly隻新碟每日spotify都放一首出黎
今日首someone幾好聽~
我覺得個album cover好核突 ...
ed8671ed 發表於 2015-2-28 21:44

令人諗起個個唔知咩殺龍巴C光頭佬轉轉轉廣告
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Carly Rae Jepsen - I Really Like You
matthew1990 發表於 2015-3-2 10:10

仲估佢係一碟歌手

http://www.billboard.com/article ... ?utm_source=twitter

OMG<3333
BRITNEY x IGGY<3

希望britney隻新碟 成績好d啦

[14 March, 2015 Billboard HOT 100]
02  02  Thinking Out Loud
03  04  Sugar
04  0 ...
ymcaec 發表於 2015-3-5 06:22

痴線 乜仲係UF

痴線= =  
仲等我一早諗定個美TAG

兩個月就誇左啲。。
ymcaec 發表於 2015-3-7 09:18

我諗應該冠多一兩個禮拜都冇啦==
上年HAPPY都好似9WK定10WK姐

回復  屮SiU霖屮

邊首既tag先?
JasOh103 發表於 2015-3-7 12:53

thinking out loud 睇黎冇望嫁啦

照轉TAG啦,反正都冇規定話一定要TAG當期冠軍歌~

I Really Like You MV好似出左? 不過我番緊工未睇到住.. ...
antilegend 發表於 2015-3-7 17:58

我太耐冇見過TOM HANKSD戲
係唔係真係佢泥
最後面個JB 又係唔係真嫁

GLEE到聽番泥 Viva Voce 幾好聽<3

個MV好一般
有尐失望
尐筆直池係咪用哂請湯漢斯度?
matthew1990 發表於 2015-3-8 02:18

CALLME MAYBE 好好多 有仔昅

回復  屮SiU霖屮

可惜無release成首
JasOh103 發表於 2015-3-8 23:17

好應該出成首
如果唔係glee都唔知有首咁既野
但雖然又好似唔知邊到聽過咁

lol

同埋Call Me Maybe 首歌本身都catchy好多
matthew1990 發表於 2015-3-8 23:06

但依首就真係極度洗腦<333太多really

I Want You To Know MV出左啦Zelena
JasOh103 發表於 2015-3-11 14:26

個MV真係好ZEDD FEEL ._.

tol真係好唔抵咯
希望lmlyd 斷到佢啦x_x

回復  屮SiU霖屮

你個tag應該見唔到天日
JasOh103 發表於 2015-3-13 00:12

我已經放棄嫁啦

建議你唔好諗定lmlyd個tag 你會後悔
唯有希望ellie去唱多d live宣傳啦
nicholashin 發表於 2015-3-13 07:42

已經放棄咁早諗TAG

睇Sugar 搶唔搶到冠軍囉 (一個月之後)
matthew1990 發表於 2015-3-13 22:21

SUGAR都好 幾易諗個TAG

唔知你用美之TAG唔TAG到SUGAR呢
nicholashin 發表於 2015-3-14 12:17

粒糖有毒
雖然此糖不同彼糖

入左唱睇Ed啦 最前排
JasOh103 發表於 2015-3-16 19:30

你就正啦!!!!!有冇握手先<3333

無握手位架不過live真係無得頂, 把聲好勁好有爆發性, 差唔多首首都全唱大合唱, 好high ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 01:32

外國歌手既CONCERT只係睇過GAGA咋
本身都想睇ED 但身邊真係冇人陪/___\

回復  屮SiU霖屮

Gaga應該係唔會入到大馬架啦, 都唔知幾時先可以睇到佢live 講返Ed, 佢彈吉他真 ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 01:47

原來你係馬拉個邊
我就奇怪ED好似一早已經完左

好唔好氣氛先你個邊:D

回復  屮SiU霖屮

可能因為係standing concert既關係, 你想坐都無得坐, 又多女仔嗌, 加上仲要 ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 02:01

細場有細場好一HIGH就真係可以好HIGH:D
你就好啦:DDDDDD

其實好慘架, 夜晚830開唱, 我早上6點起身, 8點就坐係場地外等. 不過都覺得值既...如果對號入座既話Front  ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 02:06

哇!!!! 唔怪得企位爭到最前排!
西利!!
不過可以咁近睇 咩都值啦:D

回復  屮SiU霖屮

我有d驚自己睇最前排睇上癮 要開始save up for 1989啦 ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 02:18

實會~
前排咁吸引

[28 March, 2015 Billboard HOT 100]
02  03  Sugar
03  02  Thinking Out Loud
03  0 ...
antilegend 發表於 2015-3-19 03:49

2BAD TOL跌LU 唔通真係靠SUGAR ^_^

其實都未announce Asia Tour所以仲有希望既 Katy就唔知乜事, 大馬香港都唔去 ...
JasOh103 發表於 2015-3-19 10:12

KATY 算吧啦佢~
不過澳門有開算好

其實點解去澳門開 而唔去香港嘅? 香港唔係多人睇啲咩?(雖然我係澳門人) ...
antilegend 發表於 2015-3-19 14:40

澳門可以收貴D掛
同埋依D賭場通常直情可以贊助埋個CONCERT
互惠互利

好靜呀依家歐美音樂依邊XDDD
最衰都係UPTOWN FUNK係到阻Q住曬唔肯走