返回列表 發帖
W0W 面向鏡頭既LIVE !
仲要搵個人做手語 INSTEAD OF 呀跳舞小妹妹
就好似話比人聽 我所有既表演的而且確係L ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-1-24 01:44

越黎越鐘意SIA 。。ELASTIC HEART個LIVE又係勁正T_T小妹妹又係勁加分XD

KATY 亞洲地區CONCERT 又無香港T____________T
台灣都有呀T__________T

有冇攪錯呀
泰國印尼菲律賓都有
係咪咁唔鐘意香港呀{:1_11 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-2-1 02:49

蘋果之前有個報導話澳門有 但係個報導係公布第一批地區個陣的… 所以極有可能只係佢收錯料/_\可唔可以黎香況呀T____________T 香港睇貴極有限呀

http://www.justjared.com/2015/02 ... 15-video-watch-now/

萬眾期待的SUPERBOWL HALFTIME SHOW …
雖然鍾意KATY 但都係覺得BEYONCE 13年個個係最正
我會EXPECT KATY 落力跳多D 舞多過以DANCER 同特效取勝
不過KATY 如果今次係全LIVE的話 真係進步神速 !_!

近年我始终最中意麥當娜果個
Katy呢個認真失望
得I kissed a girl 果part我真係中意
到左teenage dream把聲 ...
nicknicknick 發表於 2015-2-2 21:08

唯一夠勁的係出場唔夠分半鍾的巨型ROAR  ⋯
但外網好似都覺得KATY做得好好:$
BTW我都覺得件衫好差 好中國賽車FEEL=="

[13 February, 2015 Billboard HOT 100]

01  01  Uptown Funk
02  02  Thinking Out Loud
03  03  Take Me ...
ymcaec 發表於 2015-2-5 07:20

其實一直上唔到冠的take me to church 同jealous 都留左係榜有一段時間特別係TAKE ME TO CHuRCH 不停有新歌上都KEEP到第3 LOL 但又係都上唔到第1

Take Me to Church 以非冠軍歌黎講後勁都幾勁
喺Top 3玩左成十個禮拜
可惜同期 Blank Space 實在太強

Je ...
antilegend 發表於 2015-2-5 10:31

jealous 明明都應該無咩曝光 (而家應該係主打TEACHER?) 都仲係度榜真係好特別分分鍾SHAKE IT OFF 出埋TOP10 JEALOUS都仲係度 唔上唔落…

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KATY PRISMATIC TOUR 有2場係澳門…
睇個勢會好貴T_________________T 點解唔係博覽開姐/_\
https://www.facebook.com/events/1538579016412111/?ref_newsfeed_story_type=regular

so surprised! Hope it will not be too expensive
Leo 發表於 2015-2-5 14:13

第一擔心係價錢 第二擔心係無人陪去睇 LOL

‪#‎PrismaticWorldTour‬
巡唱澳門站消息:
票價:(澳門幣/港幣)票價為1680元(VIP區)、1280元(GA 站 ...
Leo 發表於 2015-2-5 17:45

加埋船飛即係至少加多一百⋯有無人會去:0?

雖然上年喺英國睇咗
但都會去澳門睇多次
hihi 發表於 2015-2-5 17:03

有錢人呀⋯係咪睇VIP?

唔會lu..我唔係Katy big fan
上年都係咁啱去英國旅行所以睇

p.s. connor好靚仔的說 ...
hihi 發表於 2015-2-6 01:25

仲以為你打算睇多次係好鍾意KATY TIM

CONNOR -_,- 梗正

380其實都諗得過不過問題係冇人會陪我去
屮SiU霖屮 發表於 2015-2-6 00:56

我都煩惱緊呢個問題 /_\ 身邊要有人聽外國歌已經難 聽KATY 更難
如果最後都R唔到FD 有無人可以帶我去 -_,-

你地會買咩位 其實如果無錢買最貴 係唔係睇最平算 反正都係遠LOL

ed sheeran 下個月黎 好期待!!
我成日一個人睇concert, drama 其實感覺良好
fifi:) 發表於 2015-2-8 04:59

但自己一個睇 又太HIGH 會好尷尬 /_\發現身邊肯睇KATY的人太少 唔通最後真係要自己睇=_,=

但係其實KATY 冇D 好播到通街通行的歌 好似GAGA的BAD ROMANCE 同埋 JUSTIN BIEBER的BABY- -

個人覺得Firework、E.T.、Dark Horse之類都算幾hit呀
要有歌去到Bad Romance、Baby呢個level實 ...
nicholashin 發表於 2015-2-8 21:15

都係既
如果KATY 我會揀FIREWORK 算比較好似多人識D XD (或者我朋友圈子實在太細= ="

我想問邊度有得睇

屮SiU霖屮 發表於 2015-2-9 09:24

HK IP /_\

我用chrome 裝左個unblock youku 之後就睇到
屮SiU霖屮 發表於 2015-2-9 09:29

so sad 算啦都係今晚先睇 係公司驚搶WIFI… 只好睇WINNER LIST UPDATE

嚇死.... 見好似冇show佢樣咁希望仲有機會啦

ohhh kp果然白果 pop album samsmith ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-2-9 09:43

katy 應該傷心死… 岩岩諗住SUPERBOWL 個勢咁好 點知GRAMMY 又打番沉~_~
SIA 係放大版GAGA 頭XD

kp依個performance幾正
屮SiU霖屮 發表於 2015-2-9 10:54

其實有時KATY D ACOUSTIC 真係幾好 正呀

SAMSMITH 橫掃…

原來澳門站prismatic無reflection section

同埋4月18號廣州都有一場,票價2280/1580/1280/980/680/480 ...
阻住 發表於 2015-2-9 16:03

SO SAD 無 REFLECTION SECTION 即係無左個伸展台…佢又距離山頂多一大截/_\

BTW

見到呢張GIF 笑死了

有冇人係澳門睇過CONCERT- -? 有冇咩野要留意 如果有船飛PACKAGE 買埋唔買埋好:?
(其實D 船飛時間點定 可唔可以朝早10點船夜晚12點船番咁樣架:0 ?

船飛根據以往經驗好似最早係1點定2點船
不過可以早啲去碼頭坐後補位
即係例如11點架船唔full, 就可以坐
...
hihi 發表於 2015-2-10 01:18

O THANKS 一陣10點希望順順利利咁買到

O WTF= = 我用左我老豆張信用卡買 …
但係到時拎飛要本人去拎!? 咁我老豆咪要特登入澳門- -?

有冇連船飛嘅package?
點解唔見嘅?!

寫授權書就得
hihi 發表於 2015-2-10 10:35

因為我見佢CONFIRMATION LETTER 寫要本人親身 仲要拎埋信用卡同ID BRABRABRA…陣間晏D打去問下先T_T THANKS

預訂好似無得連船飛
係佢個網未開之前我好似REFRESH 過見到
680 以上的飛先有PACKAGE 賣788但係後尾佢又DEL番…

買到214 ROW A SEAT 1-2 =_= 雖然係680 的頭行但係 好似會係最角落

不過好過無!

岩岩睇預訂D 位都仲係好前 KATY 唔會唔爆架可LOL

見個位麻麻同冇船飛package所以我未買住
有次去睇又係用咗其他人信用卡
佢地咁覆我:

如閣下未能於取票 ...
hihi 發表於 2015-2-10 17:05

O THANKS! 咁就放心 …
我今朝十點準時入 拎到第一次位之後個SERVER就FULL左… 所以好驚賣哂 冇咩點諗就買左先了
點知第一批RUSH 完之後 下午都有差唔多位置的位買 LOL
==============
其實真係唔係賣得好多⋯ 仲帶好多飛 好前
係因為無宣傳定係其實真係香港唔多人識

http://goo.gl/iGyyM5

https://www.facebook.com/higatv/photos/a.288729769746.181467.274524094746/10153095827934747/?type=1&theater

RYAN HIGA 忽然黎HK 頭100名 可免費MEET N GREET 同入AIA :-0如果係CONNOR同JOEY就即刻_衝 LOL

霖哥好唔鍾意FUNK -_,-?

買咗Katy個位好差
我估個system default以為最前就最好
但其實680個啲前面係勁側-_- ...
hihi 發表於 2015-2-13 10:39

-_- 我係左下角214 ROW A SEAT 1-2 (680HKD)角落到無得再角落 但個陣見SERVER 塞塞地驚一唔買就會去到好後… 點知LOL 應該成晚可以睇KATY 個背面=_= 希望佢個台唔好太出 唔係我個位真係睇後台

我係你對面嘅203...都係睇側面
hihi 發表於 2015-2-13 16:07

其實我呢幾日間唔中都有上… 佢都係203 同埋214 … 我諗緊其實係無人買定係佢只係開左呢2個SECTION 比CITIBANK- -

睇男主定係睇TAYLOR 呀你地-_,-
STYLE MV正正常常無咩太特別但本身隻歌都係岩呢TYPE FEEL
講DRAMATIC都係BLANK SPACE正D

嘩Sam Smith收到Hins既禮物, 識架?
JasOh103 發表於 2015-2-18 13:06

LOL SOURCE?  佢特登去左日本搵佢:-0!?

source: hins ig
ed8671ed 發表於 2015-2-18 19:27

LOOOOOOOOOOL 岩岩CHECK左CHECK 好似話係 UNIVERSAL HK  搵HINS 幫手拎個金唱片認證比佢(?

仲估佢係一碟歌手
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-2 16:07

好可怕 聽完GMA LIVe 一次之後 成日都LOOP起 I REALLY REALLY REALLY REALLY REALLY LIKE YOU:-0

澳門可以收貴D掛
同埋依D賭場通常直情可以贊助埋個CONCERT
互惠互利 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-19 15:20

KATY 終於 開始係香港賣下廣告… 之前零宣傳好似無咩人知咁… D 飛剩番勁多…
有D 擔心到時會有半價飛LOL

威尼斯人好似唔會半價散飛
如果到開場都未賣哂就會係啲接待處免費派俾啲住客, 賭客 ...
阻住 發表於 2015-3-20 09:32

!_! 如果住係澳門 路過搏下都唔係話無機會… KATY 仲要開兩場:$  當然我唔希望佢唔FULL ...

好想聽=_,=

痴線我都唔明REDMR諗咩
有BLACK WIDOW PROBLEM連TROUBLE都有....
就係冇FANCYY
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-25 18:36

有咩新歌 ? 有無NICK JONAS :-0?

[潮咗勿WOW] EPIX - Katy Perry: The Prismatic World Tour
悉尼站兩小時接近足本實況 (剩係cut左Walking ...
阻住 發表於 2015-4-20 23:40

睇完澳門山頂位之後先睇HD 電腦版

有冇人今晚睇左KATY或者聽晚去睇:—0?

聽晚
hihi 發表於 2015-5-2 00:38

好正T____T 雖然係買680 但個場比我想像中細氣氛比我想像中好好多 唔知係咪因為澳門多D外國人睇:-0?
BTW 雖然本TOUR PROGRAM 好貴但係印刷好靚!_!

氣氛係好好
但cut得太多歌
仲有個大陸人扮識講廣東話曬晒啲時間!&%^@#
hihi 發表於 2015-5-4 00:12

我之前為左保住新鮮感唔睇playlist...後尾上網睇番原來先知佢cut左咁多prism新碟 入面的歌 /_\
好想聽it takes two .. 同this moment ..
不過算啦 asia tour 全部都一樣就算啦 好過唔黎既

-----------
個個內地人真係$#@#%!#
第一句聽佢講所謂廣東話都知咩事…
仲要話自己係老師-_-

未開口見到樣已經估到
之後話自己教Chinese擺明係教普通話
hihi 發表於 2015-5-4 17:24

不過好在得到全場BOOOOOOOOO然後KATY又 Q到爆甘扮貓請我愛你 :D

有Taylor正印

我竟然覺得條仔有d似太陽
nicknicknick 發表於 2015-5-12 10:51

STYLE係唔係已玩完:-0?

BTW MAMA EASY 係唔係打算轉型!_!

Style根本無玩過就咁拍完過爛鬼MV就算
nicknicknick 發表於 2015-5-12 15:17

你個簽名好衰=_,=

正式攻入HEHE市場
屮SiU霖屮 發表於 2015-5-12 15:13

都幾好呀  本身隊野自身係__轉型到以__為受眾

LOL JOEY都出歌 好1D :P

佢而家留鬚好核凸
matthew1990 發表於 2015-5-17 00:51

我覺得OK WOR XD

佢算唔算終於OFFICIALLY 咁COMEOUT:-0?

佢把聲其實都幾岩入1D 不過樣就 唔1D