返回列表 發帖
03>12>11>19>14>01 We Are Colourful 2.0 應該唔會爆分
Pakho出乜歌你都上架啦
nicholashin 發表於 2015-2-20 12:54

愛豪亦愛笑
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

咁我承認冠傳聞係過份d 既  
即上  
當r&k 都未上到既時候
霏簡直係天后級待遇啦 ...
kwanie 發表於 2015-2-20 16:30

其實傳聞幾好聽
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

Me都有踢
本身隻歌係我榜無冠軍 但d恩客嘴臉實在太乞人憎
篋輪轆真係好痛

CYL/乾坤卦 爆上冠
小人物/一直一直/Let Go RE冠
你的秀/我在機場等船/盜亦有道 NE冠/高位
你的男人 RE雙 ...
nicholashin 發表於 2015-3-24 21:24

第一次我想醉,,*

見 903 上返即冠  

咩姐, 美祖係我四連銅黎架
kwanie 發表於 2015-3-28 19:22

銅獎數量is me既兩倍
可見呢個榜都係祖粉榜

我 feel 到我比華納屈緊機
kwanie 發表於 2015-5-9 02:14

祈求天父做十分鐘好人 嬅麗轉身

告白 - 陳詠謙        16>15>02
告白 - 吳雨霏        19>15>10>07>10>15>14>12>17
睇下你點定義好囉  ...
kwanie 發表於 2015-6-13 16:18

原來你咁憎美霏
我都有比第四啦

其實係上年先頒幕後獎咋, 不過四首十大都應該夠做啦
都話我係愛祖架囉 ...
kwanie 發表於 2015-8-8 23:34

偽祖粉 你有比過me re do三首冠軍?

KWANIE MUSIC PICKS WK36 (5/9/2015)

第三十六週冠軍歌
無錢買樓無錢買車,唔得上進唔支持政府,
唔愛中國 ...
kwanie 發表於 2015-9-5 15:35

芭蕉扇咪又係支國野

D 歌拖咁多 WKS... 唔辛苦咩
616.1314 發表於 2015-9-5 15:39

fyi
10 12 升  世界真細小    李克勤 / 容祖兒   12 -> 13 -> 9 -> 16 -> 14 -> 12 -> 10

JOOX咪有SM
PHIL ALFRED十大mode
Sodagreen係咪要踢走movin個組銅  ...
nicholashin 發表於 2015-11-22 00:49

最衰係支那野

聽到係支那野真係TURN DOWN 得好緊要 ._.
kwanie 發表於 2015-11-22 03:29

反支由自己做起
我就唔信咁多聽歌app+網站, 最尾會冇
最多遲少少
let say如果千嬅真係將佢既歌比支那獨家, 咁我re友誼萬碎算了

我都想上最陌生的熟悉人

個上字會唔會話中有話架CHING
kwanie 發表於 2015-11-28 18:40

Who