返回列表 發帖
百年不合 kkbox Day 2 (2015/3/18)

終於有歌跳升翻上 10% 喇,實在喺 7% 徘徊左太耐喇

百年不合 10.908%  ...
Bluejays 發表於 2015-3-19 17:54

之前念念不忘上唔到咩, 講真係要pakho呢d多年輕fans 先可以做到, 不論首歌有幾高質
  其實我好奇浪漫前夕點解唔高hit rate, 唔通shiga d fans 走曬, 定係只buy失戀歌
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

我覺得係BUY 失戀歌~(小弟都係鍾意聽SHIGA D K歌而已....什麼襟芒, 聽完即DEL) ...
Kyle_ 發表於 2015-3-19 22:33

襟芒直頭係disaster
念念不忘 - 由 Day 3 開始:

8.331% > 9.814% > 10.244% > 10.543% > 10.603% > 10.292% > 9.921% > 10. ...
Bluejays 發表於 2015-3-19 21:29

btw, thx bluejays d 數據說明

百年不合 又原來真係做唔到 還記得 嘅數出嚟,
第一個星期六 只係得 10.157%,
不過就帶到 小白 升上 6%, ...
Bluejays 發表於 2015-3-22 19:12

證明d fans 都唔係盲目相比下小白好聽過百年不合

今日去REDMR .__.
原來真係好多人唱高山低谷XDD
榜上第一
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-25 18:48

平時唔唱開男歌手, 上次唱k都點要點黎唱

wah點解那些年突然間上左黎既