返回列表 發帖
Miley cyrus
屮SiU霖屮 發表於 2014-1-20 09:30

Miley 擺明係美漿
Wrecking ga

Miley 擺明係美漿
Wrecking ga
-Prince- 發表於 2014-1-20 10:51

咁又係

[和事佬mode]
贈兩位一句
各花入各眼 各歌入各耳
唔好做人身攻擊其實已經係善意討論
值唔值入圍都係睇個人 ...
俊仔 發表於 2014-1-20 01:43

嘈下好 難得有人討論下外國樂壇

回復 54# 屮SiU霖屮

好啦咁lol wreckinglol

講真Katy唱live唔係好掂
GQ>>>>>>Katy

回復  屮SiU霖屮

好啦咁lol wreckinglol
俊仔 發表於 2014-1-20 20:16

miley都係比人唱下唱下先咁hit姐

講真Katy唱live唔係好掂
GQ>>>>>>Katy
calvinvinvin 發表於 2014-1-20 20:43

想連依到都反埋米漿??????

屮SiU霖屮 發表於 2014-1-20 21:34

要比LIVE搵ADELE哦

雖然我水果姐車禍女王,但係佢嘅歌真係好聽,人又nice!!佢今次來北京佢真係好親民!!!!今次唔好陪跑啦
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

屮SiU霖屮 發表於 2014-1-20 21:34

GQ: 要攻外國先要攻內地呀
(其實我暗地係CM少有的NON ANTI-GQ -_,-)

雖然我水果姐車禍女王,但係佢嘅歌真係好聽,人又nice!!佢今次來北京佢真係好親民!!!!今次唔好陪跑啦 ...
TT进化论 發表於 2014-1-21 17:21

好難唔陪嫁啦今年

GQ: 要攻外國先要攻內地呀
(其實我暗地係CM少有的NON ANTI-GQ -_,-)
俊仔 發表於 2014-1-22 01:30

@口@ 稀有哦

咁邊個係美霏
俊仔 發表於 2014-1-19 19:45

美霏應該係katy perry lor  美霏=pretty kary
>3<

美霏應該係katy perry lor  美霏=pretty kary
janickfu 發表於 2014-1-22 02:20

janickfu 發表於 2014-1-22 02:20

你咁講又幾順口

有冇人知道邊到有得睇直播

回復 69# 屮SiU霖屮

http://music.letv.com/zt/56thgrammy/index.shtml
呢條唔知得唔得

回復  屮SiU霖屮

呢條唔知得唔得
俊仔 發表於 2014-1-26 14:55

希望得啦
我發覺好似年年GRAMMY OSCAR都係番緊學睇文字直播

回復 71# 屮SiU霖屮

時差問題 無計

回復  屮SiU霖屮

時差問題 無計
俊仔 發表於 2014-1-26 15:34

希望今年個直播真係睇到

https://www.youtube.com/watch?v=7xuVG1DSfqM
this isn't related to awards but she's actually one of the kindest stars I've seen.

回復  屮SiU霖屮

呢條唔知得唔得
俊仔 發表於 2014-1-26 14:55

Wow really can see!

嗚 best pop duo performance
輸比get lucky
睇泥真係掃獎

Please just give an award  to just give me a reason

嗚 best pop duo performance
輸比get lucky
睇泥真係掃獎

Please just give a award  to just give me a ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-1-27 09:35

睇怕Song of the year會輸俾Royals...

WOW TRY!
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

Omgggggggggg 有tryyyy

Royals pop solo
正常~

睇怕Song of the year會輸俾Royals...
hihi 發表於 2014-1-27 10:04

最似都係royals
希望JGMAR有機啦

Just give me a reason to give an award to pink

支持bruno mars掃獎!!
3月去睇佢concert

冇luuuuuuuuu
真係royalssssss
果然係the most underrated superstar

:(

還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

Wow madonna

只留意我特別留意的

KATY 真的再陪跑了 而ROYALS 跟預期一樣

仲未有時間睇番全場LOL

全晚亮點都係pink個表演

全晚亮點都係pink個表演
hihi 發表於 2014-1-30 09:43

同意
同埋MADONNA個PART

Sara and Carole - Beautiful/Brave is great too :D
Daft Punk+Pharell+Stevie Wonder also (Y)

katy年年陪跑
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

Katy好慘噶
Dark horse 個表演比人鬧到一個點
不過都成功登頂噶
吹噶 ...
nicknicknick 發表於 2014-2-1 15:18

頂  好正

katy年年陪跑
CBY0710 發表於 2014-1-31 20:44

有實力既唔需要獎呢D虛榮
第七週冠軍歌曲-謝安琪《心不由己》

從不曾沉悶大家已能找到最好歸宿
如果有妄想堅決不懂 美滿得不接受心痛

睇完個show之後好鐘意Lorde,估唔到咁細個

睇完個show之後好鐘意Lorde,估唔到咁細個
hehehaha 發表於 2014-2-4 19:51

佢講感言d動作真係好搞笑lol
btw有冇人覺得佢唱歌個陣 d 動作好似呀信= ="

佢講感言d動作真係好搞笑lol
btw有冇人覺得佢唱歌個陣 d 動作好似呀信= =" ...
俊仔 發表於 2014-2-4 20:13

我覺得好正xd

我覺得好正xd
hehehaha 發表於 2014-2-4 20:17

不過佢真係成30歲的樣= =同adele有得鬥

不過佢真係成30歲的樣= =同adele有得鬥
俊仔 發表於 2014-2-4 21:44

佢個樣同歲數好唔似

佢個樣同歲數好唔似
屮SiU霖屮 發表於 2014-2-4 21:46

佢既打扮 好似HP個女巫 LOL

佢既打扮 好似HP個女巫 LOL