返回列表 發帖

我建議歌曲評分投票set會員投票後可以"查看投票參與人 "
讓大家了解大家的喜好,大家認為如何?

記得CM以前有MP3發佈區
想呢個區翻生
And樓上有人所講的歌手四台成績討論
koalabear 發表於 2013-7-13 00:02

+1..
依家D人想討論某歌手就集中某帖內
有時會有誤會出現
無添加 發表於 2013-7-13 00:12

本人知悉兩位的意見
其實本論壇管理人員已曾討論是否重開有關版區,然而新CM會重開MP3發佈區機會很低
至於歌手四台成績討論帖,向Cool Chart 區的版主直接反映會比較合適

其實D REMIX 應該原POST繼續定係開新POST好???

kenny1102 發表於 2013-11-22 14:13

由於會員對同一歌曲的原版和remix 的評分和評價可能不相同   

所以suppose係開新post處理

版主可唔可以正視下淨係覆d好聽/YEAH/GD SONG/ 既問題
hinz 發表於 2014-6-18 21:00

多謝告知,我已知道相關情況,已按版規作適當處理

支持呀
等啲人唔好俾完5分俾xx霏之後留言踩佢
bagfgfcde 發表於 2018-2-18 15:47

意見值得考慮

的確有時歌曲post拖咗好耐都冇出,都理解大家都忙,
未必日日上CM,
所以我覺得開post責任或者可以同時分 ...
liebe 發表於 2018-9-2 11:18

身為前版主俾少少意見
因為要集中一人收PM,否則會出現重覆開帖情況,同唔知邊個快D send pm俾版主,加上有歌曲宣傳人員加分制度,所以更難操作
不過而家某前歌曲宣傳人員常客已無再上黎,歌曲宣傳人員制度已名存實亡,
相信是那位版主自己找資料開帖多(這個唔肯定,有錯請指正,因為唔見有加分)
個人覺得是合適時間檢討去改改分工

自己有一建議: http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=13996&extra=page%3D1
直接加報告派台的分算,收集一派台直接加4分(加埋本黎歌曲宣傳人員3分)
pm制度cancel,版主自己找資料去開post