返回列表 發帖
呢首悶到一個點,播吾起,但都仲堅持播緊

係咪只有我唔識欣賞
Orangeti

係咪只有我唔識欣賞
Orangeti 發表於 2024-4-4 18:45
我都唔鐘意+1
任我行 失憶蝴蝶

連哭泣都未過
20/4 Update: 終於過
企好 609/819分
Dum Dum 605/865分
幸福門 599/770分
虛榮 547/706分
後人類的美麗與哀愁 517/685分
雙雙 503/651分
侘寂 501/675分
美男子與香煙 500/655分
天地一沙鷗 445/576分
剛好 429/570分
========= (10) =========
開燈。熄燈(熄燈版) 397/503分
Diff. 396/523分
一加一 387/512分
玫瑰的故事 383/490分
哭泣健康指南 382/524分
月球下的人 366/478分

Over 550
一 921分
Dum Dum 865分
MIZU 843分
企好 819分
幸福門 770分
Special One 766分
小問題 755分
3AM 736分
CityPop 711分
虛榮 706分
後人類的美麗與哀愁 685分
侘寂 675分
美男子與香煙 655分
雙雙 651分
Miss u Goodbye 576分
天地一沙鷗 576分
剛好 570分
Tomorrow 559分

Flop gin又冇人聽

連哭泣都未過
企好 609/819分
Dum Dum 605/865分
幸福門 599/770分
虛榮 547/706分
後人類的美麗 ...
梨胃言 發表於 2024-4-9 00:28

可能係宣傳不足 幾時有MV

kel_kelvin 發表於 2024-4-9 01:19

啲budget去晒祖兒新歌

CM幸運兒好勁講講吓又3頁
雖然我都

幸兒唱得好好

kel_kelvin 發表於 2024-4-9 01:19
等緊 YT 大哥 to fit into his tight schedule?

幸運兒兒童節Assemble!
兒童節大任務:記得投票畀幸兒前好姊妹迪迪
on07111 發表於 2024-4-2 17:11
已投

05. Gin Lee - Diff.

Oh feeling so high
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

幸兒唱得好好
梨胃言 發表於 2024-4-9 23:46

希望之後整個Jfft version嚟幫煎煎打入後生市場

幸兒唱得好好
梨胃言 發表於 2024-4-9 23:46

笑死 求其睇下都會見到有個人call in唱人間鬍子 (自彈自唱?)
以為係真fans 點知拉闊先入坑 仲要係睇完Gin Gin跳艷舞先做Gin1us

竟然唱咗天地一沙爹!!! 好感動
條女真係冇練/唔鍾意首歌 lol,唔通佢get唔到夕爺份詞? 冇可能冇共鳴wor….
雖然少炒但都好好聽,要學樂壇美管咁擁抱瑕疵

聽日得閒睇返成個live先,Gin仲唱咗邊首

笑死 求其睇下都會見到有個人call in唱人間鬍子 (自彈自唱?)  
以為係真fans 點知拉闊先入坑 仲 ...
JasOh103 發表於 2024-4-10 01:45

0:37:10 企好
0:50:00 月球下的人
1:01:30 Dum Dum
1:26:55 哭泣健康指南
1:55:50 天地一沙鷗
2:36:15 First Love
3:07:00 日出時讓街燈安睡
3:26:20 雙雙

原來係 YT 大哥介紹 Gin 上 JFFLIVE.

自彈自唱 人間鬍子 條友叫自己做 屎忽鬼, 應該係 Jeremy 粉絲, 話因為 Gin x Jeremy 拉闊 半 入 Gin 坑, 同 Gin 跳艷舞無關, 條友收線前同 Gin say "I Love You" 好好笑

其他笑位:
YT 大哥扮歌神唱 街燈
主持人扮姜b 唱 Dummy 嚇親 Gin
YT 大哥話 JFFLIVE 有個 show (JFFT歌謠祭2024) 蝕錢, 後來被人關 mic

自彈自唱 人間鬍子 條友叫自己做 屎忽鬼, 應該係 Jeremy 粉絲, 話因 ...
boy4dudes 發表於 2024-4-10 04:03

仲有YT都認同Dum Dum好難聽

自彈自唱 人間鬍子 條友叫自己做 屎忽鬼, 應該係 Jeremy 粉絲, 話因 ...
boy4dudes 發表於 2024-4-10 04:03

YT: 你做少隻Dum Dum….sls

咪就係 半 跳艷舞

0:37:10 企好
0:50:00 月球下的人
1:01:30 Dum Dum
1:26:55 哭泣健康指南
1:55:50 天地一沙鷗
2:36:15 Fi ...
梨胃言 發表於 2024-4-10 01:49

有8字歌 唔洗睇了

果位叫Rio既VSinger要出道? 咁快講實Gin同Rio會出首歌。
Harvard都不可教導

有8字歌 唔洗睇了
JasOh103 發表於 2024-4-10 08:38

big hit

尋晚個髮型諗起依條片

可能唔鐘意個曲 天地一沙鷗   唱果個可能會覺得好REPEAT 未怕死果個位, 點唱都係怪

但呢首當年絶對有BIG HIT GE POTENTIAL , 但最後榜都上唔到, 奇案
走去谷D 很堅強

呢首幾特別,夠radio-friendly,都好聽,5分。

呢個禮拜903應該會冠!
長命先可以撐過去
痊癒中 應該多喝水

可能唔鐘意個曲 天地一沙鷗   唱果個可能會覺得好REPEAT 未怕死果個位, 點唱都係怪
但呢首當年絶對 ...
快劍俠 發表於 2024-4-10 15:49
無計, 天地一沙鷗 係 4th plug, 有一個亞軍 (997) 已經算好好. 煎 4th plug (除 芝麻 & 後人類) 通常被電台冷待 (GT - - -, 我說 - 3 4, 芝麻開門 3 8 1, 曌 20 - -, 天地一沙鷗 - - 2, 開錯燈 - - x, 虛榮 - - 2, 後人類 4 1 2)

希望今年除大路 ballad 外會出下 Pop Jazz, Disco, Funk, Hip-hop, Soul music.

跳得好差styling娘兼背景太求其
Very diff. DP
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

boy4dudes 發表於 2024-4-22 18:03

個樣有D 似JOEY。。驚。。

boy4dudes 發表於 2024-4-22 18:03
七個人入面有六個人跳得好 成件事好Diff.

無計, 天地一沙鷗 係 4th plug, 有一個亞軍 (997) 已經算好好. 煎 4th plug (除 芝麻 & 後人類) 通常被電台 ...
boy4dudes 發表於 2024-4-22 16:42

但出ballad先有人聽
Harvard都不可教導

七個人入面有六個人跳得好 成件事好Diff.
69h 發表於 2024-4-23 00:24
跳得麻麻嗰個展示 bitchy attitude 好突出好 Diff.

所謂 MV 兩個月先出 成件事好 Dumb.

個MV 好有 MY霏10年前影子,一代舞后STYLE

Spotify今日過咗100K

美娘跳得好柒
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

美娘跳得好柒
我等我在 發表於 2024-4-28 17:55

真係點做都娘

BTW 佢就算跳舞對手點FING 都好,對腳都冇咩步法甘.... 可能協調問題?

Dumdum高汁好多