返回列表 發帖
如果戒聽Diff. 嘅癮
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

如果戒聽Diff. 嘅癮
cubex___ 發表於 2024-3-6 19:35

我愛李已開始變成癮
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

好好聽啊 做香港版Ariana grande吧
wzx0825 發表於 2024-3-4 10:09

拎件大媽同Ariana相提並論,我係Ariana 會嘔血啦
Aga,Fiona Fung fan

美前終於肯去跟迪迪學唱歌了
on07111 發表於 2024-3-5 18:57

學咗咪一樣悶同無感情,please don't insult my idol

14個迪粉默默投下1分
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

即係AGA悶同無感情
69h 發表於 2024-3-9 17:22

原來佢曲線迪粉

原來佢曲線迪粉
梨胃言 發表於 2024-3-9 18:48

你覺得係咪係囉,正常人都聽得出Aga唱歌>>>>>>李小姐啦

你覺得係咪係囉,正常人都聽得出Aga唱歌>>>>>>李小姐啦
agafan4ever 發表於 2024-3-9 19:27

你憑咩代表正常人隻耳?

都算幾好 雖然太短有少少唔夠喉
本身以為佢見到 Dum Dum 有十大 又深受Gin1us追捧
會乘勝追擊出多首類似嘅

唔知點解會諗起我好得閒 鴛鴦襪

某隱藏gin stan覺得唔夠 想聽多啲gin lee唱歌

我唔敢信

我唔敢信
kel_kelvin 發表於 2024-3-10 13:39

希望今年整返榜
等愛將幸兒相隔6年再次奪冠

不 敢 相 信!

係初代gun fun 回歸前前的懷抱

前gin fan終於回歸美gin懷抱
應該係近8年最好評既一次
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

前gin fan終於回歸美gin懷抱
應該係近8年最好評既一次
JasOh103 發表於 2024-3-10 14:20

虛火80% 5分

虛火80% 5分
梨胃言 發表於 2024-3-10 14:24

I meant a specific one

I meant a specific one
JasOh103 發表於 2024-3-10 14:26

旁人冷語為何一起 旁人勸我心死
李更失控我更喜愛怪人像李

希望今年整返榜
等愛將幸兒相隔6年再次奪冠
梨胃言 發表於 2024-3-10 13:45

2012年冠 今天終於一人回家
2018年冠 天地一沙鷗
2024年冠 Diff. (if有)

下首要等到2030(if有)

下首要等到2030(if有) ...
on07111 發表於 2024-3-11 14:05

Diff.始終唔係7月大哥 可能得死位

點解今次仲未有MV?
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

點解今次仲未有MV?
我等我在 發表於 2024-3-11 15:56

係咪YT大哥忙緊宣傳三生有幸兒,所以未得閒幫佢拍

熱鬧樂壇

下首要等到2030(if有) ...
on07111 發表於 2024-3-11 14:05

即係2026先有敢

好過dum dum, 但佢一連串single完全睇唔到佢character, 好面目模糊
覺得佢太執著要證明自己好唱得, 咩風格都carry到

第一次俾佢5分,可能就係因為tune過把聲,不過依然唔想睇到佢跳尷尬老舞

吾夠CATCHY ,應該比DUM DUM 更暗。

但吾知點解覺得有D 似 美霏 生我的命 果期STYLE

好似耐聽過DUM DUM
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

最女五強都低到咁
Spotify
02/03 5,962
03/03 13,846 (+7,884)
04/03 18,876 (+5,030)
05/03 23,246 (+4,370)
06/03 28,125 (+4,879)
07/03 32,293 (+4,168)
08/03 36,421 (+4,128)
09/03 39,721 (+3,300)
10/03 41,646 (+1,925)
11/03 43,388 (+1,742)
12/03 44,786 (+1,398)
13/03 46,441 (+1,655)
14/03 48,270 (+1,829)
15/03 49,839 (+1,569)

Comparison (2024 Top 10)
念 650,407
回憶半分鐘 327,458
初心小島 230,156
我們曾經白頭到老 194,752
講不出的原因 181,505
透光者 157,576
Why You 110,760
樹之呼吸 104,523
In Love In The Morning 98,756
神算 97,706

最女五強都低到咁
Spotify
02/03 5,962
05/03 23, ...
梨胃言 發表於 2024-3-15 17:28

笑咗,係唔係靠公司入心照啦,Aga 12強都多佢成倍

回復 81# 梨胃言
The most flop (top 5) female singer ever.
一想李每天黑得太快 想得心血澎湃 想不想再捱

最女五強都低到咁
Spotify
02/03 5,962

Stable big hit!

最女五強都低到咁
Spotify
02/03 5,962

迪迪真係好flop
Week 17
冠軍歌:Pandora - 緊急應變逃生法

迪迪真係好flop
Daabinlo 發表於 2024-3-16 00:32

同Diff.比較之下Count to Ten都變Big Hit

前面話「走大路換高踭」 後面話「不靠高踭和眉筆」 咁著唔著高踭好  ...
69h 發表於 2024-3-16 05:16

支持你threads 問下填詞人

迪迪真係好flop
Daabinlo 發表於 2024-3-16 00:32

flop極都有三分釘

前面話「走大路換高踭」 後面話「不靠高踭和眉筆」 咁著唔著高踭好  ...
69h 發表於 2024-3-16 05:16

verse 1
「走大路換高踭」:以前係好普通嘅女仔,換高踭係佢第一次diff.
    verse 2
「不靠高踭和眉筆」:做咗天后,進化咗,唔需要高踭都可以做到diff.

呢首歌 與國際接軌 唔超過3分鐘,ariana grande新碟都有一半以上嘅歌係兩分幾鐘。
都係嗰句:香港版 ariana

笑死ginlee串流冇人聽,仲低過鄧小巧

聽日Diff. 首Live
Harvard都不可教導

笑咗,係唔係靠公司入心照啦,Aga 12強都多佢成倍
agafan4ever 發表於 2024-3-15 19:00

咁睇Aga真係flop,首歌早出1個月半都無lead幾多,而且仲係ballad歌

上年入到,企好串流高喎

Diff.幾好loop 但覺得呢plug似係for拉闊開show用,MV亦遲遲未有
年頭比機會小巧Vincy打榜,可以到年中年尾Gin先發力

呢個係咪就係爭十大用嘅加長版
69h 發表於 2024-3-21 22:58

今次啲片咁耐都未del

幸兒終於再有歌過到街燈
企好 3,007,280
日出時讓街燈安睡 2,982,441

呢個係咪就係爭十大用嘅加長版
69h 發表於 2024-3-21 22:58

Sabrina Carpenter 亞洲版

Flop過鄧小巧

Flop過鄧小巧
begin 發表於 2024-3-25 13:17

人哋好紅㗎,目標開至少5場紅館,最女(用公司票)入到5強,係港版Ariana Grande嚟 ,小巧?Who

人哋好紅㗎,目標開至少5場紅館,最女(用公司票)入到5強,係港版Ariana Grande嚟 ,小巧?Who ...
agafan4ever 發表於 2024-3-26 00:17

咁入到5強真係紅過(有公司但)10強都入唔到嗰啲既

咁入到5強真係紅過(有公司但)10強都入唔到嗰啲既
JasOh103 發表於 2024-3-28 20:32

紅過排第11或12位臭四
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

幸運兒兒童節Assemble!
兒童節大任務:記得投票畀幸兒前好姊妹迪迪
各位喜歡diff,幸運兒快啲㩒入嚟投票啦~~~
  1. [hide=99999]
  2. 01. AGA - Why You
  3. 投選歌曲原因 (Optional) (字數不限)
  4. 喜歡幸兒
  5. [/hide]
複製代碼

感覺連sidetrack demo都不如嘅一首歌
gin d快歌真係冇首聽得入耳