返回列表 發帖

liwaynejason's Music Chart (Week 10)
紀錄自己每週最鍾意嘅十首作品

Week 10 冠軍歌:說走就走

RKLWSongsSingersTrends SSMTWTF
0103說走就走雷同二友04>02>03>01> 1096498=46
0201唔明你講乜陳健安08>01>02> 610811010=45
0308白髮齊眉鄧小巧08>03> 479279=38
0407無答案林家謙10>07>04> 767386=37
0504初心小島姚焯菲06>07>04>05> 982 11=21
0606黑玻璃洪嘉豪01>02>03>05>08>03>06>06> 545 25=21
0710今晚抹掉你Beanies10>09>10>07> 333 64=19
0802SorryAGA07>05>01>02>08> 854 =17
09ne緊急應變逃生法Pandora09> 57=12
10neDiff.Gin Lee10> 43=7
XX05神算方皓玟03>06>05>XX 1
=1
XX09Why YouAGA09>XX>XX>XX>09>XX 2 1 =0

2024年冠軍歌
WK01 - WK13:星願 / 以正義之名 / 黑玻璃 / 無能 為力 / 溝我吖笨 / 虛無 / 我點捨得走 / Sorry / 唔明你講乜 /  說走就走 /
WK14 - WK26:
WK27 - WK39:
WK40 - WK52:

2024年亞軍歌
WK01 - WK13:以正義之名 / Sexy Dangerous / Sexy Dangerous / 黑玻璃 /  無能 為力 / Agree to Disagree / Agree to Disagree / 說走就走 / Sorry / 唔明你講乜 /

2024年季軍歌
WK01 - WK13:因愛而來 / 星願 / 以正義之名 / 虛無 / 黑玻璃 / 我點捨得走 / 神算 / 黑玻璃 / 說走就走 / 白髮齊眉 /

三字歌好勁
Lllch 發表於 2024-3-3 22:35
華納話我rob咗佢上年救命稻草個至尊歌 要我今年還俾三字歌

已經由十大後備變至尊歌
kel_kelvin 發表於 2024-3-5 15:51
過多幾個禮拜都仲喺度嘅話分分鐘變埋song of the decade添
10>07 恆常化
GaracyTan 發表於 2024-3-6 14:17
似01>02恆常化多啲囉

Garacy Music Chart 2024

企鵝幻想有天嫁北極熊
而明明無能力橫越赤道
該怎麼邁進 能怎麼邁進

第10週 冠 ...
GaracyTan 發表於 2024-3-8 18:50
支持連續兩個禮拜04>01!

Humeny's Music Chart 2024 | Week 10

本週冠軍歌  一個眼神 - my little airport

幾多筒菲林才會知道
兩 ...
Humeny 發表於 2024-3-8 22:07
下個禮拜冠LKH / 粉紅A

以為下個禮拜冠念...
梨胃言 發表於 2024-3-8 23:37
ne冠 呢個榜除咗創榜週都唔知有冇試過

No Man's Song List

本週     上週     週數     最高     歌曲        單位
01        16        05        01        Shattered        王菀 ...
69h 發表於 2024-3-9 13:25
第一首上到volume 2 但係正榜plugged榜暫時仲未見影

Kelv's 摯愛十大 2024 Week 10

不只一萬八千個世界 - 陳慧敏 第4首冠軍歌
歷年冠軍歌:自救(13) | 完場曲( ...
kel_kelvin 發表於 2024-3-9 23:59
呢位榜主專冠開寰亞啲長歌名嘅歌
我所看見的未來
我們的移動城堡
給你幸福 所以幸福
_________________?