返回列表 發帖

[Jan/2024] 羅志祥Evolution世界巡迴演唱會2024香港站

羅志祥Evolution世界巡迴演唱會2024香港站
日期:2024年1月7日 (星期日)
時間:20:00
地點:亞洲國際博覽館(Hall 10)
票價:$1180 / $880 / $680

東亞銀行信用卡優先訂票:24-25/10, 11AM (HKT)
IMC預售:26/10, 11AM (HKT)
民眾需於10月25日 中午12PM前成為IMC Live Global粉絲 (需透過 http://bit.ly/IMCLiveFans 註冊),參與預售。
公開發售:10月27日,11AM (HKT)
門票可至 KKTIX 購買

Source: KKLIVE HK fb
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

會唔會整條T台,然後安排姜逼係T台最尾果位睇
咁啲霏應該好多姜糖同醜牛會落力掃

會唔會整條T台,然後安排姜逼係T台最尾果位睇
咁啲霏應該好多姜糖同醜牛會落力掃 ...
阻住 發表於 2023-10-16 11:49

Hall 10 咁少位
仲整 T 台

曾經開過幾場紅館
其實佢真係翻到身咩?
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

Hall 10 咁少位
仲整 T 台
jasonng 發表於 2023-10-16 12:15

仲要收Arena價

曾經開過幾場紅館
其實佢真係翻到身咩?
hehe 發表於 2023-10-16 13:00

翻到 小巨蛋反應好好

Hall 10 咁少位
仲整 T 台
jasonng 發表於 2023-10-16 12:15

有幾多個位?估唔到佢細場都要開。   
其實佢使乜咁擔心,請姜濤做嘉賓,開Arena都冇問題啦

其實佢使乜咁擔心,請姜濤做嘉賓,開Arena都冇問題啦 ...
Serendipity 發表於 2023-10-16 20:08
應該係同 MIRROR 演唱會 / 彩排期撞左期

其實佢使乜咁擔心,請姜濤做嘉賓,開Arena都冇問題啦 ...
Serendipity 發表於 2023-10-16 20:08

最多 2800
少過 Star Hall

想祥好善良,特登出ig story話姜逼唔會做嘉賓
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

唔請鏡仔即係仲有其他人