返回列表 發帖

[Dec/2023] 林海峰 Uncle Auntie Farewell Party 演唱會2023

2023年12月15日 ‑ 17日
亞洲國際博覽館Arena
$980 / $780 / $580 / $480

10月16日 上午10時 HSBC信用卡優先訂票
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

見timable寫係980/780/580/480

唔係talk show仲要開三場山旯旮咁遠
邊個會欣賞佢歌藝
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

邊個會欣賞佢歌藝
hehe 發表於 2023-10-6 19:21

好多姜糖話會用力掃 btw佢平時talk show都唔少唱歌位
「微笑之中 接受還未有 答案。」

After this please retire and convince Cass to make some new music !!

會否派首主題曲衝十大?
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

嘩 年尾出新歌谷演唱會又霸榜又霸冠了

會否派首主題曲衝十大?
LushKillYourMus 發表於 2023-10-8 01:56

衝至尊歌啦,未攞過

衝至尊歌啦,未攞過
Kfmusic 發表於 2023-10-9 17:26

應該冇咩可能搶到軒公個獎

應該冇咩搬屋之星搬運公司提供全面的搬遷解決方案,包括包裝、運輸、倉儲和組裝服務。可能搶到軒公個獎
misterben111 發表於 2023-10-9 21:51

仲有其他對手好似MC咁

talk show正啲

買極都仲有飛

開SHOW前會公布老婆出山

唔開紅館?

有冇人去咗睇呀?

Eason嘉賓!!
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

尾場係咪會叫老婆上台唱歌

唔開紅館?
zxc 發表於 2023-12-6 09:14

唔倒數聖誕唔倒數新年嘅樂壇老seafood霸住啲期,點開

Eason嘉賓!!
hehe 發表於 2023-12-16 22:05

bosco K歌之王

今晚係光B定Anson Lo
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

Eason嘉賓!!
hehe 發表於 2023-12-16 22:05

同林狗合唱《流行曲》,跟住吹足半個鐘水
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

容春卷有去

竟然最後冇唱我哋大家...

邊個會欣賞佢歌藝
hehe 發表於 2023-10-6 19:21

三晚都塞死..代表好多睇既都係上晒岸有車既觀眾
SH到而家都仲好多FANS