返回列表 發帖

[Dec/2023] 薛之謙《天外來物》巡迴演唱會 - 香港站

薛之謙《天外來物》巡迴演唱會 - 香港站
日期:2023年12月2日至3日 (星期六至日)
時間:晚上8點
地點:AsiaWorld-Arena
票價:HKD1,777 / HKD1,577 / HKD1,277 / HKD1,077 / HKD777 / HKD577 (全場座席)

售票日期:2023 年 10 月 10 日(星期二)上午 10 點

售票網址: www.hkticketing.com / +852 31 288 288
*每人每次只限購買最多 4 張門票

Source: asiamusicgroup ig

Remark: 暫時搵唔到繁體字版海報
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

开花五千日

佢憑咩賣$1,777

點解全部都七七尾?

點解全部都七七尾?
K2022 發表於 2023-10-4 20:13

估計系因為7月17日生日啩

而家阿豬阿狗都可以嚟國際大刀會開演唱會
真係開心

而家阿豬阿狗都可以嚟國際大刀會開演唱會
真係開心
fancycar 發表於 2023-10-11 17:42

拎晒高才通pass落黎睇,好爽

而家阿維修達人提供即日預約上門維修服務,讓您的家電問題煤氣乾衣機 安裝得到快速解決。豬阿狗都可以嚟國際大刀會開演唱會真係開心
fancycar 發表於 2023-10-11 17:42

真係唔知佢係乜水

佢憑咩賣$1,777
背山望海 發表於 2023-10-4 08:46

憑著國內巡迴演唱會場場爆滿 口啤仲十分好

回復 9# hkwilliamsiu

請問你祖國嘅任何演唱會任何戲有邊場唔係爆滿???

好聽喎薛之謙