返回列表 發帖

[Nov/2023] 尹光WAN K.宇宙巡邏演唱會

尹光WAN K.宇宙巡邏演唱會
日期:2023年11月4日(星期六)
時間:晚上8時15分
地點:紅磡香港體育館
票價:$780 / $580 / $380 / $280

附加資料:
唔理係真人尹光定AI尹光,尹光WAN K. 宇宙巡邏演唱會,都應該可以滿足到你哋嘅要求,呢鋪真係掂啊

Source: 特高fb
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

支持光哥

光b係咪會邀請謙b同姜b分別合唱一人之境同Dear My Friend?

一場邊夠呀?

會唔會請gin lee同朱咪咪做嘉賓?

今年最男
離不開 留不低

帶埋kakit 上去啊
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

Ugly old man, is he inspired by Anson Lo?
魂冇影啲歌真係好難聽

支持A.I. Wan K
在這畢生不滅 無極的狀態

Wank
冇人想睇佢wank
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

喜歡光B
「微笑之中 接受還未有 答案。」

批俾尹光都唔批俾美aiiiii?

jasonng 發表於 2023-9-10 18:58

尹光人氣一定高過泳兒
DM多仔多到覆唔哂

jasonng 發表於 2023-9-10 18:58

睇返wiki佢開過四次紅館 美aiiiii一場star hall都唔爆點批呀

Hey!一個人原來都可以盡興呀~

本年我最喜愛男歌手

康文署唔識WANK點解架?咁情色都可以開騷?
魂冇影啲歌真係好難聽

光B預告一定會唱Dear my Friend,同一人之境

唔玩搞笑,如果Dear My Friend 、一人之境、 Dear Myself 一齊唱,真係會好好喊
成個flow就係睇住一個個好友的離去,到剩低一個人的闊達,再回首上半生,回歸自己,將使命交給AI,功成身退。

支持光B唱一人之境

唔玩搞笑,如果Dear My Friend 、一人之境、 Dear Myself 一齊唱,真係會好好喊
成個flow就係睇住一個個好 ...
WIL-HIN 發表於 2023-9-23 08:55

AI之後 死咗就唱荷里活有個大酒店?
魂冇影啲歌真係好難聽

Good show
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

有冇機會請到+him、姜

不過牛牛無放風,應該得金@error合唱不文歌曲medley…

咁多youtuber上台.......

咁多youtuber上台.......
hv8638 發表於 2023-11-4 23:27

有冇rundown??

有冇rundown??
l00540 發表於 2023-11-4 23:40

本身想mark但唔係首首都識mark唔到 不過整體嚟講幾好睇 雖然多嘉賓但每個都唔會搞好耐

有冇rundown??
l00540 發表於 2023-11-4 23:40

中間有啲youtuber真係唔太識 希望有其他人mark

唱到最後光哥把聲已經沙晒

唱到最後光哥把聲已經沙晒
hv8638 發表於 2023-11-5 02:56

新聞話佢病咗show前打開聲針

其實都似係咪嘴, 最尾個音嗰口仲唱緊但無聲, 不過幾十歲仲有氣力上台算係咁

好後悔冇去睇