返回列表 發帖
可唔可以請負穎做嘉賓?
表妹保莉 發表於 2023-9-7 23:27

俾次機會佢唱返一次啱音版花吃了這女孩(雖然唔知得唔得)
「微笑之中 接受還未有 答案。」

佢同Theresa好似破咗冰啦
而家想齊餅應該難喺霏姐同Miki度
JayantL 發表於 2023-9-8 15:28

四餅上紅館嘅話我諗唔少人都好想
九餅就咪搞了貼錢買難受

不過Kary Miki 和好機會微乎其微
畢竟站喺Kary 立場睇都幾難原諒對方
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

俾次機會佢唱返一次啱音版花吃了這女孩(雖然唔知得唔得)
misterben111 發表於 2023-9-10 01:14

降咗key都係麻麻 應該唔得
https://www.bilibili.com/video/BV1vu411W7wQ/
親朋勿友會唔會易少少

四餅上紅館嘅話我諗唔少人都好想
九餅就咪搞了貼錢買難受

不過Kary Miki 和好機會微乎其微
畢竟站喺Kary ...
ricnature 發表於 2023-9-10 04:58

可能事隔多年最後發現爆料人唔係Miki呢

可能事隔多年最後發現爆料人唔係Miki呢
he_01 發表於 2023-9-10 21:03

好Juicy喎 可能係茶水間KOL
魂冇影啲歌真係好難聽

想聽陪著我走,我未願意,同屋主(D歌詞太中應該唔會唱)

期待<<不和姊妹花>>再次同台
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

係破左, 個陣stephy仲話係sammi演唱會後台, theresa突然撲上前攬住佢,搞到佢都嚇一嚇
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

發生咩事?

回復 58# oreo

其實佢哋又唔係十冤九仇,Theresa之前post都暗示係Angela搞事(Kary演唱會請左Theresa嘉賓嗰次,Theresa解釋左點解無去)
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復 59# aka

Miki口多多同媒體爆料講Kary個胎… (其實都唔係話完全無機會好返嘅)
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復 52# ricnature

Shine演唱會九缺一 爭Theresa,其實都好high。應該係散伙後最齊人嘅一次。

有冇人支持心甜
Kfmusic 發表於 2023-9-8 00:46

心甜 x 海風好聽

回復  ricnature

Shine演唱會九缺一 爭Theresa,其實都好high。應該係散伙後最齊人嘅一次。 ...
babyshark 發表於 2023-9-11 09:37

九缺二
無Theresa Serena

笑死 個個變哂茶水間KOL

請 Theresa 唔出奇
不過想我霏復出多啲唱偏愛都好(佢地仲記唔記得有呢首歌

Theresa返香港機會唔大同埋Stephy同Angela, 佢請佢Angela可能又會唔高興
Miki可能真係多口, 但估唔到Kary咁耐都未放低就真
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

請 Theresa 唔出奇
不過想我霏復出多啲唱偏愛都好(佢地仲記唔記得有呢首歌 ...
mamakin 發表於 2023-9-11 22:38

我霏仲有 絕代雙嬌
可以同中華冷面鬥一翻
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

哇!!!!!!

親朋勿友會唔會易少少
he_01 發表於 2023-9-10 21:02

甘都俾你搵到走音依然 果然係首歌精粹。
但以依加樂壇水準已經係中上(有班妖墊底),希望佢地2姐妹全面復出出歌

回復 64# ricnature

多謝指正 其實九餅除左Mini Cookies 淨係認得唐C Wing,Stephy 拍拖分手發言人Angela。

再見不是朋友 好想聽返呢一首

必去

已經喺街見到演唱會Poster!
Stephybest
魂冇影啲歌真係好難聽

麗音再現,希望四餅合體。傅穎可唔可以唔好再係抖音賣衫。
特別嘉賓 is 万刀甲
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

嘉賓可以唔好請住mirror/error先
可以留嚟開紅館嗰時先
今次請Kary/方力申嗰啲都OK
魂冇影啲歌真係好難聽

演唱會前可唔可以起碼出兩首歌
橫掂今年十大咁難聽
903係時候還Stephy一個公道
利申:唔係鏡粉

橫掂今年十大咁難聽
903係時候還Stephy一個公道 ...
tom 發表於 2023-9-12 13:16

TVB好似都差她一個金曲獎

万刀甲嗰日晏晝喺演藝做舞台劇, 可能就係預咗夜晚過會展

橫掂今年十大咁難聽

KKLIVE張新POSTER寫 ------ 「與自己對話』
似唔似新演唱會主題曲?

橫掂今年十大咁難聽

電燈膽 is rob
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

TVB好似都差她一個金曲獎
乐坛风云 發表於 2023-9-12 14:33

杏加橙一定hit 過無心戀唱同一巴一巴~~~~ 十倍

Theresa返香港機會唔大同埋Stephy同Angela, 佢請佢Angela可能又會唔高興
Miki可能真係多口, 但估唔到Kary咁 ...
oreo 發表於 2023-9-11 23:31

當年Kary咁傷仲加多刀 好似好難放低咁

回復  oreo

其實佢哋又唔係十冤九仇,Theresa之前post都暗示係Angela搞事(Kary演唱會請左Theresa嘉 ...
babyshark 發表於 2023-9-11 09:35

Angela想取代Theresa個位,佢成功了

橫掂今年十大咁難聽

傷孽903食屎啦!十大冇咗!林9又當眾羞辱Stephy走音!
欣姐唔需要呢個垃圾機構俾任何獎了
魂冇影啲歌真係好難聽

Angela想取代Theresa個位,佢成功了
angelcheng0203 發表於 2023-9-12 19:29

從來都無成功過
以前無而家無將來都無
四餅 = Theresa Stephy Kary Miki
就算隻嘢幾有米都唔會改變到呢個事實

電燈膽 is rob
風見志郎 發表於 2023-9-12 16:19

突然間稔,電燈膽 係本身HIT 定 走音完HIT?

從來都無成功過
以前無而家無將來都無
四餅 = Theresa Stephy Kary Miki
就算隻嘢幾有米都唔會改變到呢個 ...
ricnature 發表於 2023-9-12 21:21

只要回到Stephy Miki Kary心目中嘅地位 佢就係成功
始終都要承認曾經所有四人聚會就係Stephy Miki Kary Angela
十足取替人哋個位  
不過而家都只係會出現三人聚會了

hkbaby 發表於 2023-9-12 22:49

本身已經好hit
走完音更hit
杏加橙再hit 啲
狗屎不能充當唱技~學習被迫接受~

本身已經好hit
走完音更hit
杏加橙再hit 啲
狗屎不能充當唱技~學習被迫接受~ ...
ricnature 發表於 2023-9-12 23:19

岩岩睇反07年個LIVE,美走吾算唱得難聽,只有部份音FLAT /SHARP
只係吾夠上盛 ,擺係今時今日合算幾好,做咩當年俾人笑完減產?
依加D 人上完台亂叫都仲有面出來繼續唱La

岩岩睇反07年個LIVE,美走吾算唱得難聽,只有部份音FLAT /SHARP  
只係吾夠上盛 ,擺係今時今日 ...
hkbaby 發表於 2023-9-12 23:51

而家拉完二胡都可以當無事發生啦
會唔會係你跟唔上時代唔支持年青人呀?

正題
麗音雖然走音但唱歌係有可聽性
聽返看透覺得好好聽

正題
麗音雖然走音但唱歌係有可 ...
ricnature 發表於 2023-9-13 00:02

美酒當年走音都好後生 當時應該後生過拉二胡
點解冇人俾機會支持佢? 依加d 機會係直情俾人浪費。。。

好努力好有理想好孝順好謙虛

只係吾夠上盛 ,擺係今時今日 ...
hkbaby 發表於 2023-9-12 23:51

因為個期開始私有化金牌搞到公司開始有逃亡潮
本身係以為過度期 之後又無啦啦轉走PACO 照做碟但無人行台
搞搞下陳輝虹接手之後又搞好多無聊野
所以STEPHY就正式變為演員

hkbaby 發表於 2023-9-12 22:49

就好似問緊你瞞我瞞係本身HIT 定扯左先HIT

親朋勿友會唔會易少少
he_01 發表於 2023-9-10 21:02

當年澳門威尼屍人LIVE 聽呢首嚇到全場靜晒, 走到好似鬼上身咁

就好似問緊你瞞我瞞係本身HIT 定扯左先HIT
快劍俠 發表於 2023-9-13 09:24

Le 個我反而覺得係首歌本來hit,個意外我反而隔左好耐先知
電燈膽好似係同走音連成一線

正題
麗音雖然走音但唱歌係有可 ...
ricnature 發表於 2023-9-13 00:02

你確定聽二胡睇掃地果堆阿婆阿叔係年青人?
我識果d 中學生小學生依家,係聽開Blackpink TF boy 架

你確定聽二胡睇掃地果堆阿婆阿叔係年青人?
我識果d 中學生小學生依家,係聽開Blackpink TF boy 架 ...
hkbaby 發表於 2023-9-13 13:55

署長都巧年輕噶

NO MIRROR !!!

Le 個我反而覺得係首歌本來hit,個意外我反而隔左好耐先知。
電燈膽好似係同走音連成一線 ...
hkbaby 發表於 2023-9-13 13:52

你唔係泳兒出道果年代?
電燈膽本身一般hit,不過好快就次次走音就推到好hit,仲hit 過逼得太緊

反而花吃了這女孩真係因走音而hit,本身無反應

你門我門都係因扯而推hit推到有十大,本身無咩大反應
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了