返回列表 發帖
除貓咪、煲劇,歌迷又問到護膚秘訣、減肥斷食等話題,Gin都一一解答,有歌迷問會否舉行大型演唱會時,她表示計劃當中,亦提到除音樂,亦對演戲感興趣,不過先要做好音樂:「因為實在有太多嘢喺音樂上想同大家分享。」提到電影,笑謂從小喜歡看動作片,更想過當武打明星。

Gin又被問到如果MV達到二百萬views會否再派福利?她爽快答應:「好呀,咁大家就要再睇多啲我嘅MV啦,到二百萬時,我就會再公佈有乜嘢彩蛋俾大家。」

希望MV view唔會係 敢 走勢
2020 敢 之後經典金曲
告別煤氣燈 5月中 閃爍登場

真係好開心香港可以有一個咁有個人風格嘅歌手,佢嘅曲風已型成signature.

蛋記環保到...

頭嗰4分鐘啲口水喺叱咤樂壇已經講過晒... 重複又重複 本身今日期待聽下 ...
kel_kelvin 發表於 2023-2-1 00:47

建議幸兒向大師姐學下講野

或者Gin Lee要做隻任我行 或者 獨家村 先hit到
不過我仍然支持佢唱多少少快歌做主打

爭幾個replies就追過街燈與流螢
losyes 發表於 2023-2-4 12:24

追平了
不過個度有資深會員mon住所以609收工
其實想討論其他派台歌既話,可以考慮去返關事既post
呢度主題係迴光物語/柳應廷

希望快啲有得投1分
梨胃言 發表於 2023-3-15 18:30

目標

雙雙(Duet Version) Feat. Eric Kwok 32.50%
敢 31.20%
日出時讓街登安睡 Feat. Jacky  25.31%
獨一無二(Aftermath Remix Version) - AGA / Gin Lee 23.33%
和每天講再見 - Gin Lee / 蘇永康 13.11%
奪金  - Gin Lee feat. the rest of it 2.37%

突然就十五頁

心很紅

連續4個1分 啲人係咪當咗remix版咁投…
kel_kelvin 發表於 2023-3-17 13:22

睇嚟啲人鍾意IDK多啲
見IDK 5x 就將dum dum壓到得4x

李幸倪(Gin Lee)今日(19日)到沙田馬場擔任表演嘉賓,身穿閃爆Bra Top現身的她一連跳唱出《Dum Dum》、《IDK》及《喘息空間》。對於這次連續唱跳3首歌,Gin Lee指上次連續唱跳表演已是2018年開紅館演唱會時。Gin Lee表示由於當時是第一次踏上紅館舞台,因此令她感到難忘,而這次在馬場擔任表演嘉賓,在台上勁歌熱舞對她來說亦是新挑戰,又自爆剛才跳舞太用力搞到腳軟:「朝早有食嘢,但因為食完嘢啲衫會脹所以只係食少少,不過就唔夠,如果再有機會下次試吓再早啲起身食多少少,今次算係攞個經驗。」她笑言表演完後可放下心頭大石食返餐,由於近日一直練舞搞到身體酸痛,所以希望有時間揼骨放鬆。至於賭運方面,Gin Lee透露平時也有橫財運,曾試過隨便說幾個號碼給朋友後中奬,但因為太大壓力,所以之後朋友再問已不會再講,而今天也會嘗試落注,試一下運氣。

李幸運
梨胃言 發表於 2023-3-19 19:22

李幸運與幸運兒

喜歡幸兒

諗緊乜
kel_kelvin 發表於 2023-3-19 20:38

wow wow wow

mv 1.4m view 了

5 fun就跌穿50%
GaracyTan 發表於 2023-3-31 02:11

直插穿了

lol, no.
kel_kelvin 發表於 2023-5-19 01:54

反而覺得6字歌最後同幸福悶一樣得亞軍
下一首偉文先有冠

參考返英皇對上一位女金嗰年嘅成績 嗰年頭3 plug都會冠
kel_kelvin 發表於 2023-5-19 19:22

參考下上一位男金會近期d 就知下一位女金JC命運

咁IDK都有>50% 5分嘅
呢首就唔知喇
GaracyTan 發表於 2023-1-13 00:51

哀過IDK