返回列表 發帖

金融峰會安排貼心 即場送出千嬅免費飛

楊千嬅過去曾8次獲選叱吒我最喜愛女歌手,一度被封為民選歌后,今次不止頻傳演唱會門票滯銷,有網民發現疑似金融高峰會,以10張楊千嬅演唱會門票吸引更多人參加,海報上稱只要登記參加峰會,有機會於現場抽免費門票,而且該峰會將於12月16及17日於香港亞洲博覽館舉行,如果是17日參加又抽中門票,徒步就可以直達演唱會會場,安排相當貼心,只是網民不太受落,更紛紛留言嘲諷「派都冇人要」、「冇人睇咩?」,又將她與同樣將於12月開個唱的陳奕迅及張敬軒比較,指其餘兩者的門票獲歌迷搶購,楊千嬅貴為「民選歌后」卻派飛都缺乏捧場客。

Link

原來亞博搞除咗方便大嶼山居民,仲可以方便金融業人士
在這畢生不滅 無極的狀態

hahaha 淪落至此 乜唔係8屆最女嗎?
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

送都未必坐得滿

唔怪得啲飛變少量
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

都幾襯佢
利申:唔係鏡粉

都幾無言同唏噓
WK13 1)七點半鐘的陽光 - 張天賦 2)Truth or Dare - 洪嘉豪 3)黑玻璃 - 洪嘉豪

究竟會係已經開緊倒車嘅金融膠峰會吸引力定美嬋嘅不知名歌曲音樂會吸引D?
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

有冇得送十連位

讓黃牛幫手散飛呀嗎。
BUY ONE GET ONE FREE
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

CM班die hard fans繼續盲撐自己嘅偶像

自欺欺人到喊

單春班fans係真小人
牙石人瑞嗰班係偽君子

日日上網blah blah blah hates are gonna hate
其實根本冇去買fare

係咪又借我嬋人氣嚟make noise

不如同AM730合作
每份報紙附送千嬋免費飛一張
相信好快清曬
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

不如同AM730合作
每份報紙附送千嬋免費飛一張
相信好快清曬
LoveMirkay520 發表於 2022-12-3 21:22

驚俾阿婆成疊直接攞去回收

讓黃牛幫手散飛呀嗎。
BUY ONE GET ONE FREE
Kenny 發表於 2022-12-3 20:04

頭先收到,仲未跳到半價

(超平特價) 楊千嬅演唱會
亞洲博覽館
12月17-18日 8:15pm
$980門票售 每張$700
$680門票售 每張$380

可買多張,全部連位
《特價門票不設問行數,位置服務,請見諒》

金融街客真係識佢d side track咩
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

on07111 發表於 2022-12-3 21:37

入去好似係for體驗世界將我包圍嘅感覺

頭先收到,仲未跳到半價

(超平特價) 楊千嬅演唱會
亞洲博覽館
12月17-18日 8:15pm
$980門票售 每張$700
$680門票售 每張$380

可買多張,全部連位
《特價門票不設問行數,位置服務,請見諒》
阻住 發表於 2022-12-3 21:36

都差唔多減咗一半
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

都差唔多減咗一半
SugarFree 發表於 2022-12-3 21:40

數學100fun!

on07111 發表於 2022-12-3 21:37

金融街客果晚會唔會寧願返屋企睇季軍賽,多過留低聽嬋嬋唱歌

係咪又借我嬋人氣嚟make noise
WZA111 發表於 2022-12-3 21:15

千千成日都make noise

千千成日都make noise
Yan 發表於 2022-12-3 21:56

你好mean

都差唔多減咗一半
SugarFree 發表於 2022-12-3 21:40

數學有無合格過?

數學有無及格過?
ericp222 發表於 2022-12-3 23:46

你嬲咩 人地話差唔多
你中文唔合格?

即抽即睇,「徒步就可以直達演唱會會場」

千千預備帶大家返到去 100 蚊可以入場坐山頂位嘅年代,真係對歌迷好好

千千預備帶大家返到去 100 蚊可以入場坐山頂位嘅年代,真係對歌迷好好
賴爽 發表於 2022-12-4 08:33

抗通脹
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

你嬲咩 人地話差唔多
你中文唔合格?
JasOh103 發表於 2022-12-4 01:01

490同700都可以叫差唔多
    甘叫你老細出490差唔多工資算啦

嬋粉倒轉嚟講倒出新高度

嬋粉倒轉嚟講倒出新高度
WZA111 發表於 2022-12-4 10:44

可能係色盲

甘叫你老細發490差唔多工資啦,唔洗發足
ericp222 發表於 2022-12-4 10:39

Yo, what are you smoking?

發 同 及

明白哂

嬋粉倒轉嚟講倒出新高度
WZA111 發表於 2022-12-4 10:44

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

甘叫你老細出490差唔多工資算啦
ericp222 發表於 2022-12-4 10:39

你究竟up乜9或者睇咗D乜9

可能係色盲
JasOh103 發表於 2022-12-4 11:47

但肉眼一雙 無法一樣
還是未相信事情真相
想身邊的你看到似雪的晚上 像日的月亮

你究竟up乜9或者睇咗D乜9
SugarFree 發表於 2022-12-4 18:23

你盲同聋?

Yo, what are you smoking?
bagfgfcde 發表於 2022-12-4 13:49

唔識中文?

做得果2場都賣唔去,真係慘

想起某個面具

入多一次呢個post重溫會員出醜先

入多一次呢個post重溫會員出醜先
bagfgfcde 發表於 2022-12-6 14:42

百看不厭,睇到嗰心好溫暖嘅post

哈哈哈,醜人多作怪,睇睇都開心

工資呀工資 我依家講埋係咪要edit多一次

本來我都唔係好想出聲 係都要衝出黎柒既

Wonders 發表於 2022-12-10 13:37

公 雞

原來佢咁care 要特登edit

原來佢咁care  要特登edit
losyes 發表於 2022-12-10 14:14

支持特登edit
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

有人quote過其實edit都無用

佢都冇edit佢D殘體字,未夠完美

佢都冇edit佢D殘體字,未夠完美
SugarFree 發表於 2022-12-10 14:48

你吹咩