返回列表 發帖

[Mar/2023] BelieveUs鄭欣宜演唱會2023

日期:2022年3月16-18日
時間:晚上8時15分
地點:紅館
票價:$380 / $580 / $880

唔怪得要死谷女金
【This is MC】澳門見

黃妍唱着我地我地
「微笑之中 接受還未有 答案。」

又開??? 洗唔洗開得咁密呀
搞好自己d歌先啦

寰亞就識做
趁佢仲有叫座力開多幾次演唱會

迪迪表示:
在這畢生不滅 無極的狀態

又開

點解肥肥咁快可以申請到,對比返同公司jay fung

下 ...
真心先哭為敬之後冇歌接到喎
睇準左依家女歌手大真空期 誓要坐正咁款
定下plug 又係大歌可以谷得起

一定要睇! 我最愛欣直了

期待Glitterfalls part 3

samcheng 發表於 2022-11-30 23:00

上次JF做DJ嘉賓Tim爆咗佢就快開show

期待Glitterfalls part 3
chkalu 發表於 2022-11-30 23:04

我地Believe Us Version

又開?!夠了
得9個月乍喎

講真 即使寰亞fight唔到女金 都唔覺得佢會轉公司
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

咁快又開
實食住個勢揾返筆先
WK14 1)中二寄生魂 2)七點半鐘的陽光 3)今晚抹掉你
WK15 1)在最好的時間做最好的你 2)Chosen Family 3)黑玻璃

回復 12# misterben111

可惜連張海報都無影……..

又開… 今年d歌好難聽
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

又開?係咪用月巴女且留比佢啲錢買檔期?

咁快又開
實食住個勢揾返筆先
MCmatt 發表於 2022-11-30 23:08

其實點解唔食住個勢直接開亞博?
係咪為咗方便九龍區居民?

回復 19# losyes

亞博風險好大喔,楊方謝三大最女都不能爆滿

回復  losyes

亞博風險好大喔,楊方謝三大最女都不能爆滿
samcheng 發表於 2022-11-30 23:34

其實以前未有黑色HOLD票前,
90,00年代都係得華仔, 學友,LEON 係一賣會爆

就算SAMMI 最賣得的時候, 96,97,01年的SHOW都係開之前仲有票, 好像睇戲咁,

係2000幾年開始廣告商愈HOLD愈多, 變到得返好少公開先會做成一賣即爆
其實唔健康的發展

有實力的香港歌手先可以打開國際市場,例如黃妍在英國開演唱會,Gin Lee在東南亞busking
欣宜之輩只留在香港好正常

可能今次係主力唱星煥時期啲B Minor呢

開咁密

回復 24# 梨胃言

係咪有aia大公司贊助容易好多?蛋記都做唔到即批

會唔會開得密咗少少?

會唔會開得密咗少少?
antiware 發表於 2022-11-30 23:52

祖兒都試過9個月內開兩次紅館
2005年        10月26日至11月2日        Reflection of Joey's Live 容祖兒演唱會
2006年        5月12日至15日        One Live One Love 容祖兒 × 姚珏 × 莫拉維亞交響樂團音樂會

肥婆女金已firm
Life was a willow and it bent right to your wind.

2005年        10月26日至11月2日        Reflection of Joey's Live 容祖兒演唱會
2006年         ...
Kfmusic 發表於 2022-11-30 23:56

張poster同祖兒05年有啲似

欣直要做Joey2.0萬年女金痛失最女了

不過似係下年先發生既事
Oh~Wo~Yeah~~~
Wk36 1-6 花見之酩 2-4 一了百了 3-2 日常事故劇場

又開??? 洗唔洗開得咁密呀
搞好自己d歌先啦
lorbat 發表於 2022-11-30 22:55

D歌迷 4次encore先肯走
應該真係為佢地而開架啫

以前林峯都係一兩年開一次

其實以前未有黑色HOLD票前,
90,00年代都係得華仔, 學友,LEON 係一賣會爆

就算SAMMI 最賣得的時候, 96,97 ...
losyes 發表於 2022-11-30 23:36

96 97唔知 冇印象
但01年一早爆曬喎 仲即刻加場 嗰陣仲被譽為最賺錢嘅演唱會

D歌迷 4次encore先肯走
應該真係為佢地而開架啫

以前林峯都係一兩年開一次 ...
星夢情真 發表於 2022-12-1 00:33

林峯好似連續3年開紅館
呢個紀錄都幾犀利
【This is MC】澳門見

美泳女金冇啦
Sorry!!! 大家唔好爭,林家謙係我男朋友

2005年        10月26日至11月2日        Reflection of Joey's Live 容祖兒演唱會
2006年         ...
Kfmusic 發表於 2022-11-30 23:56

呢兩個唔同主題, 06同弘樂合作, 冇得咁比
欣直出得4首新歌又開, 咪又係唱番同一堆歌

欣直出得4首新歌又開, 咪又係唱番同一堆歌 ...
lorbat 發表於 2022-12-1 01:24

今次主要唱Anson Lo都夠開多3場

今年欣直啲歌唔值呢個發展囉

samcheng 發表於 2022-11-30 23:00

Jay 申請咗啦
DJ concert爆咗

今年欣直啲歌唔值呢個發展囉
iamka1 發表於 2022-12-1 04:17

不能同意更多 同上年差好幾皮

回復 35# lorbat
其實暫時都係出多咗 glitterfalls 同埋 蠶
佢 between us 之後又 believe us 之後係咪 betray us?

個期比JF唔好?
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

this is crazy == 上次個RUNDOWN 亂排冇PRODUCTION 咁快夠膽死開
between us believe us 當左自己SAMMI

有實力的香港歌手先可以打開國際市場,例如黃妍在英國開演唱會,Gin Lee在東南亞busking
欣宜之輩只留在香 ...
Kfmusic 發表於 2022-11-30 23:39

祖兒好勁
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Who asked for this?
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

又要強搶女金又出啲咁嘅質素嘅音樂隔年又開紅館
唔知呢條女諗緊咩?
將原先僅有嘅好感變成反感

咁快!未夠一年
同埋今年d歌?

欣直出得4首新歌又開, 咪又係唱番同一堆歌 ...
lorbat 發表於 2022-12-1 01:24

會唔會係唱新碟啲未出版新歌?

有冇咁等錢洗...

會唔會係唱新碟啲未出版新歌?
antiware 發表於 2022-12-1 10:42

上年隻碟最後攝埋曬堆合唱版扮新歌大碟
唔覺得黎緊下隻碟會有幾多side tracks
朋友已走 轉圈轉圈 哈姆共你
無愛可失 轉圈轉圈 舒發悶氣

全頁都負皮
This girl deserves it so much!