返回列表 發帖
快歌慢想同第二身其實幾正,係衰在插街燈前後,否則隻碟後半會幾hi

黑白mv係咪啫係簽juno
Yan 發表於 2022-7-8 21:32

簽星夢兩年先 之後再自組公司+瘋狂走數
之後先簽juno

迪迪有好多demo未出
on07111 發表於 2022-7-8 21:31

希望有lovestory3

快歌慢想同第二身其實幾正,係衰在插街燈前後,否則隻碟後半會幾hi
lmml4 發表於 2022-7-8 21:34

保護耳朵,聽四首歌就mute左先休息下
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

lmml4 發表於 2022-7-8 21:34

快歌慢想其實係幾正
不過覺得Gin 唱得乖左少少
換Serrini 唱應該仲放

幸兒係咪同泳兒一齊行暗黑風格??
好多黑白照

保護耳朵,聽四首歌就mute左先休息下
on07111 發表於 2022-7-8 21:38

次次聽到街燈都趕唔切飛走佢

GaracyTan 發表於 2022-7-8 20:20

黑白照
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

簽星夢兩年先 之後再自組公司+瘋狂走數
之後先簽juno
WZA111 發表於 2022-7-8 21:35

咁Eric kwok 係cousin fung定周博賢

次次聽到街燈都趕唔切飛走佢
GaracyTan 發表於 2022-7-8 21:54

街燈係世紀級金曲
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

https://ushop.umwebzine.com/4801226.html

8.5首歌已經係豪華版,咁第二版會係點嘅樣

lmml4 發表於 8/7/2022 22:23

冇晒T-Ma三首

快歌慢想 好有豔羨嘅影子
完全想象到Kary跳自戀快歌個picture

冇晒T-Ma三首
jcbartleby 發表於 2022-7-8 22:23

換 奪金 前 這種親
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

喜歡1-4同6(特別係3同6,完全唔明點解無派快歌慢想/第二身派IDK)
Oh~Wo~Yeah~~~
Wk36 1-6 花見之酩 2-4 一了百了 3-2 日常事故劇場

lmml4 發表於 2022-7-8 22:23

2nd plug會多一個新版本
IDK (Winter Version) is coming!!!

IDK (Winter Version) is coming!!!
kel_kelvin 發表於 2022-7-8 23:11

希望有街燈(瞓醒Version)

想要快歌慢想 (慢歌快想 version) ft. AGA 多啲

可能好似我的一月咁送多兩首EK aka 就有就有2.0 the present 2.0

希望有IDK同快歌慢想(在家音樂會Version)

只可以講Eric Kwok 真係老鼠屎
前面明明好地地
後面幾首聽到耳側
同前幾首完全唔係同一個時空
真係唔怪得堅堅出走
唔走就真係唱一世呢啲濕鳩歌
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

可能好似我的一月咁送多兩首EK aka 就有就有2.0 the present 2.0
on07111 發表於 2022-7-8 23:22

想聽 gin gin 唱古裝劇主題曲

WZA111 發表於 2022-7-8 23:30

成就了登上懸崖峭壁的女子

好多Gin粉

最近 24 小時發帖 排行榜
MCmatt             50
kwanie              43
John                 43
梨胃言               37
boy4dudes        25
stephybest        23
leroyjaime        22
GaracyTan        21
WZA111           21
on07111          20

好多Gin粉
John        ...
梨胃言 發表於 2022-7-8 23:40
Thanks
挑戰 Dear Secret 35頁, 請大家加油

好多Gin粉

John        ...
梨胃言 發表於 2022-7-8 23:40

Time & Faith發帖 排行榜 三甲
梨胃言 34
John 33
WZA111 20

各位Gin fun加油!

梨胃言 34
John 33
WZA111 20

各位Gin fun加油! ...
kel_kelvin 發表於 2022-7-8 23:57

依度留言有得加分

依度留言有得加分
梨胃言 發表於 2022-7-8 23:59

咁要踴躍啲 歡迎各位踴躍留言呃分同支持幸兒
喜歡幸兒

梨胃言 34
John 33
WZA111 20

14個gin粉三甲有排爭
反OT gin lee實際上係幾時完約

咁要踴躍啲 歡迎各位踴躍留言呃分同支持幸兒
喜歡幸兒
kel_kelvin 發表於 2022-7-9 00:01

希望有每日發帖榜

估唔到collar咁快有成員單飛!
HOTMAN 發表於 2022-7-7 19:07

你認咗佢做邊個

反OT gin lee實際上係幾時完約
Yan 發表於 2022-7-9 00:14
我估應該到聲夢傳奇2完嗰時.

你認咗佢做邊個
tszhin2004 發表於 2022-7-9 04:04
佢覺得似 Winka, 不過一 d 都唔似

你認咗佢做邊個
tszhin2004 發表於 2022-7-9 04:04

winka
Canto Music Picks 2024 Week 12
#1 神算 方皓玟

希望虛榮MV係天地一沙鷗嗰種
梨胃言 發表於 2022-7-7 20:11

原來係環球員工

前面明明好地地
後面幾首聽到耳側
真係唔怪得堅 ...
ricnature 發表於 2022-7-8 23:29

快歌慢想 第二身其實ok
同T Ma 監3首就比下去

原來係環球員工
on07111 發表於 2022-7-9 06:51

環球好好
可能見到Gin粉想睇先即刻整多個Lyric Video

前面明明好地地
後面幾首聽到耳側
真係唔怪得堅 ...
ricnature 發表於 2022-7-8 23:29

要順流!!要逆流!!!!也易!!!!!!!

成就了登上懸崖峭壁的女子
梨胃言 發表於 2022-7-8 23:38

容我一輩子守候

梨胃言 34
John 33
WZA111 20

我同gin一樣亞亞亞

WZA111 發表於 2022-7-8 23:30

同GIGI爭飯食?
陳蕾食咗喉糖未?

本身以為快歌慢想係非主流歌曲
而家好失望

完咗show第一隻我publish嘅作品!
我已經等咗好耐,依家終於有機會同你一齊合作 @ginleeginlee !thank you for gracing this track with your beautiful and touching vocals, and ofc great work by the team @tma68 and @wonglokyves , our 《地球來的人》 team!  congrats on the album release!

係時候傳去寰亞

我同gin一樣亞亞亞
John 發表於 2022-7-9 08:21

我應該係喜歡幸兒4

同GIGI爭飯食?
stephybest 發表於 2022-7-9 09:03

反起跑線聯盟係古裝???

就算虛榮也好 貪心也好
哪個女人對愛不自私 不奢望
幸兒

本身以為快歌慢想係非主流歌曲
而家好失望
梨胃言 發表於 2022-7-9 09:32

主流音樂聽到我實在太悶,聽第一句已經知第二句點唱 多謝Gin Lee這兩年的堅持令香港樂壇多元化,比我地有更多的選擇

紅館係咪原本打算 靈魂之窗+虛榮+我說
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

慘 我開始連明就明都覺得好聽
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

慘 我開始連明就明都覺得好聽
JasOh103 發表於 2022-7-9 10:59

其實成隻碟得街燈難聽