返回列表 發帖
CD以硬皮書裝左/右揭二摺式包裝,內附16頁相冊1本 (13 x 18mm)、另附16頁歌詞本。

梁國雄議員.jpg ...
阻住 發表於 2022-7-7 22:53

指甲size好有心思
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

CD以硬皮書裝左/右揭二摺式包裝,內附16頁相冊1本 (13 x 18mm)、另附16頁歌詞本。

梁國雄議員.jpg ...
阻住 發表於 2022-7-7 22:53

䄂珍精裝版
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

冇派台嗰啲好聽好多

指甲size好有心思
John 發表於 7/7/2022 23:02

可能有米雕歌詞本

幸兒開緊ig live!
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

原來隻碟個次序係幸兒自己排

GaracyTan 發表於 2022-7-7 23:32

街燈

真心排得幾好
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

可能知大家唔想聽Eric Kwok
可以去到第4首就完

仲有5分鐘 好緊張
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

虛榮live好正

點解幸兒唱歌可以咁好聽?
點解幸兒可以即刻入狀態?

點解幸兒唱歌可以咁好聽?
點解幸兒可以即刻入狀態?
John 發表於 2022-7-7 23:57

才華

仲有5分鐘 好緊張
JasOh103 發表於 2022-7-7 23:54

會唔會等陣上唔到CM
希望今晚推到第4頁

Crying screaming right now brb

好似好多碟都係佢排
記得Dear Secret 係
Harvard都不可教導

頭3首都好好聽

靈魂之窗勁正

快歌慢想best!!!!!!!!
魂冇影啲歌真係好難聽

快歌慢想正到!!!!!!

活著或許只有信

活著或許只有信
梨胃言 發表於 2022-7-8 00:17

好多信

Love 靈魂之窗 / 明就明

曲詞夾到
Harvard都不可教導

死啦 遲咗聽
而家聽到靈魂之窗 已經狂喊中

好好聽

最愛 :

周國賢.迪子.蔣雅文.黃馨

快歌慢想 is giving Running Up That Hill yasssss

第二身 係咪搶咗DJ King啲歌
魂冇影啲歌真係好難聽

Gin 連電子都岩唱

靈魂之窗好掂

咁多好歌唔派 走去plug街燈同idk環球真係…

街燈好聽咗

咁多好歌唔派 走去plug街燈同idk環球真係…
kaka1224 發表於 2022-7-8 00:26

IDK 換快歌慢想 咪幾好

點解環球可以搵到最難聽嗰兩首嚟plug

點解環球可以搵到最難聽嗰兩首嚟plug
jcbartleby 發表於 2022-7-8 00:30

可能嗰陣得依2首

維持原判IDK好正

靈魂之窗好聽wor

其實gin lee係咪一年前已經唔肯續約所以球記求其揀啲歌幫佢派?

靈魂之窗好聽wor

其實gin lee係咪一年前已經唔肯續約所以球記求其揀啲歌幫佢派? ...
wing 發表於 2022-7-8 00:32

唔續約個時間點似係拍完剛好mv

Alex Fung堆歌係咪要打新公司嗰陣先肯出返

維持原判IDK好正
JasOh103 發表於 2022-7-8 00:32

依然覺得IDK好聽
魂冇影啲歌真係好難聽

聽完成隻碟覺得街燈真係好難聽

我會選擇將頭4首當成一隻ep

Love 靈魂之窗 / 明就明

曲詞夾到
Garfield 發表於 2022-7-8 00:21

許東晴

靈魂之窗好聽wor

其實gin lee係咪一年前已經唔肯續約所以球記求其揀啲歌幫佢派? ...
wing 發表於 2022-7-8 00:32

應該真心覺得街燈有歌神加持 一定掂

可能嗰陣得依2首
梨胃言 發表於 2022-7-8 00:31

有另外4首........掉左落垃圾桶

才華
JasOh103 發表於 2022-7-7 23:57

才嬅

頭4首好高質

佢個唱法同Dear Secret又唔同咗

聽完成隻碟覺得街燈真係好難聽
Lipig 發表於 2022-7-8 00:45

好想順住成隻碟咁播
但一播到街燈 半首都頂唔順 要飛歌

靈魂之窗呢d 年度級高質歌完全唔明咩事唔plug ...
其實點解成隻碟冇plug 個d 都正過plug 個d 咁多

有另外4首........掉左落垃圾桶
John 發表於 2022-7-8 00:51

幾時撈返Alex Fung 幾首歌

好想順住成隻碟咁播
但一播到街燈 半首都頂唔順 要飛歌
Candy 發表於 2022-7-8 01:00

喜歡街燈!要順流!!!!!!要逆流!!!!!!!!也易!!!!!!!!!!!!!!