返回列表 發帖

15歲姚焯菲疑似與男朋友閃卡流出 小菲象表示心已碎!

年僅15歲出名家底豐厚的「國民初戀」姚焯菲Chantel近日被爆出熱戀的消息,一直被指係A0,從來未拍過拖的Chantel終於出pool,而男友正正就係早前被公開追債的「HK$200債主」。今日疑似有Chantel的小布相流出,一直以玉女、清純形象出道的Chantel令網民大跌眼鏡!

Chantel與男友的親密小短片流出 憑《戀愛預告》爆紅成為「國民初戀」的Chantel,現年15歲曾經表示未從未拍過拖,今次應該真係初戀男友!而據知Chantel的緋聞男友名叫Marcus ,2人年紀相約,因朋友介紹認識,已經交往咗一段時間。仔細睇2人原來於ig有唔少不經意的互動,Chantel嘅自拍照,Marcus的照片都有2人的蹤影,2人仲帶情侶手繩非常sweet!近日網上就傳出疑似係Chantel與男友的親密小短片流出,短片中看到Chantel打破固有清純保守形象,大著起一件膽白色內衣自拍,而影片寫住一句「my naughty girl」似係拍俾男友睇的短片,被男友po咗上社交平台,跟住短片中仲有一段黑濛濛的畫面,見到2人疑似拖手親密自拍,短片中仲tag咗Chantel的ig。

link

國民初戀嗰國民初夜仲
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

#星野瑠美衣
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

又好像唔係好似佢啊

又好像唔係好似佢啊
gordon0807 發表於 2022-6-23 17:47

電話case 同款啊
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

國民初戀的形象徹底敗壞!

原來做。。。。。。愛是這麼一回事
再將我相信的如煙火般綻放

人人初戀得一次 太回味那時
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

慘 俾人出賣

molamola

只有gigi才是潔身自愛嗎

有名叫藝(偽)人
仲信呢D稱號同形象

日劇有14歲媽媽
可以拍套港版15歲媽媽

《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

偽人.....

原來做。。。。。。愛是這麼一回事
kaman921 發表於 2022-6-23 18:48

呢首我想聽

Follow-up news:
疑似姚焯菲絕密片流出 網民憑粒痣認人
現年15歲、被封為「國民初戀」的姚焯菲(Chantel)近日被指拍拖,有指男友Marcus正是早前被公開追債200元的「債主」,由於Chantel參加《聲夢傳奇》時曾指自己未拍過拖,故今次應是初戀,戀情備受關注。

今日(23日)網上爆出了一段疑似Chantel的短片,片中少女穿上白色吊帶衫,並寫住一句「my naughty girl」,除此之外,還有一段的短片,疑似Chantel的少女與男友拖手自拍;不少網友用Chantel相片與片中少女比對,少女胸前與Chantel一樣有粒痣,有些網友就留言指應該是她,有些網民都不相信是她本人!記者就疑似Chantel絕密短片流出,致電其經理人,暫未獲回覆。

Source

啲人憑粒痣認人

呢首我想聽
amok 發表於 2022-6-23 23:36

原來談戀愛 中出不理睬
原來談戀愛 即飛不會耐
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

電話case 同款啊
cathay1996 發表於 2022-6-23 17:57

可能移fa接木
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

冇可能係佢啦 佢點會咁索 FF太多
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

可能「債主」追債唔係索取 200元 (二百蚊), 係二百萬, 收唔到二百萬所以流出玉照
153 會唔會叫佢走 擋不住的風情 路線

十八歲未夠學人傳緋聞
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

「國民初戀」姚焯菲(Chantel)於《聲夢傳奇》中憑翻唱《戀愛預告》而一鳴驚人,甜美聲音同可愛外表,聽到網民甜到漏,紛紛話搵番初戀感覺,因而被封為國民初戀。

擁有甜美聲線嘅Chantel唱分手歌都係一樣咁甜,佢於昨日(3日)喺社交網上載短片,翻唱《全民造星II》張天賦(MC)的失戀歌《記憶棉》,雖然只係1分多鐘的片段,但網友大呻唔夠喉,紛紛叫Chantel唱晒全首,仲話期待兩人合唱。原來Chantel偶像係張天賦,今次翻唱偶像嘅歌,完全帶出唔同感覺。

Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

初戀同初夜。
我真係而家先知呢條女係國民初戀
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

第一次我想醉
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

唔係真係有人天真認為仲係A0下嗎
我個年代都11,12歲初戀啦
呢個年代A0會比人笑

咩年代呀 ,其實信佢A0嗰啲真係好傻好天真

高中重要讀國際學校有幾多會唔拍拖

「國民初戀」姚焯菲(Chantel)於《聲夢傳奇》中憑翻唱《戀愛預告》而一鳴驚人,甜美聲音同可愛外表,聽到 ...
on07111 發表於 2022-6-24 04:52

其實佢哋都幾襯
一個浸過鹹水 一個讀國際學校
肯定好...open

佢老豆會唔會激死
DM多仔多到覆唔哂

佢老豆會唔會激死
mosesming 發表於 24/6/2022 11:18

嬲個女咁bad taste

Follow-up news:
疑似姚焯菲絕密片流出 網民憑粒痣認人
現年15歲、被封為「國民初戀」的姚焯菲(Chantel) ...
ambrose121 發表於 2022-6-24 00:20

200元

可能「債主」追債唔係索取 200元 (二百蚊), 係二百萬, 收唔到二百萬所以流出玉照
153 會唔會叫佢 ...
boy4dudes 發表於 2022-6-24 01:10

會諗起馬蹄露

冇野係我錯 真係佢來
conclusion:點會咁多純情小妹妹
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

呢個Post 相當危險

張相唔似佢喎

冇野係我錯 真係佢來
Nicholas 發表於 2022-6-24 14:38

同意 不嬲越sell純情越唔純 i.e 嬌姐 連pièce雅
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

同意 不嬲越sell純情越唔純 i.e 嬌姐 連pièce雅
leroyjaime 發表於 2022-6-24 22:07

都係,如果真係純情就唔使特登sell啦

唔係真係有人天真認為仲係A0下嗎
我個年代都11,12歲初戀啦
呢個年代A0會比人笑 ...
gordon0807 發表於 2022-6-24 09:19

歧視毒撚?
殘破身軀注滿熱血 堅拒眼前由誰掠奪
日後歲月 以初心 對抗暴雪

有仔冇問題 只係破壞左大台幫佢set既人設
殘破身軀注滿熱血 堅拒眼前由誰掠奪
日後歲月 以初心 對抗暴雪

leroyjaime 發表於 2022-6-24 22:07

係衰話自己a0 而家d人又唔是接受唔到sosad

都係,如果真係純情就唔使特登sell啦
ambrose121 發表於 2022-6-24 22:11

100分回覆 要攞你呢句貼堂

係衰話自己a0 而家d人又唔是接受唔到sosad
Nicholas 發表於 2022-6-24 22:40

女仔Sell A0嘅問題係你一出pool就舐嘢

準備換頭像做黃妍

冇野係我錯 真係佢來
Nicholas 發表於 2022-6-24 14:38

conclusion:癡親mC都奶野

leroyjaime 發表於 2022-6-24 23:22

大台往往鍾意宅/毒男 or A0 去包裝
    end up最後俾人拆台

PEACH 發表於 2022-6-25 00:47

You can call me that I'm a Lady killa

PEACH 發表於 2022-6-25 00:47

李元元

leroyjaime 發表於 2022-6-24 23:22

香港人重男輕女阿姜b咪又係講大話sell自己A0處男

張相我以為係周秀X
WK13 1)七點半鐘的陽光 - 張天賦 2)Truth or Dare - 洪嘉豪 3)黑玻璃 - 洪嘉豪

李元元
WZA111 發表於 2022-6-25 00:56

張三李四 好襯
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧