返回列表 發帖

Not too close - Kayan9896

單選投票, 共有 53 人參與投票
43.40% (23)
22.64% (12)
15.09% (8)
1.89% (1)
16.98% (9)
您所在的用戶組沒有投票權限
歌曲宣傳人員: MCmatt

派台日期: 26/05/2022

曲: TIAB
詞: kayan9896, TIAB
編: SILVERSTRIKE
監: SILVERSTRIKE

(Silverstrike bout' to light it up)

別望著我 為何心跳不自覺地加速
類型明明都不是符合我
但卻心動得 很多

別靠近我  
越對我這麼好 I feel so lonely
幻想過
又想過
太過美好
現實總會有交錯

Oh honey don't come close don't start off im not falling for that sh*t  
But maybe we can hang like we said but im not going deep
Your nothing I want
So what are you still here waiting for

直到那一天 相識都會變妒忌
常掛在嘴邊 不喜歡都會變趣味
強調 再講清楚
絕不會對你 體貼入微

5分,喜歡家忻
Oh~Wo~Yeah~~~
Wk36 1-6 花見之酩 2-4 一了百了 3-2 日常事故劇場

好聽,人靚聲甜

喜歡忻兒 因為呢首而正式入坑喔
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

人靚聲甜,身材又好仲識唱,識寫下歌
支持kayan新人金

leroyjaime 發表於 2022-6-3 08:58

上一首Be around已經好唔錯今首仲正

leroyjaime 發表於 2022-6-3 08:58

Same here
Tiab居功唔少

靚到我完全無留意首歌係點

好新鮮個曲 係編定係純粹因為首曲 覺得好日韓
跟住配咗廣東歌詞又真係幾正
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

首歌好Fiona好Jace
但佢把聲冇乜可取之處

近期最愛
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

呢首睇試當真條片個陣已經好上腦5分
Week 13
冠軍歌:李幸倪 - DIff.

好聽

靚女就一定支持 歌聲都係其次 不過呢首聲色藝俱全
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

唔錯,把聲幾好,首歌有點過短,4分。

好好, 人靚聲甜
Owen

女新金大熱

掛住望個樣

I love it very much, always loop

女新金大熱
ayckwan 發表於 2022-6-19 11:34

感覺呢首如果冠到嘅話女新金超firm

真係會冠? 不過個vibe係幾正

真係好靚, 狂loop
Owen

感覺呢首如果冠到嘅話女新金超firm
leroyjaime 發表於 2022-6-25 00:12

但而家反而係莎莎先叫糊,佢地兩個應該會爭得幾激烈

但而家反而係莎莎先叫糊,佢地兩個應該會爭得幾激烈
powerful 發表於 2022-6-25 18:59

係呀 不過雲姨而家先出咗一首 睇埋雲姨第二首先

呢首都好聽 但同期我更鍾意莎莎到時見~

評分人數

WK13 1)七點半鐘的陽光 - 張天賦 2)Truth or Dare - 洪嘉豪 3)黑玻璃 - 洪嘉豪

又靚又好聽 其他人點鬥