返回列表 發帖
好多抗生素
losyes 發表於 2022-5-27 00:19

Cm理性生粉發功投1分鞭策我生
呢種抗生素快啲食快啲好

生生努力
希望有一日改善而家既不足
永遠支持你
lemontea1069 發表於 2022-5-27 02:51

希望生生未來可以令 旁人亦按讚都敢於拍手稱快
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

數碼暴龍主題曲Feel
比一分個啲係咪覺得嘈
唔差喎呢首
kaman921 發表於 2022-5-24 10:48

你咁講好奇想知以前有無數碼暴龍主題曲有plug過?
或者可以post嗰幾首主題曲比較下
印象中陳浩民唱過?

呢種抗生素快啲食快啲好
kenneth 發表於 2022-5-27 04:18

樂於接受批評係進步既動力
好過盲撐
我寧願我偶像慢慢進步
【This is MC】澳門見

回復 36# HeyHey

花姐最愛

回復 53# kenneth

林峯首露營?

喜歡Nowhere boys
嘉茵 vs 家欣的時代來臨了

有啲意外咁多1分
明明呢首喺今年鏡入面嚟講算唔錯嗰首
JayantL 發表於 2022-5-26 19:28

歌冇大問題,係ak唱得唔好,投咗3分

呢種抗生素快啲食快啲好
kenneth 發表於 2022-5-27 04:18

理性生粉可唔可以分享吓投一分嘅原因?
在這畢生不滅 無極的狀態

MV幫首歌加咗1000分,但vocal真係好麻麻,就咁聽無MV我搞唔掂

歌曲本身質素唔差 但生生嘅演繹仲係差好多
MV就有驚喜嘅 俾個3分鼓勵吓
准我 長埋地殼 令這土壤 鋪上
前人踏過足跡

乜咁多人1FUN嘅 首歌好好loop喎 有好有畫面同energy~~
WK13 1)七點半鐘的陽光 - 張天賦 2)Truth or Dare - 洪嘉豪 3)黑玻璃 - 洪嘉豪

乜咁多人1FUN嘅 首歌好好loop喎 有好有畫面同energy~~
MCmatt 發表於 2022-6-1 10:37

好同意,唔知有無純音樂+MV版本呢 應該仲有畫面
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

中間D狗叫諗起who let the dogs out..

首歌唔差值四分,但係MV好睇太多,AK完全被比下去
連game theory 都唔識,已經化為塵土.·´¯`(>▂<)´¯`·.

第一次會重覆再聽佢嘅歌
呢首幾好
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

首歌喺幾熱血ge, 幾好

成個package起碼正路
當然你話正式唱會再打折嘅我信

不過重點係家陣Jer同AK越想正常就越多險阻

VIDEO SO GOOD

唱得rock啲會好啲 依家食唔住首歌

MV好正

「冷氣通」的師傅均通過嚴格驗證,信譽優良而且經驗純熟流動冷氣機 推薦維修快可幫到你。

AK 還是專心拍劇好了