返回列表 發帖
訪問兩個唔同位置頂尖嘅音樂人首次合作嘅感想
你撳呢條link試下
kenneth 發表於 2022-5-19 21:53

Thank you

iPhone好似係睇唔到
電腦就OK
梨胃言 發表於 2022-5-19 22:01

一向用iPhone都ok,係突然睇唔到,之前仲奇怪點解成日有啲blank咗嘅post

係陳生主動提出同Novel Fergus合作定點?

係陳生主動提出同Novel Fergus合作定點?
bagfgfcde 發表於 2022-5-19 22:30

收到demo嘛 你無睇上面訪問片咩?

諗起13年啲歌
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

好好聽,符合「Fight for」主題,好有風格,MV都唔錯,搵Novel Fergus做rap又為首歌升華唔少,5分。

陳伯+mc正呀!
Crooks 發表於 2022-5-19 21:53

今日已經即刻連住播 嘉姐好嘢
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

正式宣佈ckw全面回勇

佢啲片越黎越無厘頭

佢啲片越黎越無厘頭
kel_kelvin 發表於 2022-5-26 14:41

幸兒YouTube都好耐無拍過依啲片

幸兒YouTube都好耐無拍過依啲片
梨胃言 發表於 2022-5-26 14:47

佢個青奴都無咩更新
唯有繼續睇《IDK》Dance Practice Video 同埋 《IDK》dance challenge #idk #ginlee #shorts #dancechallenge

佢個青奴都無咩更新
唯有繼續睇《IDK》Dance Practice Video 同埋 《IDK》dance challenge #idk ...
kel_kelvin 發表於 2022-5-26 15:09

支持#敢 #只要我敢 #紋身 #整蠱老竇

中規中矩

好聽, 5 Fun!

比較鍾意係段rap詞
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

Oh~Wo~Yeah~~~
Wk36 1-6 花見之酩 2-4 一了百了 3-2 日常事故劇場

正正正