返回列表 發帖

[Jan/28/2022] Eyes On Me新曲+精選2022 - 譚嘉儀 (CD)

歌手:譚嘉儀
唱片名稱:Eyes On Me新曲+精選2022
唱片封面:

推出日期:2022-1-28
唱片類型:CD

Track List:
CD
01. Eyes On Me (KaYee Tam Eyes On Me) 2022演唱會同名主題歌曲
02. 天使 (電視劇 寶寶大過天 主題曲)
03. 原來有愛 (電視劇 降魔的2.0 主題曲)
04. 印記
05. 陪著你走 (電視劇 不懂撒嬌的女人 插曲)
06. Falling in Love (電視劇 愛美麗狂想曲 插曲)
07. 喜愛便一起 (電視劇 一笑渡凡間 主題曲)
08. 想勇敢一次 (電視劇 丫鬟大聯盟 主題曲)
09. 真心不變 (電視劇 大醬園 主題曲)
10. 今宵大廈 (電視劇 金宵大廈 主題曲)
11. Lonely (電視劇 特技人 插曲)
12. 怎樣去愛 (電視劇 C9特工 主題曲)
13. Christmas With You
14. 不可能發生 (電視劇 智能愛人 主題曲)
15. Can you Hear (電視劇 白色強人 插曲)

附加資料﹕

出處:ECHO
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

劇集歌精選… 不過有11隻歌未出過碟

主題曲主題曲主題曲主題曲主題曲主題曲主題曲

大早二比佢更值得出碟
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

嘩可以當新碟聽喎
嗰堆乜鬼主題曲一首都無聽過

劇集歌精選… 不過有11隻歌未出過碟
阿mark 發表於 2022-1-20 17:07

我只數到10首新歌,你係咪數錯?

今宵大廈.. 會唔會係今宵多珍重?
個tracklist錯到...

01. Eyes On Me (KaYee Tam Eyes On Me) 2022演唱會同名主題歌曲
佢開演唱會啊?_?
Nick's Music Selection 2024 (Week 17)
1. 三生有幸 - 周殷廷  2. 靈魂有路 - 雷同二友  3. 善良的我們 - 蔡健雅

我只數到10首新歌,你係咪數錯?
venus 發表於 2022-1-20 20:32

我當今宵大廈喺新歌
好情人呢??

新王菲

我當今宵大廈喺新歌
好情人呢??
阿mark 發表於 2022-1-20 21:48

仲有 快樂快活人,你我她,相聚太短 呢
估唔到仲有唔少歌未出碟

08. 想勇敢一次 (電視劇 丫鬟大聯盟 主題曲)
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

佢開演唱會啊?_?
Nicholas 發表於 2022-1-20 20:45

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=19926&extra=page%3D1

多謝商台
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

真係好似陳秀珠
唔係講笑
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

真係好似陳秀珠
唔係講笑
Kenny 發表於 2022-1-21 09:26

有人話封面似楊千嬅

真係好似陳秀珠
唔係講笑

加埋粒癦fit晒啦,寧願佢谷下戴祖儀好過,屎揀件無咁臭呀
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

星夢啲 CD Package 開始有變化

首非劇歌 好情人 去咗邊?

真係好似陳秀珠
唔係講笑

讚定彈? 美珠 後生OK 靚GA WO

星夢啲 CD Package 開始有變化
Alanalan 發表於 2022-1-21 22:58

同 Can You Here, 菊梓喬 吳若希 d 碟一樣係 200g, 我估係一樣包裝, 不過封面打橫唔係打直

讚定彈? 美珠 後生OK 靚GA WO
hkbaby 發表於 2022-1-24 20:42

當然係讚啦
美珠後生的時候OK WOR
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

下面果12條女靚D
不如佢正正經經搵間唱片公司簽啦.....