返回列表 發帖
終於有工開
Gin lee成功保就業
Yan 發表於 2022-3-21 01:32

大家都comment得好認真 做咩要刻意加句statement

懷疑梨胃言同on07111呢兩位會員收得多啲錢
佢地好落力
WZA111 發表於 2022-3-21 01:38

點解你唔學下人出多啲力 賺多啲 明明你哋都係gin fun 111

都係留番畀 歌曲宣傳人員 繼續落力吧
on07111 發表於 2022-3-21 02:00

輕輕落咗力推了 又賺了 依家要為理想去睡眠 你哋返去推嗰邊個post啦 呢邊無錢收的

你的模樣 你的短訊 是我狠下心的犧牲品
就這樣 就這樣…失去

真係有啲似
梨胃言 發表於 2022-5-22 17:56

有gif...
嗰種空洞、一臉茫然好有幸兒犧牲品嘅味道... 形神俱備

手 預計分得差不多 剛好 有我路過

演唱會終於完成了

距死壇還有: 1 天1 小時57 分鐘

快慢了 節奏節奏快慢了 快快快快 快活 快活 快快活 快到太易會動搖

大快活主題曲 confirmed ...
WZA111 發表於 2022-7-6 22:11

慢了 反應 像隻蝸牛

你可以轉翻你之前嗰個icon
好似係謝安琪15年叱咤圖
bagfgfcde 發表於 2022-8-17 21:06

你咁留意原來..

係wayback machine 撈翻出嚟嘅profile pic
cfjc_ak 發表於 2022-8-17 22:21

又學到野

【MIRROR成員】大哥結婚做兄弟接新娘帶動氣氛 AK揮去演唱會意外陰霾上台獻唱

【MIRROR成員】大哥結婚做 ...
on07111 發表於 2022-9-13 13:33

搞笑的AK在演唱完後更笑謂:「好喇!食雞!多謝大家!」台下的賓客在AK獻唱時頓時化身「生粉」,送上掌聲兼拍片紀錄,而AK亦非常識做,對前要求合照的賓客都非常歡迎,來者不拒。

盡情飛 跌撞無懼陣痛 然後證實這刻這麼勇
on07111 發表於 2022-9-23 19:42

敢飛翔 就是人生

搵gingin啲片嘅時候見到呢條喺馬拉拍嘅片
WZA111 發表於 2022-10-19 20:48

成條片都好好笑
01:15 那麼少錢
02:39 連續拎3年銀難過1次金 幸兒好勁
10:02 不好意思 我真的覺得自己很厲害 幸兒囂張到

02:39真係好正
同埋嗰段剪得好搞笑 Gin Lee嗰三年真係好風光

仲話繼續站上這個舞 ...
JasOh103 發表於 2022-10-22 01:50

well... I take it as a compliment 苦中作樂

期待李得好風光
Humeny 發表於 2022-10-22 01:58

容:或那天沒有我

唔出席頒獎禮見證英皇新女金了

Gin填詞一大
1.犧牲品
Gin已達一, 二線填詞人水平. 希望下一首更進一步, 可達一級

Google咗好似唔止一首wor
Humeny 發表於 2022-10-26 01:14

唔使Google都知呢首填得最好

頭像終於順眼了
WZA111 發表於 2022-11-1 05:31

唔清cache了

一姐詠年年都有BIG HIT

2020 Spotify 女歌手十大
1. 隔離 - 17,684,306 (11,309,392 + 6,374,91 ...
梨胃言 發表於 2022-12-21 16:56

蘭兒年年都有BIG HIT

唔知有冇搵漏
可能幸福門唔係第十
梨胃言 發表於 2022-12-21 17:50

唔好再考究20年有無歌漏好了

臨尾先嚟加兩個獎
JasOh103 發表於 2022-12-24 18:57

恭喜Gin Lee!

聽朝咪知  聽完一定醒神
WZA111 發表於 2023-1-21 02:13

希望唔會失望

更新吓先
2022 Spotify 女歌手十大
1. Tomorrow - 2,474,899
2. 世界與你無關 - 2,160,964 (1,40 ...
梨胃言 發表於 2023-2-18 18:35

剛好 虛榮幾多

tomorrow 2023播放量多過 dom dom
on07111 發表於 2023-2-18 18:53

上一次嘅數據係12月22號 所以呢句statement無從判斷

可能差唔多
瞓覺前聽催眠曲悶morrow 鬧鐘就用嗌交歌dom dom
on07111 發表於 2023-2-18 19:29

希望啲人改聽孤獨門口 效果更佳

wiki見到有人加咗cm 2022至尊歌
梨胃言 發表於 2023-2-18 20:01

有埋榜分 似層層咁

CHH 第一頁八個post

我軒佔左五個
on07111 發表於 2023-7-19 21:03

仲有過氣區嗰一個

Dum Dum - 李幸兒
收看次數:273 次
Yan 發表於 2023-8-5 00:00

心很紅!

尋晚瞓唔著走去聽陳卓賢 好似聽咗兩三首就瞓到 多謝小賢
on07111 發表於 2023-9-13 12:55

你係咪聽厭咗Dear Silent

冠唔冠多次好
Yan 發表於 2023-10-8 00:10

雖然唔知講緊邊首

**** 本內容被作者隱藏 ****Gin粉好強
69h 發表於 2023-10-5 01:25

本帖隱藏的內容需要積分高於 200 才可瀏覽

Gin粉真係好強

**** 本內容被作者隱藏 ****
荷蘭番茄 發表於 2023-10-8 17:58

本帖隱藏的內容需要積分高於 200 才可瀏覽

喜歡美屎
JasOh103 發表於 2023-10-8 15:50

咁樣畀人指住笑 愛屎真的需要勇氣...

「最佳女歌手演繹」的入圍名單則有江海迦 (AGA)、李幸倪(Gin)、Kiri T 、泳兒及陳蕾,AGA及陳蕾同時憑兩首歌入圍,得獎機會比另外3人高一倍

越鎅越愛 越愛越鎅

幸兒同冰兒公司票都撞哂
on07111 發表於 2023-10-20 10:20

麻辣得獎機會係另外2間嘅1.5倍

等神的過咗企街先post
梨胃言 發表於 2024-1-2 23:10

唔知會唔會多咗人聽Dum Dum

好癲 大年

Gin Lee 李幸倪 @ CM 2023

28/12/2023
Yan's music choice 2023 總結 年度歌曲 第三 ...
荷蘭番茄 發表於 2024-1-7 14:54

計埋全女班已經六金 talent!

朱薰:肯定就是你!Gin Lee!

(台下一片死寂,Gin Lee 尷尬向鏡頭點頭鞠躬,同時大量台下歌手恥笑)

(影 ...
WZA111 發表於 2024-1-6 22:50

2024 Performance of the Year
好想知嗰幾分鐘幸兒嘅內心活動係點 一時情緒高亢 又發咗陣老姣 最後又無啦啦甜笑暗笑

仙女big hit
2024 Spotify 女歌手十大
1. 回憶半分鐘 - 215,944
2. 初心小島 - 202,012
3. 講不 ...
梨胃言 發表於 2024-2-25 02:12

雲兒女金

個channel搵到條幸兒演技大爆發嘅片
梨胃言 發表於 2024-1-21 21:52

杏兒級視后演技

即係好定差
梨胃言 發表於 2024-2-26 15:59

梗係好難講 依家個身形啱拍肥gin囍事

2020 Spotify 女歌手十大
1. 隔離 - 22,348,819 (14,620,258 + 7,728,561) (+4,664,513)
2. 呼吸有害 - 15 ...
梨胃言 發表於 2024-4-4 10:41

OUT: 幸福門 (3,033,539)  

Very sad result for music.