返回列表 發帖
祝福
WZA111 發表於 2023-4-28 17:35

順利渡過 開心

今年想頒女金俾Sammi 女銀俾Kelly
JasOh103 發表於 2023-5-25 08:16

女銅千嬅?

Dum Dum - 李幸兒
收看次數:273 次

你貢獻咗幾多次??
WZA111 發表於 2023-8-5 00:06

應該都有廿幾次

天氣不似預期 但要走 總要飛

蘇拉條路有啲蓮花feel

似瑪姬
梨胃言 發表於 2023-8-29 20:06

唔知會唔會又提早登陸 整多個冇風8號

Special one好好loop

k會員消失左一段時間但係原來一直都追緊j會員嘅post

令人相信真愛存在
WZA111 發表於 2023-9-10 01:02

係咁幫special one宣傳

huntergin都消失咗
係咪迪迪開完演唱會俾環球炒咗
梨胃言 發表於 2023-9-10 01:02

可能見到已經有太多人吹奏aga

冠唔冠多次好

今年數數下都數到十大出嚟

我都有10+2了
係至尊歌仲諗緊畀邊個
JasOh103 發表於 2023-10-29 15:14

如果年尾冇咩特別 至尊已經有心水
唔知會唔會撞呢

希望有人同我撞….
WZA111 發表於 2023-10-29 20:54

想撞你....首至尊

你地邊個係董折 邊個係心姐
JasOh103 發表於 2023-10-29 21:04

明明董折同心姐係你同k會員

你想點撞
WZA111 發表於 2023-10-29 21:14

你想點撞咪點撞

天氣一涼就好想瞓覺

ho jeng

1. 上台嗰陣想喊 但仲係好靚仔  
2. 之後就中二發作 笑死 係咁講sorry ...
JasOh103 發表於 2024-1-2 21:58

叱咤最高質時刻

鄭秀文 @ CM 2023

TN Local Chart 2023 十大歌曲第八位《愛是… 2.0》
不正常人類音樂推介 2023年年度推介 ...
JasOh103 發表於 2024-1-4 23:53

有冇個Jeffrey version

Jeffrey@CM 2023(唔知有冇漏)

Jason's Year-End Playlist 2023 年度新人 金獎
Yan's music choice 2023 總結 年度十大 第四位 失約巴黎
K Ho's Billboard Top 20 Awards 2023 十大第九位 失約巴黎
K Ho's Billboard Top 20 Awards 2023 新人獎金獎
LWY Weekly Top 20 Awards 年度新人 銅獎
TN Local Chart 2023 新人獎 銅獎
2023年度 Pete's 金曲流行榜 年度總結 年度新登場歌手 金獎
KP MUSIC AWARD 2023 新人 銀獎
不正常人類音樂推介 2023年年度推介 年度推介新人 銅獎  
IL TOP20 2023 年度總結 年度十大歌手 第十位
IL TOP20 2023 年度總結 新力軍男歌手 金獎
Perfect Shiny Pick年度總結 2023 新人獎 銀獎
CKKL Music Award 2023 新人銀

TBC

朱薰:肯定就是你!Gin Lee!

(台下一片死寂,Gin Lee 尷尬向鏡頭點頭鞠躬,同時大量台下歌手恥笑)

(影 ...
WZA111 發表於 2024-1-6 22:50

繼沙灘節live之後又有一個經典文字版live

睇多次先發現得再後一次wow wow wow係正常

原來Gin Lee新城唱Dum Dum已經有ARE YOU READDYYYYYYY^^^^^^?????!!

大合唱  ...
69h 發表於 2024-1-21 21:34

勁多人起身走

聽日返P可以喺屋企聽到祖兒首播