返回列表 發帖

楊受成竟是柳柳粉?彭秀慧爆老闆識唱《狂人日記》

毛舜筠、MIRROR成員姜濤和Jer柳應廷主演的電影《阿媽有咗第二個》現正拍攝中,導演彭秀慧(KP)今日(27日)在Instagram發文特意感謝英皇娛樂老闆楊受成的信任願意出錢投資,更大爆老闆原來在劇組拜神當日曾經自爆自己是Jer的歌迷,令KP聽完都表示「我都嚇親!」

KP透露楊受成經常說希望人人有工開,個個有戲拍,非常感謝對方的信任與支持:「今次的計劃首先要得到我們老闆楊博士的支持,去年第一次跟他提起這個故事,他二話不說除了投資、還有信任,感謝他相信我們。還有每次他都用他極大的氣場鼓勵我,之前知道演員身體不適,也立時願意把原定的記者會拜神儀式推後,實在非常體諒。」

她又公開拜神當日楊受成與一眾劇中演員的合照,並大爆楊受成原來是Jer的粉絲,更非常欣賞他的歌曲:「老闆嗰日一見到阿Jer,就話之前嗰晚先唱完《狂人日記》,我都嚇親!」

Link

喜歡柳兒

Jer快的簽入英皇
跟美祖合作

咁快幫定英皇爭牙JER 應該仲有幾年約wor

Jer快的簽入英皇
跟美祖合作
sunshine 發表於 2021-9-28 00:52

到時棉花祖幾歲?

咁快幫定英皇爭牙JER 應該仲有幾年約wor
小伙子. 發表於 28/9/2021 00:57
軒公都玩唔得耐

其實幾match
佢咁鍾意SM同食富臨
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

柳要過檔英皇啦?

死亡之吻
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

下一步同祖兒合唱了
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

jer挺愛國的見羊生係祖國如魚得水
又上得中央台,逼不及待想加盟

係咪暗示JER好快入英皇
狂人今年十大應該穩了吧?
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

想聽美祖唱狂人日記

係咪暗示JER好快入英皇
狂人今年十大應該穩了吧?
Kenny 發表於 28/9/2021 09:26
本身都企咗喺十大裡面成四個月啦

可能係軒公睇左中阿JER

Jer的確值得更好 但可唔可以唔係英皇

有威脅先會俾楊博士睇中
請記得 留住感覺 過渡在人海
我感激 曇花盛放

張新聞圖邊個係柳囝
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

張新聞圖邊個係柳囝
b01091018 發表於 28/9/2021 13:54

左二

好想聽工作狂人楊生feat.Joey唱狂人日記
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

死亡之吻
John 發表於 2021-9-28 04:52

等夠咗5年就可以再出發

期待早兒 X 柳兒
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

呀JER唔玩春卷的

好想聽佢唱
唔知佢識唔識唱So Fresh呢

可能係軒公睇左中阿JER
快劍俠 發表於 2021-9-28 10:40

咁可能入軒公主理嘅飛圖

左二
edwardngwy 發表於 2021-9-28 14:12

嘩 梳個陰完全認唔出
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

使唔使準備同何桂藍割蓆
然後同棉花雞合唱

寧願jer退出樂壇,都唔想見到佢入英皇,唔講啲立場既野,就講呢間公司如何耽誤啲新人,淨係捧舊人已經唔好念住會有好發展,for新人

要返內地登台

唔好啦

樂壇大毒瘤

祖兒係咪柳柳粉
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

點解羊生識唱狂人就等於係柳柳粉