返回列表 發帖
773312?

估上兩個做到已經係GEM同謝安琪
on07111 發表於 2021-7-3 22:14

仲有堅Lee一開始唱 加兩場 加兩場加兩場加兩場~~

支持小明

Gin Lee坦言由首賣門票起已想加場,最終目標是開三場。

Gin Lee一臉自豪地說 ...
on07111 發表於 2021-7-3 22:56

煎煎兩場三面台坐100%(唔計黑布區)都接近今次小明三場三面台坐75%

煎Lee真係幾堅

唔好再話香港人可以養得起香港藝人
先四場三面都賣唔完
仲要已經係小明呢啲咁icon嘅人物 ...
JayantL 發表於 2021-7-29 17:58

其實靠政治取態都可以開到四場三面台(坐75%?)(即係三場三面台full) 證明有一定市場喎

之前唔知邊個講過話紅館做三面開兩三場嘅話基本都要蝕(冇講係咪淨係指大製作嗰啲)
咁計嘅話
而家小明開 ...
JayantL 發表於 2021-7-30 01:22

不過樓上話佢係靠創作上位 咁創作型歌手開到三場full紅館已經好叻女

如果只係啱啱填到條數 咁小明創作得再好d咪吸多d觀眾囉

乜撚嘢「靠政治取態」
分手總約在雨天、你是你本身的傳奇、假使世界⋯
佢最Hit呢幾首都唔係政治歌

本身上 ...
amok 發表於 2021-7-30 07:26

依家政治取態行先既環境 大部分紅到既歌手都係靠有關政治取態既事得到大眾支持 其實好正常 唔使咁大反應喎 又唔係話佢抽水

況且又唔見得你quote果d Hit歌當時support到佢開紅館演唱會

同埋明明個post重點係表示 「香港人可以養得起香港藝人」 咁都要咁大反應唔知做乜

特價 方皓玟演唱會
$780 售 $350
$580 售 $250
$380 售 $180
特價門票,先買先選! ...
fifty1205 發表於 2021-8-28 10:13

低過半價 香港人唔支持唱作歌手

咁草田樂樂都幾勁 計到條數啱啱好
無俾黃牛賺又賣得曬啲飛
希望gin lee aga下次開con都開到4場3面台 ...
Lewis 發表於 2021-8-29 00:07

依家係咪仲有坐75%規定?如果係既話實際只係3場3面台