返回列表 發帖

男神Jeffrey亮相ViuTV開金口 暗示想進軍樂壇?

Jeffrey魏浚笙獻出第一次 與王嘉莉合唱陳奕迅名作獲網民大讚

Jeffrey(魏浚笙)周三晚(24/2)亮相ViuTV綜藝節目《囝囝女女730》,並與《全民造星III》參賽者之一王嘉莉(Kelly)合唱陳奕迅名作《沙龍》,原來這次是他第一次在電視機前開金口。不少網民在Instagram大讚Jeffrey唱得出色,而Kelly亦留言指自己相當幸運:「我太幸運了,有得同你唱歌,好開心,希望你可以再唱多D(啲)!!!!」

Jeffrey亦在Instagram中分享片段,又指:「第一次電視機前唱歌,還是喜歡音樂和唱歌。」及後又加上hashtag「初心不變」,看來日後Jeffrey很大機會會歌視雙棲身份兩邊走。

Link

又靚仔又識唱歌又中二病
玩哂啦
在這畢生不滅 無極的狀態

同edan組多隊組合

而家d高號召力人馬喺晒Viutv
我估錯這個世界得到教訓

真係幾靚仔喎

佢既缺點係太專一

佢既缺點係太專一
Lewis 發表於 2021-2-25 14:58

只想找一個伴

個feel好edison......
2001 Cantopop Journey Week 51
1.怪我只敢做好人 2.一了百了 3.正義病患者

其實佢係邊個?

佢既缺點係太專一
Lewis 發表於 2021-2-25 14:58

專一唔好咩?
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

其實佢係邊個?
gordon0807 發表於 2021-2-25 15:16

Edan其中一條仔 (besides Anson Lo & Locker)

See 4:25 - 4:50

條友仔應該係見到膠戰哥哥Edan人氣高過自己, 第一plug成績又幾好, 想挑戰下佢掛.
佢同KT一樣都係肥仔變瘦身, 不過唱歌麻麻, 做多幾年綜藝, 學下同練下唱歌, 過幾年先出歌會好D (如果真係出到).

條友仔應該係見到膠戰哥哥Edan人氣高過自己, 第一plug成績又幾好, 想挑戰下佢掛.
佢同KT一樣都係肥仔變瘦身 ...
boy4dudes 發表於 2021-2-25 16:07

佢都係唔好出聲比較好

喜歡煨兒

今年可以玩造星4

喜歡煨兒

今年可以玩造星4
jasonng 發表於 2021-2-25 16:26
應該只有睇過膠戰D人會知點解佢叫煨兒
好難想像佢跳唱, 做默劇應該會OK.

喜歡煨兒

今年可以玩造星4

參加造星有好有壞
我估錯這個世界得到教訓

唱歌係差啲,跳舞應該都唔識
不過真係好靚仔有得諗
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

喜歡煨兒

今年可以玩造星4
笑死
希望佢同哥哥另組一隊組合
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

靚仔到嗌晒救命好想睇佢拍BL劇
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

想餵佢番薯

第一次見到煨兒就係呢首 City Pop

笑死
希望佢同哥哥另組一隊組合
cymusic 發表於 2021-2-25 18:28

兩位膠人唔知可以行咩路線

而家d高號召力人馬喺晒Viutv
mrshadowll 發表於 2021-2-25 14:28
傻瓜,香港央視先係最人強馬壯嗰邊,位位都係男神級
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

靚仔到嗌晒救命好想睇佢拍BL劇
SugarFree 發表於 2021-2-25 20:28

可能本身就係bi
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

係因為煨先生我先睇呢個mv

應該只有睇過膠戰D人會知點解佢叫煨兒
好難想像佢跳唱, 做默劇應該會OK. ...
boy4dudes 發表於 2021-2-25 16:46

美煨啲行為動作有浸膠味應該好難跳唱

重有幾多肥仔潛力股

利申:肥仔

boy4dudes 發表於 2021-2-25 16:10

其實佢唱歌比我想像中好好多倍

以佢靚仔級數以為災難程度係Oscar Tao級數點知唔係
呢種樣呢種音質去正正經經學唱歌做到歌手唔出奇
加上性格咁膠比Oscar Tao嗰種過期王子病有得造

可能本身就係bi
water:) 發表於 2021-2-25 22:32

煨兒

其實佢唱歌比我想像中好好多倍

以佢靚仔級數以為災難程度係Oscar Tao級數點知唔係
呢種樣呢種音質去正 ...
Frankiekiekie 發表於 2021-2-26 08:32

之前係膠戰聽佢唱左一兩下,以為佢唱歌會好難聽,點知又過得去
我估錯這個世界得到教訓

可能本身就係bi
water:) 發表於 2021-2-25 22:32

唔似喎

幾欣賞佢對女友感情專一
做歌手就保持觀望狀態

同edan組多隊組合
edwardngwy 發表於 2021-2-25 14:26

都唔錯喎