返回列表 發帖
睇下有幾亂頒先
bagfgfcde 發表於 2021-2-6 23:28

越亂越好

最歌一定係幸福門
WZA111 發表於 2021-2-6 23:29

美男子與私煙入左五強,唔係幸福門噃

戰況速報

Jay Fung 7: 家謙 4 : Serrini 4

btw 點解係都唔播遠在眼前?

馮允謙係咪要唱哂成隻碟啲歌
bagfgfcde 發表於 2021-2-6 23:34

已經唱左兩次開始倒數

都係謙樹林之爭啦

戰況速報

Jay Fung 8: 家謙 4 : Serrini 4

呢個acoustic version 真係好精彩

JF 有望挑戰 Kay 共和大滿貫紀錄

亂頒專輯同最喜愛歌曲應該比較難拎到

JF BB唱到聲都沙啦
ka_sakura 發表於 2021-2-6 23:41

但仍然唱得咁好,地球 acoustic 版無得輸!

我都係
chanchan0909 發表於 2021-2-6 23:47

我反而幾鍾意 i ,雖然唔係咩天碟,但呢個時勢都係好有代表性

挑戰到嘅係另有其人!
而RB仲要比Kay多個唱作金
wiki個表麻煩搵人改改佢 ...
ed8671ed 發表於 2021-2-6 23:48

勁呀,實至名歸

亂頒賽果真係有啲出奇不意,果然有啲亂頒feel
bagfgfcde 發表於 2021-2-6 23:49

真係永遠估佢唔到,好似次次都有人燈中

而家噉睇Rb似乎已入冷門
PenguinMusic 發表於 2021-2-6 23:46

Recap 謙樹林之爭 目前走勢
Jay Fung 8: 家謙 4 : Serrini 4
最後一個獎係一人之警、感覺汪明荃、地球人...

定係爆冷比私煙呢?

好圓滿既賽果,開心RB完成共和大滿貫,JF Serrini 吐氣揚眉,男女組金捧大獎太正了

多謝 cy 老陳既用心tag

預祝大家新年快樂 願榮光歸香港 好人一生平安

嘩,我的一票起了作用

如果zpecial派多一隻歌分分鐘有銅
SugarFree 發表於 2021-2-7 22:53

咁 lay on my shoulder 同不日之約都可以早啲出,一樣保到三甲

煎真係臨尾喪谷過咗豹,但估唔到原來Sophy 都top 5而且分數算貼近三甲

Kay 第11 真天后confirmed

夢遊仙境仲高分過一人之境,真係估唔到

神預測
on07111 發表於 2021-2-7 20:07

Gin Lee 臨尾共和係咁谷 + 陳蕾尾plug被ban 到21年頭先上 似足903以前年尾慣常做法

雖然應該唔係刻意,因為旁觀有罪遲遲冇上串流,就令華納食左一個大白果