返回列表 發帖

[Dec/29/2020] Love in L.A. - 容祖兒 (CD)

歌手:容祖兒
唱片名稱:Love in L.A.
唱片封面:

推出日期:2020/12/29
唱片類型:CD

TrackList:
CD
01. 隆重登場
02. 未知
03. 痛愛
04. 牆紙
05. 長大

附加資料:
PRETTY CRAZY容祖兒演唱會20週年限量版CD
一特別收錄一JOEY YUNG CONCERT TOUR PARAMOUNT STUDIO現場錄製重新編唱5首熱門作品包括《隆重登場》,《未知》,《痛愛》。《牆紙》,《長大》 LOVE IN L.A. STUDIO LIVE  (MADE IN USA)

出處:echo
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

下 姐係點?
又出多次?
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

下 姐係點?
又出多次?
616.1314 發表於 2020-12-24 14:20

之前係SACD 呢次係CD

之前係SACD 呢次係CD
stephybest 發表於 2020-12-24 14:25

估唔到呢隻 EP 仔都可以出咁多個版本
LP, SACD, Gold CD + Photo Album BOXSET, CD
二〇二三年度全女班投票

估唔到呢隻 EP 仔都可以出咁多個版本  
LP, SACD, Gold CD + Photo Album BOXSET, CD ...
616.1314 發表於 2020-12-24 14:27

想佢出喜歡祖兒5多啲

演唱會賣唔晒嘅貨尾?

想佢出喜歡祖兒5多啲
stephybest 發表於 2020-12-24 14:27

上次已經變咗 Hopelessly Romantic Collection 同 All Delicious Collection
我估喜歡祖兒呢個系列已經完咗
二〇二三年度全女班投票

演唱會賣唔晒嘅貨尾?
CunninG 發表於 2020-12-24 14:30

演唱會賣嗰個係 Gold CD +好大本嘅相冊
今次佢無註明係 Gold CD,我估唔似 (?)

同埋啱啱摷番演唱會嗰隻出嚟睇
個封面唔同
二〇二三年度全女班投票

????

我以為我時間倒流咗,明明屋企有一隻好大嘅相冊
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

英皇食相真係好肉酸,攞演唱會周邊當新碟賣,你不如放賣無線個LA特輯入去做bonus DVD,阿笨!
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

除左隻CD入面仲有乜
給我一個課金的理由

演唱會賣嗰個係 Gold CD +好大本嘅相冊
今次佢無註明係 Gold CD,我估唔似 (?)

同埋啱啱摷番演唱會嗰隻出 ...
616.1314 發表於 2020-12-24 14:32

演唱會嗰隻CD有冇編號/貼紙 可以對下一唔一樣

上次已經變咗 Hopelessly Romantic Collection 同 All Delicious Collection
我估喜歡祖兒呢個系列已經完 ...
616.1314 發表於 2020-12-24 14:31

我都覺得喜歡祖兒系列完咗,英皇唔想祖兒死,已經唔用4了。
咁計第一百個已經去到6
再出就係喜歡祖兒柒

除左隻CD入面仲有乜
給我一個課金的理由
721AXA 發表於 2020-12-24 14:37

唔會買,等睇銷量榜連ada都過唔到。

LOL 作為盲祖粉既我應該都會買埋

支持 喜歡祖兒7
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

英皇食相真係好肉酸,攞演唱會周邊當新碟賣,你不如放賣無線個LA特輯入去做bonus DVD,阿笨! ...
風見志郎 發表於 2020-12-24 14:37

之前咪出過一隻《未知》既黑膠既
仲以為英皇會逐隻逐隻舊碟咁出

點知等極都未有《不容錯失》…

點解唔係 Love in BJ (唔好諗錯隔離

演唱會嗰隻CD有冇編號/貼紙 可以對下一唔一樣
stephybest 發表於 2020-12-24 14:38

隻 CD 自己無編號
但係個大盒有
二〇二三年度全女班投票

點解唔係 Love in BJ (唔好諗錯隔離
Lewis 發表於 2020-12-24 14:43

Love BJ 留咗俾Kenny

英皇食相真係好肉酸,攞演唱會周邊當新碟賣,你不如放賣無線個LA特輯入去做bonus DVD,阿笨! ...

睇嚟買曬啲嘉賓嘅歌嘅版稅好貴
並唔係某兩個 Hater 所講嘅大件夾抵食
二〇二三年度全女班投票

睇嚟買曬啲嘉賓嘅歌嘅版稅好貴  
並唔係某兩個 Hater 所講嘅大件夾抵食 ...
616.1314 發表於 2020-12-24 14:50

祖祖好慘,做音樂真係冇錢賺,祖祖再唔作多D歌就要係英皇樓下賣魚蛋。

出喜歡祖兒首首都有精選就話買姐
得呢幾首買黎無乜意思
再將我相信的如煙火般綻放

英皇好識玩,你叫隔離Viutv點算
我估錯這個世界得到教訓

可能反而多人有興趣

#英皇財困系列

祖祖好慘,做音樂真係冇錢賺,祖祖再唔作多D歌就要係英皇樓下賣魚蛋。 ...
風見志郎 發表於 2020-12-24 14:52

想幫襯美祖魚蛋檔
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

又呃容粉錢

祖祖好慘,做音樂真係冇錢賺,祖祖再唔作多D歌就要係英皇樓下賣魚蛋。 ...
風見志郎 發表於 2020-12-24 14:52

希望祖祖同aga一齊作曲
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

希望祖祖同aga一齊作曲
on07111 發表於 2020-12-24 22:22

佢哋都係舒老闆愛將,好應該合作多啲!
二〇二三年度全女班投票

佢哋都係舒老闆愛將,好應該合作多啲!
616.1314 發表於 2020-12-25 02:34

唔係話新碟有一首ada作曲咩

支持

評分人數

• hinz

Hello Everyone

又呃容粉錢
henhenhen 發表於 2020-12-24 21:15

可能內頁好靚?

呢隻冇人炒了呱

回復 34# 風見志郎

CD warehouse大把貨
舞來舞去 不日內開始錄音。

呢隻冇人炒了呱
風見志郎 發表於 2020-12-30 10:51

收咗皮啦
又要玩小紅書又要賺香港人錢
嘩 ! 用下腦都知行唔能通

收咗皮啦
又要玩小紅書又要賺香港人錢
嘩 ! 用下腦都知行唔能通
kenneth 發表於 2021-1-1 16:29

唔好意思,0宣傳都空降第五
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

買左

買左
Thomas 發表於 2021-1-8 16:42

未斷奶啊

未斷奶啊
風見志郎 發表於 2021-1-8 16:51

掛住奶媽