返回列表 發帖
終於出啦,好感動個list好有誠意

美祖要上乘風破浪的姐姐2
TT进化论 發表於 2020-12-20 02:17

呢個節目幾時播啊?煲完PC碟就睇乘風破浪,諗到都開心要買個芒果會員先,千祈唔好咁快淘汰,至少要撐到龍虎豹綜藝播出

今日-22號錄製初舞台,1月5號錄製第一次公演,好似1.22號播放第一集 唔知簽幾期,但就好肯定 ...
TT进化论 發表於 2020-12-20 14:28

仲有成个月

煲下PC,仲有兩檔節目 咩「戀戀桃花源」同「跑男」都會一月播,無聊可以睇下 ...
TT进化论 發表於 2020-12-20 14:40

係喔,忘記咗跑男,桃花源咁快播?好似啱錄無幾耐

英皇肯定會保送佢到總決賽
caijinglong 發表於 2020-12-20 14:47

我們的歌佢無入決賽不過第依祖比一啲直通組唱多幾隻歌,舞台次數vs直通決賽,應該舞台緊要啲

咁就最好,又有舞台睇,又唔嗮成團。睇美祖跳女團舞都幾有趣
TT进化论 發表於 2020-12-20 14:50

我們的歌第依祖一直都無正式唱跳/女團舞,我好遺憾...PC裡邊有啲舞唔夠好睇,希望祖可以學下女團舞嘅優點

好嬲啊!明明希林娜已經有13號錄製行程,點知突然13號早晨取消,唔知發生咩事 美祖去上海都 ...
TT进化论 發表於 2020-12-20 15:03

不過只有一日,應該都唔關決賽事...同希林有機會嘅話可以再合作,我鐘意第依祖係咯,又進步咗,好犀利
之前9月尾話可能11月返,但係我們的歌之後突然間多咗幾個晚會、綜藝節目

我懷疑容祖兒應該請咗唱歌老師,好似連唱法都換咗,睇到佢到呢個年紀地位都無原地踏步又真係欣慰。 ...
TT进化论 發表於 2020-12-20 15:49

聽講決賽後會有個特別版,有嘅話希望會唱...繽fun live祖話11月㗎

我們的歌唔係有修音咩?
同埋上個禮拜唱獨照好似麻麻
tyli 發表於 2020-12-20 15:52

我睇到人哋fans話容祖兒現場同節目播出版差唔多可能獨照直播收音問題現場幾好啊https://m.weibo.cn/1937958562/4581359437745994

睇到澳門間唱片舖已經擺上架開售。。。
caijinglong 發表於 2020-12-27 20:22

點解可以咁快

聽到好事多為medley啦

我都係順序聽
個medley啲編曲型到呢
tyli 發表於 2020-12-28 00:11

嗰段舞都好型,隻碟幾時到我手啊

點解冇gotta get high (instrumental)

成隻J-POP佢淨係識無人想聽雙子座咋
JayantL 發表於 2020-12-29 20:18

咁今次個雙子座幾好聽嘅J-POP我好得閒我都鐘意㗎,之前又話演唱會必唱

JPop其實首首歌都好聽
water:) 發表於 2020-12-30 08:06

可能隻碟真係賣得唔好,youtube views又唔高最多views係新貴,第二就係雙子座啦,可能因為咁先爭取到佢最愛嘅雙子座你睇一種永遠都無得係演唱會首唱