返回列表 發帖
依家很多地方都沒有貨,現在等待翻出

琴日去澳門,一張659!癡線
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

琴日去澳門,一張659!癡線
TT进化论 發表於 2020-12-29 16:57

咁你又買係咪癡線
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

想知道嘉賓DVD有冇Cut Talk

咁你又買係咪癡線
風見志郎 發表於 2020-12-29 17:14

咁唔想白跑一趟lol
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

想知道嘉賓DVD有冇Cut Talk
炎力 發表於 2020-12-29 17:19

冇啊 有talk
人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

冇啊 有talk
Juicy_Lemon 發表於 2020-12-29 17:53

想講有d位好似重錄

草蜢失樂園第一句冇入,係⋯⋯你,但dvd有果句
仲有幸福之歌祖verse 2 第一句唱錯,但dvd冇事

同埋細心d發覺呢兩個位好似同人聲track分離左咁
真祖迷

想講有d位好似重錄

草蜢失樂園第一句冇入,係⋯⋯你,但dvd有果句
仲有幸福之歌祖verse 2 第一句唱 ...
jack27 發表於 2020-12-29 18:16

但因唱錯重錄係都接受既⋯
真祖迷

快歌part同crazy in love入碟正咗好多現場聽crazy in love反而冇咩feel
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

點解冇gotta get high (instrumental)

點解冇gotta get high (instrumental)
tham 發表於 2020-12-29 20:17

成隻J-POP佢淨係識無人想聽雙子座咋
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

依家很多地方都沒有貨,現在等待翻出
kk12120 發表於 2020-12-29 16:29

omg.. 點解會咁 定係印得少?

omg.. 點解會咁 定係印得少?
星夢情真 發表於 2020-12-29 20:37

有人話包裝唔切 過兩日會返多啲貨

有人話包裝唔切 過兩日會返多啲貨
angelcheng0203 發表於 2020-12-29 20:59
太好了
Hello Everyone

你地dvd 睇痛愛果陣d JY 把聲有冇唔同左
我睇果陣聽JY 把聲個收音明顯細聲同差過之前Mega Hit Medley

用耳機聽到編曲好有層次

其實點解冇咗劉華?

JayantL 發表於 2020-12-29 20:18

咁今次個雙子座幾好聽嘅J-POP我好得閒我都鐘意㗎,之前又話演唱會必唱

咁今次個雙子座幾好聽嘅J-POP我好得閒我都鐘意㗎,之前又話演唱會必唱 ...
tham 發表於 2020-12-30 07:41

JPop其實首首歌都好聽

回復 617# 容粉

我以為入埋劉德華 不過我想看劉德華果場 不過現在很失望

JayantL 發表於 2020-12-29 20:18

樂觀後面D歌好似都唔唱,係咪驚20週年街客唔熟
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

其實點解冇咗劉華?
容粉 發表於 2020-12-29 23:21

前面講咗好多次啦

water:) 發表於 2020-12-30 08:06

可能隻碟真係賣得唔好,youtube views又唔高最多views係新貴,第二就係雙子座啦,可能因為咁先爭取到佢最愛嘅雙子座你睇一種永遠都無得係演唱會首唱

water:) 發表於 2020-12-30 08:06

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

你睇一種永遠都無得係演唱會首唱
tham 發表於 2020-12-30 09:29

唔好啦唔該曬
真係唔想睇許願池出場360度假笑揮手大家好嗎

其實點解冇咗劉華?

你個名

反OT 希望下次演唱會跳唱扮了解

tham 發表於 2020-12-29 20:17

好失望唔明有咩好CUT
唉玩家可能要等到MSL 2.0先唱

你個名

反OT 希望下次演唱會跳唱扮了解
bagfgfcde 發表於 2020-12-30 10:43

其實碟1仲有隻今年新款,我覺得幾正正子

其實碟1仲有隻今年新款,我覺得幾正正子
風見志郎 發表於 2020-12-30 10:47

佢P10嗰陣好似話唔會再唱

佢P10嗰陣好似話唔會再唱
eggsteven 發表於 2020-12-30 10:52

PC已經太巔同癲了。
佢仲話3年後一定會再開。
不如開MSL2.0啦,真係仲有好多好多side。

想問下,邊度仲有現貨,價格幾多

PC已經太巔同癲了。
佢仲話3年後一定會再開。
不如開MSL2.0啦,真係仲有好多好多side。 ...
風見志郎 發表於 2020-12-30 10:55

香港開埠以嚟最好睇嘅演唱會 (派下膠先
真係唔敢想像之後仲可以點超越 PC 呢個巔峰
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

香港開埠以嚟最好睇嘅演唱會  (派下膠先  )
真係唔敢想像之後仲可以點超越 PC 呢個巔峰 ...
616.1314 發表於 2020-12-30 12:23

其實我中意N6嘅吉他舞台
但係PC個ball真係玩得太出色了
一下蚊香一下巨型disco
高潮一浪接一浪

高潮一浪接一浪 ...
風見志郎 發表於 2020-12-30 12:49

SL 簡簡單單 但效果好出
N6 個機場都算多機關
JxH 九大行星 同 MSL 大宅都好精緻
數極都係 5354 最醜
二〇二三年度全女班投票

信和入手 399

高潮一浪接一浪 ...
風見志郎 發表於 2020-12-30 12:49

開頭係個蛋爆粒蒲公英出黎,之後變青花瓷,再變蚊香,再變巨型disco ball,再變火山爆發同diva祖一樣咁百變

開頭係個蛋爆粒蒲公英出黎,之後變青花瓷,再變蚊香,再變巨型disco ball,再變火山爆發同diva ...
stephybest 發表於 2020-12-30 17:19

每次都有一個造型俾人印象深刻
潑水裝 vs 金鳳裝

每次都有一個造型俾人印象深刻
潑水裝 vs 金鳳裝
風見志郎 發表於 2020-12-30 17:21

越整越大鑊 MSL暴風雪同PC人牆 真係要現場睇先知咩叫震撼

越整越大鑊 MSL暴風雪同PC人牆 真係要現場睇先知咩叫震撼
stephybest 發表於 2020-12-30 17:24

yes ar,第一場壞台,俾D haters彈到冇曬期望,以為全部金曲慢歌廿載情。
第二晚心之科學+破相+派對機器視覺簡直就係世界級,完全兩回事。
仲要俾我睇到第四場,悲觀生物學首live,又冇cut到爭氣,無憾的生存。

yes ar,第一場壞台,俾D haters彈到冇曬期望,以為全部金曲慢歌廿載情。
第二晚心之科學+破相+派對機器 ...
風見志郎 發表於 2020-12-30 17:27

我係睇第二場真係睇到嘩嘩聲

信和入手 399
星夢情真 發表於 2020-12-30 17:13

現貨?

現貨?
Alanalan 發表於 2020-12-30 18:15

係呀 諗住去睇下點知有

其實點解冇咗劉華?

Photo book都無埋,開心
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

CD倉網店而家賣429

終於開始聽
好正
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

新祖粉表示 走著睡好正

新祖粉表示 走著睡好正
John 發表於 2020-12-30 23:23

《隆重登場》隻碟最先skip呢首同埋R U READY 4 ME ?

《隆重登場》隻碟最先skip呢首同埋R U READY 4 ME ?
風見志郎 發表於 2020-12-31 08:57

本身都唔鍾意呢首
但今次個 LIVE 好正喎
二〇二三年度全女班投票

咁多個演唱會最靚聲今次,好神奇。
I talk a lot of BS.

風見志郎 發表於 2020-12-31 08:57

呢個騷救到隻歌喎~