返回列表 發帖
Album of the year

Aga? Who
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

痴線好聽到
今年咁都輸比aga真係唔抵
yinjai 發表於 2020-11-20 01:53

仲要比個咁水嘅女金
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

今次真心覺得Gin 既演繹唔止technique 好,
仲係演繹到份詞好到肉。
victor1991415 發表於 2020-11-20 08:25

係咪取代咗女华位置

贏佢唔知幾多班啦
victor1991415 發表於 2020-11-20 10:13

I mean 林夕嘅心頭好

以前就留最好嘅詞俾王菲,楊千嬅出現後就俾千嬅,現在輪到Gin

今次呢隻碟係吸引到人去聽
我自問唔係Gin fans
但今次呢隻碟明顯聽得出Gin Lee唔係唱歌機器
而係可以好投 ...
foreverkontinue 發表於 2020-11-20 11:11

路人見到Gin隻碟都會想買嚟聽,次次出親都係靚聲可以當發燒碟嚟聽,唔似d demo呃錢碟咁

我反而麻麻開錯燈  
覺得搬同成家好聽啲
616.1314 發表於 2020-11-22 11:51

我都中意搬,個鋼琴好出

成隻碟唔洗飛住聽, 每首都高質入耳
qwerzx 發表於 2020-11-23 08:24

而且演唱技巧係一直進步,聽返潛水果隻碟仲係唱歌機器咁,現在已經可以同美祖一樣人肉CD機,live好聽過錄音室。

好好聽,聽完再聽

John 發表於 2021-1-21 18:18

豐滿過Ada

幸福門>>>>>>>>>>美男子

期待Gin Lee唱曬雨霏倉底自戀快歌

請支持幸福門

幸福門SLAY

Gin Lee應該繼續食白果
令大家以為係音響有問題
掩飾只係所有歌手都冇唱功嘅事實 (除非祖兒有十大) ...
John 發表於 2021-3-9 02:02

支持Gin Lee出月球下的人下集月球上的人,唱到堅離地

和每天講喜歡幸兒

下隻碟個po第一日就幫佢推到破記錄 一日內唔知開到幾多版咁  ...
Theo01217 發表於 2021-3-10 11:23

支持下隻碟叫《Cool Cafe 發帖榜》

可能下隻碟負評如潮
616.1314 發表於 2021-3-10 11:26

收山味濃,再留係環球就要進入養老行列

而 Gin Lee 幸福門 Live 係仲好聽過 CD
616.1314 發表於 2021-3-8 13:07

佢同美祖一樣都係Live better than 錄音室類型歌手,所以都是喜歡X兒系列。

每天都要入嚟同Gin講bold and beautiful

點解覺得Gin Lee肥咗,做訪問仲要企Mag隔離,都仲覺得佢好壯實肥美。

聽幾秒就覺得係 敢2.0
期待!
JasOh103 發表於 2021-3-16 22:31

想要喘息胸間2.0

每日一幸倪

在孤獨門口
把愛情反鎖
關了心房那扇門

開過關過開了關了
John 發表於 2021-3-24 15:07

每道門最終開不開 有誰知道

《芝麻開門》- 倪兒

想聽幸兒唱逃生門同阿門...
上次 Music Suite 又唔唱 :((
616.1314 發表於 2021-3-24 15:33

但係有還你門匙

我愛Gin Lee不愛迦

醫生與Gin

但KAY當年個隻The First Day基本無聽過
如果Gin出都可以ge

1.新歌
2.新歌
3.新歌
4.果敢
5.幸福 ...
on07111 發表於 2021-4-3 07:34

點解冇菲情歌續集馬拉情歌

等左33年,終於有33頁!

[Reset] & [Recharge]
放咗一個長假期
返到別人的家面對住排山倒海嘅工作
對住M ...
on07111 發表於 2021-4-6 15:46

喘息36D胸間

無消息
Garfield 發表於 2021-4-7 23:09

錄緊啦

少女馬來西亞
你們的幸福門
接外甥Gin

啲 Gin 粉等新歌等到傻咗?
jasonng 發表於 2021-4-8 16:17

呃post姐

一家之主  得我一個  蝦

我的堅壯太另類 一親你變成煎堆