返回列表 發帖
出多隻碟就紅館
即係下年ga la wo ?!
hehehaha 發表於 2020-11-24 21:26

差唔多啦 上次紅館都兩年前 同埋上次兩場都唔爆好可惜  以佢黎講真係開多幾場都值

音樂放送,Gin除咗會上嚟唱新歌,介紹新碟《Dear Secret》,仲會限量發售以下兩個限量套裝,機會難得~樂迷 ...
lmml4 發表於 2020-11-26 12:59

好想要  買到嘅機會係0...... 係咪要係ushop搶

有冇人買到 secret box?佢講$178 但個網賣$150...

差d以為個木盒係Secret Box
jasonng 發表於 2020-11-29 23:50

咁就唔止咁平啦 賣999都有人買

買到, 係收我$150...
阻住 發表於 2020-11-29 23:52

Facebook live啲人鬧緊 但moov係癲嘅 價錢又錯 時間未到又放出黎賣

有冇人訂嘅secret box 已經出左貨? 究竟要等幾耐...... The Club真心都幾垃圾

李幸倪係KKBOX透露:
疫情既關係,微電影放映會延遲至下年一月
已經籌備緊下一隻碟,會有快歌 ...
Nathan 發表於 2020-12-8 21:27

希望會plug快歌

第二版會唔會係+6CD收錄Music Suite所有歌
阻住 發表於 2020-12-8 21:54

Music Suite 自己出一隻啦 入落Dear Secret 個flow會亂左

其實Gin係咪真係完約 又冇消息 但又話做緊下一隻碟

真係派咗 愛
JasOh103 發表於 2021-2-3 13:16

派左都要上到榜先有用

去cd warehouse睇,唔見2nd edition有Show出黎,得祖祖
蝦Gin Gin
問職員,佢話琴日賣曬,要睇下 ...
Garfield 發表於 2021-2-6 12:53

APM 好多啵 啱啱行過

第二版有digital版啦終於 可以出街狂聽

Gin嘅live加埋CD音質 完全冇得輸 好好聽...

Winter Version 個編曲好奇怪
都係原版好聽好多
616.1314 發表於 2021-2-10 00:45

個曲係好聽 Gin都係一樣咁好聽 但兩樣野加埋好似有啲唔夾
同埋編曲用左電音 係咪為延續落下隻碟(講笑)

Winter Version個編曲咩事

敢做最後一首
係咪即係下隻碟嘅風格同敢差唔多
期待喔 ...
WZA111 發表於 2021-2-10 02:19

由winter version嘅少少電音 再去到敢嘅風格 如果佢咁樣排係推進到下一隻碟 再玩EDM 咁幾有心思 FF中

兩個都係live錄音 但落碟嘅music suite live嘅音質好似仲好live in the moment 係咪我錯覺

希望Gin 4月前會有新歌 再遲又會變上年咁 對新曲風好期待

我Gin助手 IG影Gin錄歌了 OMG Gin錄歌應該好快錄好 期待

FINALLY!
但舞學咗未呢
Garfield 發表於 2021-3-4 19:38

可能又係MV跳幾下就算  唔知幾時先可以次次live都可以跳舞 好想睇多啲Gin跳舞

24頁真係好勁好叻
希望下隻碟都可以好似 Dear Secret 咁得到大家嘅喜愛  ...
616.1314 發表於 2021-3-10 08:31

下隻碟個po第一日就幫佢推到破記錄 一日內唔知開到幾多版咁

...
Garfield 發表於 2021-3-10 16:02

最近Gin Gin啲look型左好多  新歌應該未錄完 我諗都係Dear Secret啲歌啦

希望係唱別人的家, 可以比喻ViuTV同TVB其實都係歌手唔同嘅"家"
boy4dudes 發表於 2021-3-10 18:40

但其實YouTube music night算唔算「舞台」 佢成隻碟都唱過喎  但又話未唱過 好想知最後係唱咩

出左YouTube Music Live同姜濤唱嘅流星雨 點解唔一次過出曬 係咪要有第三版了

首歌咁短都出
Garfield 發表於 2021-3-18 15:04

我都想講。。。 得分幾鐘 有心出就好心出曬成個live 或者同姜濤唱嗰幾首

Gin又做野做到3點先返屋企 看似是新歌的節奏 希望下個月出到新歌啦

幾時搞失格遊人放映會呀
jasonng 發表於 2021-4-1 22:19

等白金祝捷會  大家每人買多10隻Dear Secret就差唔多