返回列表 發帖
即日開始預購Gin Lee李幸倪新專輯《Dear Secret》,把專輯和收據拍照後上載到個人Instagram帳戶,然後hashtag #GinSecretJourney #DearSecret 和 tag @umwebzine ,我們將會採取先到先得的方法挑選得獎者,參加11月21日或11月22日的Gin Secret Journey 密室體驗館活動,時間會個別通知得獎者。

體驗館內的關卡,部分是以Gin新碟《Dear Secret》為主題,參加者要在30分鐘內拆解謎題,完成任務。

會唔會係密室見到煎煎㗎

唔知個Secret Box有咩, 定係純粹紙皮盒一個...

唔知煎煎會唔會即場賣碟
有既話聽晚唔洗搶

煎煎都係無講個Secret Box有咩

有冇人買到 secret box?佢講$178 但個網賣$150...
Theo01217 發表於 2020-11-29 23:49

買到, 係收我$150...

第二版會唔會係+6CD收錄Music Suite所有歌

啱啱攞咗煎煎盒Secret Box
有一隻豉油碟、一盒火柴、一本記事簿,剩返果袋好似係貼紙

佢地可以合唱咩歌。。
Garfield 發表於 2020-12-14 18:42

型人道

開始啦, 差啲以為煎煎頭先開場會跳樓

歌單
1. 搬
2. 成家
3. 幸福門
4. 美男子與香煙 (姜B係電視出現)
5. 開燈。熄燈 (熄燈版)
6. 開錯燈
7. 別人的家
8. 潛水
9. Goodnight (姜B出場幾秒打電話)
10. 台灣電影電視劇主題曲Medley:
- 曖昧 (煎煎)
- 刻在我心底的名字 (煎煎+姜B)
- 我愛他 (煎煎+姜B)
- 流星雨 (煎煎+姜B)
11. 隨風而來隨風而去
Talking
12. Close To You

封面唯一分別就係條邊深色咗?

套裝一)Gin Lee 李幸倪《Dear Secret黑膠唱片連親筆簽名及限量小卡2張》套裝
價錢:$388
限量80套
訂購日期:2021年3月3日 (下午3時正)
預計到貨日期:2021年3月18日 (產品將於到貨後6個工作天內寄出)

套裝二) 《Dear Secret (2nd Edition 2CD+DVD) 連親筆簽名及限量小卡2張》套裝
價錢:$178
限量80套
訂購日期:2021年3月3日 (下午3時正)
預計到貨日期:2021年3月18日(產品將於到貨後6個工作天內寄出)

購買傳送門:https://www.moovshop.com

原來K11 MOOV Shop有得免費攞果兩款限量小卡

finally
kaka1224 發表於 2021-4-16 19:15

禮拜三5pm搞
美球可摸耳安排上正場, 想係大銀幕睇美煎啲演技

套野幾多分鐘, 我覺得一半都係MV 剪出黎
快劍俠 發表於 2021-4-21 00:29

31分鐘
電檢處果網搵到套戲出嚟, 但解釋點解列IIB個備註好似劇透咗

https://www.ofnaa.gov.hk/chi/service/film_search.htm

有無煎粉去咗睇首映可以分享觀後感