返回列表 發帖
Omg有隨風而來

好多課金,幾千蚊

好多課金,幾千蚊
Garfield 發表於 2020-12-17 21:48

上次aga都有人課金?唱英文歌完

姜B無得講野
早知轉台睇咕固顧

anyway全場大合唱,係感動ge...
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

今次online live音響好好,Gin係完美地控制佢把聲
其實goodnight首歌我以為姜濤會rap,可惜
估唔到有潛水

聽佢live實在享受

估唔到唔少人對音樂肯比課金,唔知最後有無成萬蚊

姜濤比平時唱得好咗,可能係因為唱普通話

歌單
1. 搬
2. 成家
3. 幸福門
4. 美男子與香煙 (姜B係電視出現)
5. 開燈。熄燈 (熄燈版)
6. 開錯燈
7. 別 ...
阻住 發表於 2020-12-17 21:07

第二版tracklist
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

Gin Lee 唱得好好!
姜濤都比我預期好
原來個場地係灣仔一間餐廳
我好似睇 321Go 之前就係喺嗰度食飯 lol
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

SACD出左未㗎
個staff同我講話賣曬

好正囉 點解唔係今年女金

SACD出左未㗎
stephybest 發表於 2020-12-18 19:01

Release Date 18-DEC-2020

好正囉 點解唔係今年女金
henhenhen 發表於 2020-12-18 19:42

903 怒 Ban
Gin 好慘
連 黃妍 都輸
二〇二三年度全女班投票

SACD出左未㗎
stephybest 發表於 2020-12-18 19:01

已買, 沙田 CDWarehouse
比正常版短身少少,但我都略嫌大隻

903 怒 Ban
Gin 好慘  
連 黃妍 都輸
616.1314 發表於 2020-12-18 21:47

day day cry for Gin gin

呢隻碟真係好聽到痛哭
聽咗一排 我會咁排:
美男子與香煙 >> 幸福門 > 成家 > 搬 >= 開燈熄燈 (熄燈版) > 別人的家 > 開燈熄燈 (開燈版) >= 開錯燈
二〇二三年度全女班投票

RE: [Nov/20/2020] Dear Secret - Gin Lee (CD + DVD)

聽佢live實在享受
qwerzx 發表於 2020-12-17 22:04

愛煎

sacd貴一半 盒又細一半
典解
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

呢隻碟真係好聽到痛哭
聽咗一排 我會咁排:
美男子與香煙 >> 幸福門 > 成家 > 搬 >= 開燈熄燈 ( ...
616.1314 發表於 2020-12-21 01:15

唔識排 隻隻都甘好聽
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

第一次認真聽隻碟 其實係幾好聽

唔夠聽,想環球比gin出隻至少有十首新歌既碟。。
Harvard都不可教導

呢隻碟係好聽過不能放手好多嘅...
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

煎煎拍片話如無意外會有第二版大家可以報復性消費

估第二版會係2 cd,第二隻cd收錄返youtube live,主力sell姜b?
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

Garfield 發表於 2020-12-22 22:06

浮世繪有十幾首
肥婆馬上收皮

喘息空間 敢

已經每年有8首歌出
你叫Aga fans點算

回復 782# hehehaha

FYI
   CD
01. Tonight
02. Two at a time
03. Everyday
04. Mad
05. See you next time   
06. So called love song
07. Mad remix (Ft. Ghost Style)
08. Lovestory 2 (空手而來 Demo)
09. See you next time (Acoustic version)
Bonus track
10. Wonderful U (Demo version)

回復  hehehaha

FYI
   CD
01. Tonight
02. Two at a time
03. Everyday
04. Mad
05. See you next time  ...
on07111 發表於 2020-12-24 22:23

有幾多首真係今年出
又有幾多首真係真。新歌

得 wonderful u 出過碟ja ma
而且我家美迦每首都自己作曲

新歌係lovestory 2? 聽到笑

1228係咩
開燈版MV?
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

1228係咩
開燈版MV?
JasOh103 發表於 2020-12-27 21:09

微電影唔見咗 可能第二版先有

究竟係乜

究竟係乜
Garfield 發表於 2020-12-28 20:58

Documentary咁

Documentary咁
stephybest 發表於 2020-12-28 21:07

Docu about her deceased cat. I'm so tired.
I talk a lot of BS.

通常一個artist/ singer song writer經歷傷痛都會有好嘅作品出現
希望gin lee好好把握呢段時間寫多啲歌

究竟係乜
Garfield 發表於 2020-12-28 20:58

Wanna hughug GinGin
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

通常一個artist/ singer song writer經歷傷痛都會有好嘅作品出現
希望gin lee好好把握呢段時間寫多啲歌 ...
hehehaha 發表於 2020-12-28 23:47

Agger 琪待 2021 女金

Congrats

係咪Gin 2020年度第一個女歌手獎? 希望陸續有黎

Congrats

Garfield 發表於 2020-12-30 12:13

咁都計獎?

Congrats

如果咁計...非共已經拎左1女金1女銀1女銅

新城勁爆女歌手會唔會入環球雙妹嘜
舞來舞去 不日內開始錄音。

咁都計獎?
stephybest 發表於 2020-12-30 12:23

呢個時勢無論咩獎,有獎已經好好,Gin 要放下身段 要正能量 

如果咁計...非共已經拎左1女金1女銀1女銅
on07111 發表於 2020-12-30 12:29

原來咁勁,大家快d去IG Tag Gin

咁都計獎?
stephybest 發表於 2020-12-30 12:23

King Jer 2020最喜愛女歌手都係Gin
美男子與私煙係King Jer十大
肥婆馬上收皮

Congrats

敢!
今年好多人因為呢首對Gin改觀
我係其中之一

敢!
我係其中之一
bagfgfcde 發表於 2020-12-30 12:40

me two.
而且 敢 係我今年播放指數 第五位

第一位竟然係 我說

敢!
我係其中之一
bagfgfcde 發表於 2020-12-30 12:40

零分變負分果種改觀?

希望大家買多幾隻支持Gin
彌補番食白果嘅痛苦
肥婆馬上收皮

希望大家買多幾隻支持Gin
彌補番食白果嘅痛苦
fifty1205 發表於 2020-12-30 19:00

買咗三隻都算係咁